Bilmåtter til Ferrari

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Ferrari
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Ferrari

Ferrari 360

2 modeller

Bilmåtter til 360 Type 1

Ferrari 458

2 modeller

Bilmåtter til 458 Type 1

Ferrari 488

2 modeller

Bilmåtter til 488 Type 1

Ferrari 599 GTO

2006 - 2012

Bilmåtter til Ferrari 599 GTO.

Ferrari 612 Scaglietti

2004 - 2010

Bilmåtter til Ferrari 612 Scaglietti.

Ferrari 812

2017 - 2024

Bilmåtter til Ferrari 812.

Ferrari California

3 modeller

Bilmåtter til California Type 3

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Ferrari F12 Berlinetta

2012 - 2024

Bilmåtter til Ferrari F12 Berlinetta.

Ferrari F355

2 modeller

Bilmåtter til F355 Type 1

Ferrari F430

2 modeller

Bilmåtter til F430 Type 1

Ferrari FF

2011 - 2016

Bilmåtter til Ferrari FF.

Ferrari GTC4 Lusso

2016 - 2024

Bilmåtter til Ferrari GTC4 Lusso.

Ferrari Portofino

2018 - 2024

Bilmåtter til Ferrari Portofino .

Ferrari Roma

2021 - 2024

Bilmåtter til Ferrari Roma.

Leder du efter nye bilmåtter til din Ferrari? Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Ferrari. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din Ferrari, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Ferrari bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Ferrari bilmåtter. Vores billigste bilmåtter er Basic måtter. De er funktionelle bilmåtter af høj kvalitet, men de holder knap så godt ved hyppig brug. Vælg disse måtter, hvis du er på udkig efter lidt mere end bare en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Ferrari værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Ferrari.

Tilpassede Ferrari bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Ferrari. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Ferrari. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter