Artboard Created with Sketch.

Kundeoplevelser og anmeldelser af Bilmaatteronline.dk

Bilmaatteronline.dk sætter meget stor pris på vores kunders mening om os. Det er altid rart at læse om, hvad vi gør godt som virksomhed, men vi er også meget interesserede i at vide, hvad vi kan gøre bedre. Derfor har vi altid stort fokus på vores kunders anmeldelser af os. Det gør vi på forskellige måder.

Anmeldelser af Bilmaatteronline.dk fra Trustpilot

Kundeanmeldelser er ekstremt vigtige for en webshop som Bilmaatteronline.dk. Det er de først og fremmest, fordi vi tilstræber at give dig den bedst mulige oplevelse, og her er anmeldelser meget vigtige. For det andet sker det sjældent, at man som kunde køber bilmåtter flere gange om året, hvilket gør, at vores brand ikke er særlig kendt, selvom vi har været aktive på markedet i mere end ti år!

Det er meget vigtigt for en webshop som os, som ikke er alment kendt, at kunne udvise troværdighed over for vores kunder. Derfor har vi ud fra vores kunders oplevelser arbejdet hårdt på at opbygge en webshop, der er let at navigere i, og det har betalt sig.

Er alle anmeldelserne positive? Nej, desværre ikke, men det skammer vi os ikke over. I en produktionsvirksomhed som vores, hvor der løber mere end 100 bestillinger gennem ordrebogen om dagen, vil der opstå fejl i ny og næ. Vi er også kun mennesker. Det vigtigste for os er, at vi altid står klar til at rette op på vores fejl.

Vi er for nylig begyndt på at indsamle kundeoplevelser og feedback på Google.

Tøv ikke - bestil dine nye bilmåtter eller bagagerumsmåtter på Bilmatteronline.dk!

Fremragende vurdering!

"Fantastisk god pasform"

9 / 10

.

review

.

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter