Bilmåtter BMW

  • Bilmåtter der passer perfekt til din BMW.
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem.
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi.
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter BMW

BMW 1-serie

7 modeller

Bilmåtter 1-serie F40

BMW 2-serie

10 modeller

Bilmåtter 2-serie U06

BMW 3-serie

30 modeller

Bilmåtter 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmåtter 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

7 modeller

Bilmåtter 4-serie G26

BMW 5-serie

28 modeller

Bilmåtter 5-serie G31

BMW 5-serie GT

2 modeller

Bilmåtter 5-serie GT F07 xDrive

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

BMW 6-serie

7 modeller

Bilmåtter 6-serie G32

BMW 6-serie GT

2 modeller

Bilmåtter 6-serie GT G32

BMW 7-serie

18 modeller

Bilmåtter 7-serie G12 Facelift

BMW 8-serie

4 modeller

Bilmåtter 8-serie G16

BMW i3

2013 - 2023

Bilmåtter BMW i3.

BMW i4

2021 - 2023

Bilmåtter BMW i4.

BMW i7

2022 - 2023

Bilmåtter BMW i7.

BMW i8

2 modeller

Bilmåtter i8 L15

BMW ix

2021 - 2023

Bilmåtter BMW ix.

BMW X1

6 modeller

Bilmåtter X1 U11

BMW X2

2 modeller

Bilmåtter X2 F39

BMW X3

6 modeller

Bilmåtter X3 G08

BMW X4

2 modeller

Bilmåtter X4 G02

BMW X5

7 modeller

Bilmåtter X5 G05

BMW X6

3 modeller

Bilmåtter X6 G06

BMW X7

3 modeller

Bilmåtter X7 G07

BMW Z1

1989 - 1991

Bilmåtter BMW Z1.

BMW Z3

1995 - 2002

Bilmåtter BMW Z3.

BMW Z4

3 modeller

Bilmåtter Z4 G29

BMW Z8

2000 - 2003

Bilmåtter BMW Z8.

BMW's historie går helt tilbage til år 1916. Den tyske bilfabrikant producerede oprindeligt motorer til flyvemaskiner, og det var først i 1933, at den første BMW trillede ud på vejen. Bilerne var dengang avancerede, sporty biler, som befandt sig i toppen af fødekæden. Intet har ændret sig på den front, og BMW er stadig i absolut topklasse i dag. Vil du have bilmåtter til din BMW, som lever op til din bils høje kvalitet? Så er vores måtter det rette valg for dig. Vores måtter er mere robuste end originalmåtterne og er som regel af højere kvalitet. Vi garanterer derudover, at vores måtter har perfekt pasform. Vi bruger en avanceret 3D-scanner til at foretage nøjagtige opmålinger af alle BMW-modeller - det giver millimeterpræcision!

I vores webshop kan du vælge imellem flere forskellige typer af bilmåtter til din BMW. Vi udbyder disse materialer:

  • Nålefilt - vores billigste måtter
  • Comfort og luxury - kvalitetsmåtter med komfort og luksus
  • Premium - ypperste kvalitet med et eksklusivt og elegant udseende
  • Gummi - modstandsdygtigt over for snavs, fugtafvisende og let at rengøre

Gummibilmåtter til BMW

Vil du have gummibilmåtter til din BMW, som du kan rengøre hurtigt? Så er du det rette sted. Det tager kun få sekunder at rengøre vores måtter, hvis de er blevet beskidte. Det er meget smart og praktisk, hvis du f.eks. tager på bilferie om vinteren med din BMW, eller hvis du bare bruger den herhjemme, når vejret er skidt. Ligesom alle vores andre måtter har vores gummibilmåtter perfekt pasform.

Bagagerumsbakke til BMW

En skræddersyet bagagerumsbakke beskytter bagagerummet i din BMW imod snavs, fugt og skader. En BMW Touring eller SUV'er som BMW X3 eller X5 er velegnede til at køre med et kæledyr i bagagerummet, og her er en bagagerumsbakke en god idé. Du har valget imellem tæppemateriale eller gummi. En bagagerumsbakke i gummi giver bedre beskyttelse imod fugt og er nemmere at rengøre, men tæppematerialet giver et mere elegant look.

Her finder du den perfekte bilmåtte til din BMW. Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din BMW. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Når du vælger BMW fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

BMW bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine BMW bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din BMW værd. Vores Premium bilmåtter er fremstillet af tæppe i meget høj kvalitet. Hvis du ønsker det bedste til din bil, bør du vælge disse luksuriøse bilmåtter. Et eksklusivt og præcist skåret tæppe, der kun anvendes af de fineste bilproducenter. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din BMW.

Tilpassede BMW bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din BMW. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din BMW. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter