Bagagerumsmåtter Citroen

Find dine tilpassede Citroen bagagerumsmåtter her. Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi sælger kun bagagerumsmåtter, som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at den bagagerumsmåtte, du bestiller, vil passe perfekt ind i din Citroen. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Citroen Berlingo Multispace

6 modeller

Bilmåtter Berlingo Multispace Type 4

Citroen C1

3 modeller

Bilmåtter C1 Type 2

Citroen C2

2003 - 2009

Bilmåtter Citroen C2

Citroen C3

5 modeller

Bilmåtter C3 Type 4

Citroen C3 Aircross

2017 - 2022

Bilmåtter Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Picasso

2009 - 2022

Bilmåtter Citroen C3 Picasso

Citroen C4

4 modeller

Bilmåtter C4 Type 3

362 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Citroen C4 Cactus

2 modeller

Bilmåtter C4 Cactus Type 2

Citroen C4 Picasso

5 modeller

Bilmåtter C4 Picasso Type 3

Citroen C4 SpaceTourer

2 modeller

Bilmåtter C4 SpaceTourer Type 1

Citroen C5

4 modeller

Bilmåtter C5 Type 3

Citroen C5 Aircross

3 modeller

Bilmåtter C5 Aircross Type 2

Citroen DS3

2 modeller

Bilmåtter DS3 Type 1

Citroen Xsara Picasso

2 modeller

Bilmåtter Xsara Picasso Type 1 Facelift

Tilpasse Citroen bagagerumsmåtte

Citroen-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Citroen bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Citroen nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter