Bagagerumsmåtter til Alfa Romeo

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Alfa Romeo
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Alfa Romeo

Alfa Romeo 147

2000 - 2010 | 3/5 dørs

Bilmåtter til Alfa Romeo 147

Alfa Romeo 159

2 modeller

Bilmåtter til 159 Type 2

Alfa Romeo Brera

2 modeller

Bilmåtter til Brera Type 2

Alfa Romeo Giulia

2 modeller

Bilmåtter til Giulia Type 2

Alfa Romeo Giulietta

2 modeller

Bilmåtter til Giulietta Type 2

Alfa Romeo Mito

2008 - 2023

Bilmåtter til Alfa Romeo Mito

Alfa Romeo Stelvio

2017 - 2023

Bilmåtter til Alfa Romeo Stelvio

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Alfa Romeo Tonale

2022 - 2023

Bilmåtter til Alfa Romeo Tonale

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Alfa Romeo? Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Alfa Romeo. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Alfa Romeo. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Alfa Romeo bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Alfa Romeo biler, der har en bagagerumsmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Alfa Romeo bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Alfa Romeo. Køb en bagagerumsmåtte til din Alfa Romeo now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter