Artboard Created with Sketch.

Gummimåtter til bilen

Det er meget lettere at rengøre, hvis du bruger bilmåtter i gummi. Snavs fra sko kan let fjernes fra bilen på denne måde. Derudover giver måtterne ekstra greb og komfort, og din bil får et mere luksuriøst udseende. Mange af vores kunder vælger gummimåtter i deres til efterårs- og vintersæsonen. Og så udskifter de den i løbet af forår og sommer. Måtterne er fremstillet i tyk, fleksibel og robust gummi, og har derfor en perfekt pasform. Hvis gummimåtter bekymrer dig, kan du vælge mellem et stort udvalg hos os. Vi har naturligvis måtter med det rigtige fastgøringssystem, så bilmåtterne vil blive liggende på deres plads uden af glide rundt. Vi tilbyder et stort udvalg af gummimåtter.

Forskellige gummimåtter

Takket være vores gode forhold til gummiproducenten, er det muligt for os at fremstille gummimåtter, der passer til langt de fleste bilmodeller. Vores samarbejdspartnere observerer jævnligt markedet, for at holde sig helt opdateret på ny udvikling, så vi altid kan opfylde kundernes behov. Derfor er det muligt for os at tilbyde et komplet sæt bilmåtter i gummi til alle de nyeste biler. Det kan dog være, at vi endnu ikke har gummimåtter til netop din bil, men så får vi det snart.

Fordele ved gummimåtter

  • Skræddersyede bilmåtter i gummi passer ind i din bil som hånd i handske, og de glider ikke rundt.
  • Vores bilmåtter i gummi har en forhøjet kant, så intet kan lække ned i din bil.
  • Vores bilmåtter i gummi er fremstillet af det mest bæredygtige gummi.
  • Har har skræddersyede bilmåtter i gummi til stort set alle mærker og modeller
  • Foruden vores bilmåtter i gummi, tilbyder vi også bagagerumsmåtter i gummi (drag fordel af vores kombinationstilbud!).
  • Du får 3 års garanti på vores bilmåtter i gummi.

Hvorfor ikke bare vælge et par universalmåtter i gummi?

Du kan sagtens købe universalmåtter, det er bare ikke en særlig god ide. Universalmåtter har som regel en forkert pasform, hvilket får dem til at glide rundt under pedalerne. Det er det sidste man ønsker, når man ligger med 130 km/t på motorvejen. 

Derudover kan disse 'billige' alternativer ende med at koste dig en formue på det lange stræk. Hvad enten de er fremstillet i tæppe eller gummi, bliver universalmåtter hurtigere slidt fremfor de skræddersyede med korrekt pasform. Det skyldes ganske enkelt, at materialet i universalmåtter er af en ringere kvalitet 

Skræddersyede bilmåtter i gummi

Vores bilmåtter i gummi er fremstillet specifikt til efter målene i din bil og model. Men hvorfor er vi så store entusiaster, når det kommer til skræddersyede bilmåtter? Svaret er simpelt. Skræddersyede bilmåtter har en længere holdbarhed, og beskytter din bils gulv mod fugt og snavs. Universalmåtter glider rundt under pedalerne, og derfor slides de hurtigere, hvorimod skræddersyede bilmåtter bliver liggende på den samme plads.

Rengøring af bilmåtter i gummi

En fordel ved bilmåtter i gummi er, at de er lette at rengøre. Du kan endda rengøre dem med en højtryksrenser. Hvis ikke du har sådan en på lager, kan du let rengøre måtterne med en fugtig klud. Vores måtter har en forhøjet kant, så snavs ikke glider ind under måtterne og sætter sig i bilen.

Lugtende gummimåtter?

Nogle mennesker kan ikke lide lugten af gummi. Der er sandt, at gummi nogengange kan lugte mindre godt. Vores bilmåtter i gummi er stort set lugtfrie, så du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt din bil kommer til at lugte af gummi.

Bagagerumsbakker i gummi

Udover vores bilmåtter i gummi, der dækker fører- og passagersæderne, har vi også bagagerumsmåtter til beskyttelse af din bils bagagerum. Ligesom vores andre gummimåtter, har de en perfekt pasform. Disse måtter er ideelle til efterår- og vinterperioderne, når vejret er knap så dejligt. Bestil din bagagerumsmåtte her.

 

Fremragende vurdering!

"Super pasform og kvalitet"

9 / 10

Fordele ved gummimåtter

  • Dine måtter er lette at holde rene
  • Altid med det rette fastgøringssystem, som sikre, at måtten forbliver korrekt placeret i bilen
  • Ingen lugt af gummi
  • En garanti på mere end 3 år

Køb af bilmåtter i gummi?

Nu, når vi har forsøgt at overbevise dig om fordelene ved bilmåtter i gummi, er du givetvis blevet interesseret i at købe et sæt til dig selv. Ved at bruge menuen øverst på skærmen, kan du hurtigt finde dit bilmærke og din bilmodel, hvor du kan finde et sæt skræddersyede bilmåtter i gummi. 

Luk

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til info@bilmaatteronline.dk