Artboard Created with Sketch.

Bilmåtter fremstillet til at passe

Der er et stort udvalg af forskellige bilmåtter. Du kan vælge universalmåtter, skræddersyede måtter, gummimåtter eller bilmåtter fremstillet i tæppe.Hos Bilmaatteronline.dk fremstiller vi kun skræddersyede bilmåtter. Det gør vi for at sikre, at din måtte altid passer som hånd i handske, og vi kan altid levere et perfekt produkt.

 

Derfor bruger vi ikke universalmåtter

Universalmåtter er altid fremstillet i ringere kvalitet en tæpper. Derfor bliver måtterne hurtigere og lettere slidt. Udover det, er det besværligt at udskifte universalmåtter. 

Herunder forklarer vi kort processen i fremstillingen af skræddersyede bilmåtter

  • Når en ny model kommer på markedet, tager vi på besøg hos forhandleren for at optage korrekte mål. Vi bruger avanceret teknologi til at måle med. Det gør vi for at sikre, at bilmåtterne passer som hånd i handske. 
  • Opmålingerne indtastes i vores symaskine. 
  • Bilmåtterne udskæres ved brug af computerteknologi, fordi der ikke er plads til fejl. 
  • Hvis et personligt touch eller logo/tekst skal tilføjes, sker dette i det næste trin.
  • Bilmåtterne er syet efter en ramme, som du vælger.  
  • Din bilmåtter er næsten færdige. Et af de sidste trin er at introducere det originale fastgøringssystem til dine måtter.
  • Det sidste trin er at pakke dine skræddersyede bilmåtter. 

Fremragende vurdering!

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

9 / 10

Skræddersyede bilmåtter i gummi

Vores gummimåtter er ligeledes opmålt og skræddersyet, så de passer til din bil. Det er særligt vigtigt om vinteren. Den perfekte pasform sikre nemlig, at snavs og fugt ikke trænger ned under dine måtter. 

Bagagerumsmåtter i gummi og bagagerumsmåtter fremstillet i tæppe

Udover vores bilmåtter, fremstiller vi også skræddersyede bagagerumsmåtter. Vi tilbyder bagagerumsmåtter i gummi og tæppe, begge dele skræddersyet efter målene i din bil. Disse bliver også præcist opmålt hos bilforhandlerne, for at sikre en perfekt pasform. 

Er du på udkig efter en bil- eller bagagerumsmåtte?

Det er let at købe bilmåtter. Øverst på denne side vælger du din bil. Derefter vælger du bilens årgang, ønskede måtter, ønskede kanter og tilvalg af logo eller tekst, i så fald du ønsker det. Når du har gennemført din bestilling, bliver dine måtter sat i produktionen straks efter, og bliver sendt til dig i løbet af ganske få dage. 

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter