Om os

Bilmaatteronline.dk har produceret bilmåtter og bagagerumsmåtter siden 2009. Siden da er Bimaatteronline.dk vokset til at være en international spiller på onlinemarkedet for bilmåtter, hvor vi sælger flere tusinde om måneden. En entusiastisk drevet, sund, voksende virksomhed med mange medarbejdere. 

Moderne håndværk

Sammen stræber vi efter perfektion med et stærkt fokus på etisk iværksætteri. Dette omsættes til en åben og stimulerende personalepolitik. Ind i priser, der er acceptable for vores kunder og sunde for vores virksomhed. Og til kontinuerlig vækst og internationalisering, der gør det muligt for os at forblive fleksible og arbejde på en produktiv stordriftsøkonomi. Med disse forudsætninger er vi i stand til at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet og kan holde vores personale beskæftiget.

Moderne håndværk, der glæder både producenter og kunder over hele verden. Vores motto? Skab og nyd!

Fra vores egen fabrik

Hver bilmåtte og bagagerumsmåtte kommer direkte fra vores egen fabrik, og inkluderet er et original fastgøringssystem. Fra produktion til levering, sørger vi for, at der er så få mellemled som muligt, så vi kan holde prisen nede.

Fantastisk kvalitet

Alle råvarer er af højeste kvalitet. Kvaliteten af vores produkter er mindst lig med, men ofte endda bedre end den originale bilmåtter eller bagagerumsmåtter. Præcise til millimeteren fremstilles de baseret på målinger, der er fremskaffet af vores specialister fra bilforhandlere i regionen.

Naar Dine specifikationer

Du designer din bilmåtte eller bagagerumsmåtte helt efter din egen smag. Fra trådens materiale og farve til dit eget logo - design dine egne bilmåtter i vores online shop. Er et bestemt element ikke tilgængeligt på vores hjemmeside? Så kan vi tilbyde dig individuel hjælp.

Nydelse

Vi nyder at arbejde på vores produkter takket være et behageligt arbejdsmiljø, hvor enhver medarbejder kan føle sig hjemme. Dette fremgår blandt andet af den høje kvalitet på vores måtter.

Optimale stordriftsfordele på grund af internationalisering.

For at fortsætte med vores strategi for etisk iværksætteri er en af vores spydspidser internationalisering, hvilket gør det muligt for os at::

  • Opret flere muligheder for produktudvikling baseret på stordriftsfordele.
  • Svar endnu mere fleksibelt på specifikke kundebehov.
  • Fortsæt med at investere i gode arbejdsvilkår for vores personale.
  • Hold automatisering i vores egne hænder, så vi kan arbejde effektivt.
  • Forbliv forrest med hensyn til brugervenlighed ved løbende at optimere vores online platform.

Vores løfter

  • Kundecentrisk: Hos Bilmaatteronline.dk bestemmer du, hvordan dit produkt skal se ud, vi tager os af kvaliteten og servicen.
  • Generøs garanti: vi står bag materialerne af høj kvalitet, vi bruger, og vores medarbejders omhyggelige arbejdsmetoder. Derfor tilbyder vi dig en ekstra generøs garanti.
  • Rimelige priser: Vi stræber ikke efter maksimal fortjeneste, men har realistiske priser, der er lavere end originalen.
  • Pålidelig levering: vi bruger altid den samme leverandør på grund af deres høje bedømmelse på kvalitet (rettidig levering og lav fejlprocent).

Vores service

Spørgsmål eller problemer under bestillingsprocessen? Vores kundeservicepersonale er glade for at hjælpe dig. Ikke tilfreds på trods af vores professionelle tilgang? Pengene tilbage-garanti!

Luk

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til info@bilmaatteronline.dk