Bagagerumsmåtter Alfa Romeo

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Alfa Romeo? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Alfa Romeo. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Et valg af en bagagerumsmåtte til Alfa Romeo fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Alfa Romeo 147

2000 - 2010 | 3/5 dørs

Bilmåtter Alfa Romeo 147

Alfa Romeo 159

2 modeller

Bilmåtter 159 Type 2

Alfa Romeo Brera

2 modeller

Bilmåtter Brera Type 2

Alfa Romeo Giulia

2 modeller

Bilmåtter Giulia Type 2

Alfa Romeo Giulietta

2 modeller

Bilmåtter Giulietta Type 2

Alfa Romeo Mito

2008 - 2022

Bilmåtter Alfa Romeo Mito

Alfa Romeo Stelvio

2017 - 2022

Bilmåtter Alfa Romeo Stelvio

362 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Tilpasse Alfa Romeo bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Alfa Romeo biler, der har en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Alfa Romeo bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Alfa Romeo. Bestil en Alfa Romeo bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter