Bilmåtter BMW

Bilmåtter der passer perfekt til din BMW. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din BMW. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Når du vælger BMW fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

BMW 1-serie

7 modeller

Bilmåtter 1-serie F40

BMW 2-serie

9 modeller

Bilmåtter 2-serie U06

BMW 3-serie

30 modeller

Bilmåtter 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmåtter 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

7 modeller

Bilmåtter 4-serie G26

BMW 5-serie

28 modeller

Bilmåtter 5-serie G31

BMW 5-serie GT

2 modeller

Bilmåtter 5-serie GT F07 xDrive

362 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

BMW 6-serie

7 modeller

Bilmåtter 6-serie G32

BMW 6-serie GT

2 modeller

Bilmåtter 6-serie GT G32

BMW 7-serie

18 modeller

Bilmåtter 7-serie G12 Facelift

BMW 8-serie

3 modeller

Bilmåtter 8-serie G16

BMW i3

2013 - 2022

Bilmåtter BMW i3.

BMW i4

2021 - 2022

Bilmåtter BMW i4.

BMW i8

2 modeller

Bilmåtter i8 L15

BMW ix

2021 - 2022

Bilmåtter BMW ix.

BMW X1

5 modeller

Bilmåtter X1 F48

BMW X2

2 modeller

Bilmåtter X2 F39

BMW X3

6 modeller

Bilmåtter X3 G08

BMW X4

2 modeller

Bilmåtter X4 G02

BMW X5

7 modeller

Bilmåtter X5 G05

BMW X6

3 modeller

Bilmåtter X6 G06

BMW X7

3 modeller

Bilmåtter X7 G07

BMW Z1

1989 - 1991

Bilmåtter BMW Z1.

BMW Z3

1995 - 2002

Bilmåtter BMW Z3.

BMW Z4

3 modeller

Bilmåtter Z4 G29

BMW Z8

2000 - 2003

Bilmåtter BMW Z8.

BMW's historie går helt tilbage til år 1916. Den tyske bilfabrikant producerede oprindeligt motorer til flyvemaskiner, og det var først i 1933, at den første BMW trillede ud på vejen. Bilerne var dengang avancerede, sporty biler, som befandt sig i toppen af fødekæden. Intet har ændret sig på den front, og BMW er stadig i absolut topklasse i dag. Vil du have bilmåtter til din BMW, som lever op til din bils høje kvalitet? Så er vores måtter det rette valg for dig. Vores måtter er mere robuste end originalmåtterne og er som regel af højere kvalitet. Vi garanterer derudover, at vores måtter har perfekt pasform. Vi bruger en avanceret 3D-scanner til at foretage nøjagtige opmålinger af alle BMW-modeller - det giver millimeterpræcision!

I vores webshop kan du vælge imellem flere forskellige typer af bilmåtter til din BMW. Vi udbyder disse materialer:

  • Nålefilt - vores billigste måtter
  • Comfort og luxury - kvalitetsmåtter med komfort og luksus
  • Premium - ypperste kvalitet med et eksklusivt og elegant udseende
  • Gummi - modstandsdygtigt over for snavs, fugtafvisende og let at rengøre

Gummibilmåtter til BMW

Vil du have gummibilmåtter til din BMW, som du kan rengøre hurtigt? Så er du det rette sted. Det tager kun få sekunder at rengøre vores måtter, hvis de er blevet beskidte. Det er meget smart og praktisk, hvis du f.eks. tager på bilferie om vinteren med din BMW, eller hvis du bare bruger den herhjemme, når vejret er skidt. Ligesom alle vores andre måtter har vores gummibilmåtter perfekt pasform.

Bagagerumsbakke til BMW

En skræddersyet bagagerumsbakke beskytter bagagerummet i din BMW imod snavs, fugt og skader. En BMW Touring eller SUV'er som BMW X3 eller X5 er velegnede til at køre med et kæledyr i bagagerummet, og her er en bagagerumsbakke en god idé. Du har valget imellem tæppemateriale eller gummi. En bagagerumsbakke i gummi giver bedre beskyttelse imod fugt og er nemmere at rengøre, men tæppematerialet giver et mere elegant look.

BMW bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine BMW bilmåtter. Vores billigste bilmåtter er Basic måtter. De er funktionelle bilmåtter af høj kvalitet, men de holder knap så godt ved hyppig brug. Vælg disse måtter, hvis du er på udkig efter lidt mere end bare en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din BMW værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din BMW.

Tilpassede BMW bilmåtter

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din BMW. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Bestil let dine bilmåtter via vores hjemmeside. Hvis du er usikker på noget, kan du altid kontakte en af vores medarbejdere i kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du er på udkig efter mere end bare en simpel universalmåtte. Køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din BMW!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter