Bagagerumsmåtter Citroen

Her er en liste over vores Citroen bagagerumsmåtter. Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi sælger kun bagagerumsmåtter, som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at den bagagerumsmåtte, du bestiller, vil passe perfekt ind i din Citroen. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Et valg af en bagagerumsmåtte til Citroen fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Citroen Berlingo Multispace

6 modeller

Bilmåtter Berlingo Multispace Type 4

Citroen C1

3 modeller

Bilmåtter C1 Type 2

Citroen C2

2003 - 2009

Bilmåtter Citroen C2

Citroen C3

5 modeller

Bilmåtter C3 Type 4

Citroen C3 Aircross

2017 - 2022

Bilmåtter Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Picasso

2009 - 2022

Bilmåtter Citroen C3 Picasso

Citroen C4

4 modeller

Bilmåtter C4 Type 3

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Citroen C4 Cactus

2 modeller

Bilmåtter C4 Cactus Type 2

Citroen C4 Picasso

5 modeller

Bilmåtter C4 Picasso Type 3

Citroen C4 SpaceTourer

2 modeller

Bilmåtter C4 SpaceTourer Type 1

Citroen C5

4 modeller

Bilmåtter C5 Type 3

Citroen C5 Aircross

3 modeller

Bilmåtter C5 Aircross Type 2

Citroen DS3

2 modeller

Bilmåtter DS3 Type 1

Citroen Xsara Picasso

2 modeller

Bilmåtter Xsara Picasso Type 1 Facelift

Tilpasse Citroen bagagerumsmåtte

Biler som din Citroen har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Citroen bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Vælg din Citroen bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter