Bagagerumsmåtter Alfa Romeo

Tilpassede Alfa Romeo bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Alfa Romeo. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Alfa Romeo, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Alfa Romeo 147

2000 - 2010 | 3/5 dørs

Bilmåtter Alfa Romeo 147

Alfa Romeo 159

2 modeller

Bilmåtter 159 Type 2

Alfa Romeo Brera

2 modeller

Bilmåtter Brera Type 2

Alfa Romeo Giulia

2 modeller

Bilmåtter Giulia Type 2

Alfa Romeo Giulietta

2 modeller

Bilmåtter Giulietta Type 2

Alfa Romeo Mito

2008 - 2022

Bilmåtter Alfa Romeo Mito

Alfa Romeo Stelvio

2017 - 2022

Bilmåtter Alfa Romeo Stelvio

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Alfa Romeo Tonale

2022 - 2022

Bilmåtter Alfa Romeo Tonale

Tilpasse Alfa Romeo bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Alfa Romeo biler, der har en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Alfa Romeo bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Alfa Romeo. Bestil en Alfa Romeo bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter