bagagerumsmåtter Citroen

Find dine tilpassede Citroen bagagerumsmåtter her. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Citroen. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Citroen, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Citroen Berlingo Multispace

6 modeller

Bilmåtter Berlingo Multispace Type 4

Citroen C1

3 modeller

Bilmåtter C1 Type 2

Citroen C2

2003 - 2009

Bilmåtter Citroen C2

Citroen C3

5 modeller

Bilmåtter C3 Type 4

Citroen C3 Aircross

2017 - 2022

Bilmåtter Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Picasso

2009 - 2022

Bilmåtter Citroen C3 Picasso

Citroen C4

4 modeller

Bilmåtter C4 Type 3

201 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Citroen C4 Cactus

2 modeller

Bilmåtter C4 Cactus Type 2

Citroen C4 Picasso

5 modeller

Bilmåtter C4 Picasso Type 3

Citroen C4 SpaceTourer

2 modeller

Bilmåtter C4 SpaceTourer Type 1

Citroen C5

2 modeller

Bilmåtter C5 Type 2

Citroen C5 Aircross

3 modeller

Bilmåtter C5 Aircross Type 2

Citroen DS3

2 modeller

Bilmåtter DS3 Type 1

Citroen Xsara Picasso

2 modeller

Bilmåtter Xsara Picasso Type 1 Facelift

Tilpasse Citroen bagagerumsmåtte

Biler som din Citroen har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Citroen bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Bestil en Citroen bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter