Om os

Bilmaatteronline.dk har produceret bilmåtter og bagagerumsmåtter siden 2009. Siden da er Bimaatteronline.dk vokset til at være en international spiller på onlinemarkedet for bilmåtter, hvor vi sælger flere tusinde om måneden. Vi er en entusiastisk drevet, sund og voksende virksomhed med mange medarbejdere.

Moderne håndværk

Vi stræber efter perfektion med et stærkt fokus på etisk iværksætteri. Dette omsættes til en åben og stimulerende personalepolitik og priser, der er retfærdige over for vores kunder og samtidigt positive for vores virksomhed. Det giver os mulighed for kontinuerlig vækst og internationalisering, så vi kan arbejde og forblive tilpasningsdygtige på en produktiv stordriftsøkonomi. Takket være alt dette kan vi tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet og fortsat holde vores personale beskæftiget.

Moderne håndværk, der glæder både producenter og kunder over hele verden. Vores kernesager? Godt håndværk og tilfredsstillelse!

Fra vores egen fabrik

Alle bilmåtter og bagagerumsmåtter produceres på vores egen fabrik, og et original fastgøringssystem medfølger. Fra produktion til levering sørger vi for, at der er så få mellemled som muligt, så vi kan holde prisen nede

Fantastisk kvalitet

Alle råvarer er af højeste kvalitet. Kvaliteten af vores produkter er mindst lige så høj, og ofte endnu højere, end din bils originale bil- eller bagagerumsmåtter. Vores måtter fremstilles nøjagtigt, med millimeter-præcision, ud fra målinger, som vores specialister skaffer hos bilforhandlerne.

Lever op til dine krav

Du designer din bilmåtte eller bagagerumsmåtte helt efter din egen smag. Fra trådens materiale og farve til dit eget logo – bestem det hele i vores webshop. Er et bestemt element ikke tilgængeligt på vores hjemmeside? Så kan vi tilbyde dig individuel hjælp.

Gode vilkår

Vi nyder at arbejde med at fremstille vores produkter takket være et behageligt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere føler sig hjemme. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores måtters høje kvalitet.

Optimale stordriftsfordele på grund af internationalisering

For at kunne opretholde vores strategi for etisk iværksætteri er et af vores fokuspunkter internationalisering, hvilket gør det muligt for os at:

  • Skabe flere muligheder for produktudvikling baseret på stordriftsfordele.
  • Kunne opfylde flere specifikke kundeønsker.
  • Fortsætte med at investere i gode arbejdsvilkår for vores personale.
  • Bevare kontrollen over automatiseringen, så vi kan arbejde effektivt.
  • Stå forrest, når det gælder brugervenlighed, ved løbende at optimere vores online platform.

Vores løfter

  • Kunden i centrum: Hos Bilmaatteronline.dk bestemmer du, hvordan dit produkt skal se ud, og så tager vi os af kvaliteten og servicen.
  • God garanti: Vi stoler på og står inde for vores materialer af høj kvalitet og vores medarbejderes grundige arbejde. Derfor tilbyder vi dig en ekstra generøs garanti.
  • Rimelige priser: Vi stræber ikke efter maksimal fortjeneste, men har derimod realistiske priser, der er lavere end originalpriserne.
  • Pålidelig levering: Vi bruger altid den samme leverandør på grund af deres høje bedømmelse på kvalitet (rettidig levering og lav fejlprocent).

Vores service

Spørgsmål eller problemer under bestillingsprocessen? Vores kundeservicepersonale står til rådighed for at hjælpe dig. Er du utilfreds på trods af vores professionelle tilgang? Vi tilbyder en pengene tilbage-garanti!

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter