Artboard Created with Sketch.

Gummimåtter til bilen

Bilmåtter fremstillet i gummi er lette at rengøre. Snavs fra sko kan let fjernes fra bilen på denne måde. Derudover giver måtterne ekstra greb og komfort, og din bil får et mere luksuriøst udseende. Mange af vores kunder vælger gummimåtter i deres biler til efterårs- og vintersæsonen. Og så udskifter de den i løbet af forår og sommer. Måtterne er fremstillet i tyk, fleksibel og robust gummi og har derfor en perfekt pasform. Hvis gummimåtter tiltaler dig, kan du vælge blandt et stort udvalg hos os. Vi har naturligvis måtter med det rigtige fastgøringssystem, så bilmåtterne vil blive liggende på deres plads uden af glide rundt. Vi tilbyder et stort udvalg af gummimåtter.

Forskellige gummimåtter

Takket være vores gode samarbejde med vores gummiproducent er det muligt for os at fremstille gummimåtter, der passer til langt de fleste bilmodeller. Vores samarbejdspartnere analyserer jævnligt markedet for at holde sig helt opdateret på ny udvikling, så vi altid kan opfylde kundernes behov. Derfor er det muligt for os at tilbyde et komplet sæt bilmåtter i gummi til alle de nyeste biler. Hvis vi endnu ikke har gummimåtter til netop din bil, får vi det snart.

Fordele ved gummimåtter

  • Skræddersyede bilmåtter i gummi passer ind i din bil som fod i hose, og de glider ikke rundt.
  • Vores bilmåtter i gummi har en forhøjet kant, så intet kan lække ned i din bil.
  • Vores bilmåtter i gummi er fremstillet af det mest bæredygtige gummi.
  • Vi har skræddersyede bilmåtter i gummi til stort set alle mærker og modeller
  • Foruden vores bilmåtter i gummi tilbyder vi også bagagerumsmåtter i gummi (drag fordel af vores kombinationstilbud!).
  • Du får 3 års garanti på vores bilmåtter i gummi.

Hvorfor ikke bare vælge et par universalmåtter i gummi?

Du kan sagtens købe universalmåtter, det er bare generelt ikke en særlig god ide. Universalmåtter har som regel en forkert pasform, hvilket får dem til at glide rundt under pedalerne. Det sidste, man ønsker, er at føle, at man mister fodfæstet, når man kører 130 km/t på motorvejen. 

Derudover kan disse 'billige' alternativer ende med at koste dig dyrt på længere sigt. Hvad enten de er fremstillet i tæppe eller i gummi, bliver universalmåtter hurtigere slidt i forhold til skræddersyede måtter, som har korrekt pasform. Det skyldes ganske enkelt, at materialet i universalmåtter er af en ringere kvalitet.

Skræddersyede bilmåtter i gummi

Vores bilmåtter i gummi er fremstillet specifikt til målene i din bils model. Men hvorfor er vi så store entusiaster, når det kommer til skræddersyede bilmåtter? Svaret er enkelt: Skræddersyede bilmåtter har en længere holdbarhed og beskytter bedre din bils gulv mod fugt og snavs. Universalmåtter glider rundt under pedalerne, og derfor slides de hurtigere, hvorimod skræddersyede bilmåtter bliver liggende på deres plads.

Rengøring af bilmåtter i gummi

En fordel ved bilmåtter i gummi er, at de er lette at rengøre. Du kan endda rengøre dem med en højtryksrenser. Hvis du ikke lige har sådan en liggende, kan du let rengøre måtterne med en fugtig klud. Vores måtter har en forhøjet kant, så snavs ikke glider ind under måtterne og sætter sig i bilen.

Lugtende gummimåtter?

Nogle mennesker kan ikke lide lugten af gummi, og visse typer af gummi kan rigtigt nok have en kraftig lugt. Vores bilmåtter i gummi er stort set lugtfrie, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt din bil kommer til at lugte af gummi.

Bagagerumsmåtter i gummi

Udover vores bilmåtter i gummi, der dækker fører- og passagersæderne, har vi også  bagagerumsmåtter til beskyttelse af din bils bagagerum. Ligesom vores andre gummimåtter har de en perfekt pasform. Disse måtter er ideelle til efterårs- og vinterperioderne, når vejret er knap så dejligt. Bestil din bagagerumsmåtte her

Fremragende vurdering!

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

9 / 10

Fordele ved gummimåtter

- Dine måtter er lette at holde rene

- Altid med det rette fastgøringssystem, som sikre, at måtten forbliver korrekt placeret i bilen

- Ingen lugt af gummi

- En garanti på mere end 3 år

Køb af bilmåtter i gummi

Det er forhåbentligt lykkedes os at overbevise dig om fordelene ved bilmåtter i gummi, så du er blevet interesseret i at købe et sæt. Ved at bruge menuen øverst på skærmen kan du hurtigt finde dit bilmærke og din bilmodel, så du kan finde et sæt skræddersyede bilmåtter i gummi.

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter