bagagerumsmåtter Citroen

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Citroen? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Citroen. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Citroen Berlingo Multispace

6 modeller

Bilmåtter Berlingo Multispace Type 4

Citroen C1

3 modeller

Bilmåtter C1 Type 2

Citroen C3

3 modeller

Bilmåtter C3 Type 4

Citroen C3 Aircross

2017 - 2021

Bilmåtter Citroen C3 Aircross

Citroen C4

4 modeller

Bilmåtter C4 Type 3

Citroen C4 Cactus

2 modeller

Bilmåtter C4 Cactus Type 2

Citroen C4 Picasso

4 modeller

Bilmåtter C4 Picasso Type 3

27 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Citroen C4 SpaceTourer

2 modeller

Bilmåtter C4 SpaceTourer Type 1

Citroen C5 Aircross

3 modeller

Bilmåtter C5 Aircross Type 2

Citroen DS3

2 modeller

Bilmåtter DS3 Type 1

Tilpasse Citroen bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Citroen. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Citroen bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Køb en bagagerumsmåtte til din Citroen now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter