Artboard Created with Sketch.

skræddersyede bilmåtte

Slidte bilmåtter giver ikke bare din bil et kedeligt udtryk, men efterlader derimod frit rum til, at fugt og snavs nemt kan trænge ind under bilens gulv. Hos Bilmaatteronline.dk producerer vi skræddersyede bilmåtter, som er kendt for deres lange holdbarhed. Ved køb af nye bilmåtter hos os følger der en garanti med på, at du ikke længere behøver bekymre om snavs og fugt de næste kommende år.  

Eksperter i bilmåtter

Bilmåtter er noget af det mest undervurderede tilbehør i en bil. Og alligevel er de meget vigtigere, end du måske lige går og tror. Bilmåtter er ikke placeret i en bil for sjov, tværtimod yder de stor beskyttelse af den oprindelige foring af din bil. Bilmåtter beskytter bilens gulv mod snavs og fugt. Selvom bilmåtter er en absolut nødvendighed for din bils gulv, er det sjældent køb af nye bilmåtter, der er falder de fleste mennesker ind at købe.

De fleste mennesker køber nye bilmåtter, fordi deres gamle har udstået nok slid og fugt. Huller begynder så småt at forme sig eller er der allerede. 

Huller i bilmåtter er noget man straks lægger mærke til, og det efterlader din bil med et nedslidt indtryk. Er der huller i dine bilmåtter? Giv ikke skidt og snavs mulighed for at trænge igennem, bestil dine skræddersyede bilmåtter her med en garanti på op til fire år. De bilmåtter du vælger, er fremstillet med udgangspunkt i det, som du finder vigtigt. Er du udelukkende på udkig efter funktionalitet, eller er udseende også vigtigt for dig? Herunder har vi lavet en liste med de forskellige muligheder, som vi tilbyder. 

Hos Bilmaatteronline.dk tilbyder vi fire forskellige typer måtter. 

  • Basic (for alle der er på udkig efter kvalitet, men ikke går særlig meget op i bilmåtter. Måtterne har den perfekte pasform til din bil, og vil ikke ligge løst takket være det originale fastgøringssystem.) 
  • Comfort (en mere luksuriøs variant fremstillet i blødt tæppe. God kvalitet med to års garanti. De smukke sorte eller grå farver giver disse måtter et flot udtryk.)  
  • Luxury (en luksuriøs bilmåtte med et helt særligt udtryk. Fremstillet i blødt tæppe, der samtidig er meget robust.) 
  • Premium (det ypperste produkt i vores kollektion. Vores Premium bilmåtter er fremstillet i det blødeste tæppe tilgængeligt på markedet. Måtten er tyk og har et magisk udseende. Fire års garanti medfølger.) 
  • Gummi (vores bilmåtter i gummi, i trit med resten af vores kollektion, skræddersyet så de passer perfekt ind i din bil. De er yderst robuste, og derfor langtidsholdbare. Den ultimative bilmåtte til efterår og vinter.)

Vi kan stort set fremstille det hele. Ønsker du eksempelvis en enkelt- eller en dobbeltsyning i din foretrukne farve, kombineret med en kant i en anden farve eller en Nubuck-læderkant. 

Fremragende vurdering!

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

9 / 10

Luksuriøse bilmåtter

Bortset fra de, der vælger at købe bilmåtter med et praktisk formål, er der rigtig mange af vores kunder, der køber bilmåtter for at give bilen et mere luksuriøst udtryk. Vores varianter i Luxury og Premium er yderst robuste og har lang holdbarhed. Derudover vælger vores kunder disse måtter, fordi de har et luksuriøst er personligt udtryk. Premium bilmåtter er et lækkert udseende og er så tykke, at du kan lave sætte et fodaftryk i dem. 

Billige bilmåtter 

Hvis du er på udkig efter billige bilmåtter, så er du desværre kommet til det forkerte sted. Vores bilmåtter er i alle henseender fremstillet i det bedste materiale og vi garanterer lang holdbarhed. Er du på udkig efter bilmåtter til 30-40 kroner? Så skal du købe billige universalmåtter i en butik som Harald Nyborg eller Biltema. 

Selvom vi ikke udbyder deciderede "billige" bilmåtter, er vi stadig kundernes foretrukne valg. Det er vi naturligvis enormt stolte over. 

Skræddersyede bilmåtter eller bilmåtter der passer til alle biler?

Når du vælger vores skræddersyede bilmåtter, er du sikker på at vælge det bedste på markedet. Universalmåtter har det med at glide rundt, og er alt andet end sikre. De holder heller ikke lige så længe, som de skræddersyede bilmåtter. Det skyldes, at universalmåtter fremstillet i de billigste og dårligste tæpper. 

Vores bilmåtter er skræddersyede til enhver bil, og kan også tilpasses til din bil

 

Bilmåtter med et logo gør måtten helt særlig

En tredje gruppe, som besøger vores hjemmeside, er dem der ønsker at personliggøre deres bilmåtter. Man kan nemlig skabe sine helt egne måtter hos Bilmaatteronline.dk, og påtrykke et logo eller en tekst efter eget ønske. Tekst og logo er syet ind. Og fordi vi syer måtterne, er risikoen for at fugt og snavs trænger noget nær nul. 

Bilmåtter i gummi til vinteren

Som vejret bliver koldere, og vinteren viser sig, er det tid til at udskifte de gamle bilmåtter. Særligt hvis du er interesseret i at beskytte din bil mod problemer skabt af den kolde vinter. Vores bilmåtter i gummi er meget robuste og kan holde til meget. Beskidte sko er intet problem for disse bilmåtter. 

Det er meget simpelt at rengøre gummimåtter, go det kan gøres med en haveslange og lidt sæbe. 

Det er let at rengøre dine bilmåtter

Siden vi allerede er omkring emnet... Hvordan foregår rengøringen af dine bilmåtter i tæppe? Kan du putte dem i vaskemaskinen? Bilmåtter i vaskemaskinen er ikke en god ide. I de fleste tilfælde kan du nøjes med at bruge en støvsuger til rengøring, og i mere ekstreme tilfælde kan du fjerne skidt og snavs med en fugtig klud. 

Er du ikke interesseret i at løbe en unødvendig risiko? Bestil vores særlige tæpperenser. På "Rengøring af bilmåtter"-siden kan du finde en uddybende forklaring på, hvad den har af funktioner. 

Køb af bilmåtter

Det er simpelt at købe bilmåtter. Brug navigatoren øverst oppe på denne side til at vælge bilmærke og model. I løbet af ganske få klik har du sammensat dine nye bilmåtter. 

Klik her for at gå til navigatoren. 

.

.

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter