bagagerumsmåtter Citroen

Her er en liste med vores Citroen skomåtter. Den gummi vi bruger til vores bagagerumsmåtter er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er simle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtte kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig et glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Citroen. Vi har nøje udvalgt den bedste gummi og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vælg enestående beskyttelse med hverdagsslitage og fugt, vælg vores bagagerumsmåtte til Citroen. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Citroen Berlingo Multispace

6 modeller

Bilmåtter Berlingo Multispace Type 4

Citroen C3

2 modeller

Bilmåtter C3 Type 4

Citroen C3 Aircross

2017 - 2021

Bilmåtter Citroen C3 Aircross

Citroen C4

3 modeller

Bilmåtter C4 Type 3

Citroen C4 Picasso

4 modeller

Bilmåtter C4 Picasso Type 3

Citroen C4 SpaceTourer

2 modeller

Bilmåtter C4 SpaceTourer Type 1

Citroen C5 Aircross

3 modeller

Bilmåtter C5 Aircross Type 2

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Tilpasse Citroen skomåtte

Ved levering er det ikke alle Citroen biler, der har en skomåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en skomåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis du bagagerum er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Om du skal vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe, kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved den i gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Citroen skomåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre år garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Citroen. Bestil en Citroen skomåtte fra Just Carpets nu!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til info@bilmaatteronline.dk