Bilmåtter til Lexus

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Lexus
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Lexus

Lexus CT

3 modeller

Bilmåtter til CT  Type 3

Lexus ES

1 modeller

Bilmåtter til ES Type 1

Lexus GS

1 modeller

Bilmåtter til GS Type 1

Lexus IS

4 modeller

Bilmåtter til IS  Type 2 Facelift

Lexus LC

2017 - 2024

Bilmåtter til Lexus LC.

Lexus LS

2 modeller

Bilmåtter til LS 500h

Lexus NX

2 modeller

Bilmåtter til NX  Type 1

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Lexus RC

2 modeller

Bilmåtter til RC  Type 1 Facelift

Lexus RX

5 modeller

Bilmåtter til RX AL30

Lexus RZ

2023 - 2024

Bilmåtter til Lexus RZ.

Lexus UX

3 modeller

Bilmåtter til UX Type 2

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Lexus. Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Lexus. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din Lexus, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Lexus bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Lexus bilmåtter. Vores billigste bilmåtter er Basic måtter. De er funktionelle bilmåtter af høj kvalitet, men de holder knap så godt ved hyppig brug. Vælg disse måtter, hvis du er på udkig efter lidt mere end bare en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Lexus værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Lexus.

Tilpassede Lexus bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Lexus. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Lexus. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter