Bagagerumsmåtter til Alfa Romeo

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Alfa Romeo
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Alfa Romeo

Alfa Romeo 147

2000 - 2010 | 3/5 dørs

Bilmåtter til Alfa Romeo 147

Alfa Romeo 159

2 modeller

Bilmåtter til 159 Type 2

Alfa Romeo Brera

2 modeller

Bilmåtter til Brera Type 2

Alfa Romeo Giulia

2 modeller

Bilmåtter til Giulia Type 2

Alfa Romeo Giulietta

2 modeller

Bilmåtter til Giulietta Type 2

Alfa Romeo Mito

2008 - 2023

Bilmåtter til Alfa Romeo Mito

Alfa Romeo Stelvio

2017 - 2023

Bilmåtter til Alfa Romeo Stelvio

958 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Alfa Romeo Tonale

2 modeller

Bilmåtter til Tonale Plug-in-Hybrid

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Alfa Romeo? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Alfa Romeo. Vi garanterer 100% pasform. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Tilpasse Alfa Romeo bagagerumsmåtte

Biler som din Alfa Romeo har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Alfa Romeo bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Alfa Romeo. Køb en bagagerumsmåtte til din Alfa Romeo now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter