Bilmåtter til BMW

  • Bilmåtter der passer perfekt til din BMW
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til BMW

BMW 1-serie

7 modeller

Bilmåtter til 1-serie F40

BMW 2-serie

10 modeller

Bilmåtter til 2-serie U06

BMW 3-serie

30 modeller

Bilmåtter til 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmåtter til 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

7 modeller

Bilmåtter til 4-serie G26

BMW 5-serie

32 modeller

Bilmåtter til 5-serie G61

BMW 5-serie GT

2 modeller

Bilmåtter til 5-serie GT F07 xDrive

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

BMW 6-serie

7 modeller

Bilmåtter til 6-serie G32

BMW 6-serie GT

2 modeller

Bilmåtter til 6-serie GT G32

BMW 7-serie

19 modeller

Bilmåtter til 7-serie G70

BMW 8-serie

4 modeller

Bilmåtter til 8-serie G16

BMW i3

2013 - 2024

Bilmåtter til BMW i3.

BMW i4

2021 - 2024

Bilmåtter til BMW i4.

BMW i5

2 modeller

Bilmåtter til i5 G61e

BMW i7

2022 - 2024

Bilmåtter til BMW i7.

BMW i8

2 modeller

Bilmåtter til i8 L15

BMW ix

2021 - 2024

Bilmåtter til BMW ix.

BMW iX1

2022 - 2024

Bilmåtter til BMW iX1.

BMW iX2

2024 - 2024

Bilmåtter til BMW iX2.

BMW X1

8 modeller

Bilmåtter til X1 U11 xDrive23i

BMW X2

3 modeller

Bilmåtter til X2 U10

BMW X3

6 modeller

Bilmåtter til X3 G08

BMW X4

2 modeller

Bilmåtter til X4 G02

BMW X5

8 modeller

Bilmåtter til X5 G05

BMW X6

3 modeller

Bilmåtter til X6 G06

BMW X7

3 modeller

Bilmåtter til X7 G07

BMW XM

2023 - 2024

Bilmåtter til BMW XM.

BMW Z1

1989 - 1991

Bilmåtter til BMW Z1.

BMW Z3

1995 - 2002

Bilmåtter til BMW Z3.

BMW Z4

3 modeller

Bilmåtter til Z4 G29

BMW Z8

2000 - 2003

Bilmåtter til BMW Z8.

BMW's historie går helt tilbage til år 1916. Den tyske bilfabrikant producerede oprindeligt motorer til flyvemaskiner, og det var først i 1933, at den første BMW trillede ud på vejen. Bilerne var dengang avancerede, sporty biler, som befandt sig i toppen af fødekæden. Intet har ændret sig på den front, og BMW er stadig i absolut topklasse i dag. Vil du have bilmåtter til din BMW, som lever op til din bils høje kvalitet? Så er vores måtter det rette valg for dig. Vores måtter er mere robuste end originalmåtterne og er som regel af højere kvalitet. Vi garanterer derudover, at vores måtter har perfekt pasform. Vi bruger en avanceret 3D-scanner til at foretage nøjagtige opmålinger af alle BMW-modeller - det giver millimeterpræcision!

I vores webshop kan du vælge imellem flere forskellige typer af bilmåtter til din BMW. Vi udbyder disse materialer:

  • Nålefilt - vores billigste måtter
  • Comfort og luxury - kvalitetsmåtter med komfort og luksus
  • Premium - ypperste kvalitet med et eksklusivt og elegant udseende
  • Gummi - modstandsdygtigt over for snavs, fugtafvisende og let at rengøre

Gummibilmåtter til BMW

Vil du have gummibilmåtter til din BMW, som du kan rengøre hurtigt? Så er du det rette sted. Det tager kun få sekunder at rengøre vores måtter, hvis de er blevet beskidte. Det er meget smart og praktisk, hvis du f.eks. tager på bilferie om vinteren med din BMW, eller hvis du bare bruger den herhjemme, når vejret er skidt. Ligesom alle vores andre måtter har vores gummibilmåtter perfekt pasform.

Bagagerumsbakke til BMW

En skræddersyet bagagerumsbakke beskytter bagagerummet i din BMW imod snavs, fugt og skader. En BMW Touring eller SUV'er som BMW X3 eller X5 er velegnede til at køre med et kæledyr i bagagerummet, og her er en bagagerumsbakke en god idé. Du har valget imellem tæppemateriale eller gummi. En bagagerumsbakke i gummi giver bedre beskyttelse imod fugt og er nemmere at rengøre, men tæppematerialet giver et mere elegant look.

Her finder du den perfekte bilmåtte til din BMW. Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din BMW. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Gå efter perfektion og komfort - vælg din stil til din BMW med vores bilmåtter. Vi har udstyret vores bilmåtter med et anti-slip system for optimal sikkerhed. Ønsker du at tilføje et logo eller en tekst til dine bilmåtter, eller måske en hælpude til at bekæmpe slid? Det er også muligt hos Bilmaatteronline.dk.

BMW bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine BMW bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din BMW værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din BMW.

Tilpassede BMW bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til BMW, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din BMW. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter