bagagerumsmåtter Citroen

Tilpassede Citroen bagagerumsmåtter. Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Citroen. Vi garanterer 100% pasform. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Citroen. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Citroen Berlingo Multispace

6 modeller

Bilmåtter Berlingo Multispace Type 4

Citroen C1

3 modeller

Bilmåtter C1 Type 2

Citroen C3

5 modeller

Bilmåtter C3 Type 4

Citroen C3 Aircross

2017 - 2021

Bilmåtter Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Picasso

2009 - 2021

Bilmåtter Citroen C3 Picasso

Citroen C4

4 modeller

Bilmåtter C4 Type 3

Citroen C4 Cactus

2 modeller

Bilmåtter C4 Cactus Type 2

58 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Citroen C4 Picasso

4 modeller

Bilmåtter C4 Picasso Type 3

Citroen C4 SpaceTourer

2 modeller

Bilmåtter C4 SpaceTourer Type 1

Citroen C5

2 modeller

Bilmåtter C5 Type 2

Citroen C5 Aircross

3 modeller

Bilmåtter C5 Aircross Type 2

Citroen DS3

2 modeller

Bilmåtter DS3 Type 1

Tilpasse Citroen bagagerumsmåtte

Biler som din Citroen har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Citroen bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Citroen. Køb en bagagerumsmåtte til din Citroen now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter