Bilmåtter BMW 6-serie

  • Bilmåtter der passer perfekt til din BMW.
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem.
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi.
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter 6-serie

6-serie G32

11/2017 - 2023 | Gran Turismo

Bilmåtter BMW 6-serie G32

6-serie F13

2011 - 2023 | Coupé

Bilmåtter BMW 6-serie F13

6-serie F12

2011 - 2023 | Cabriolet

Bilmåtter BMW 6-serie F12

6-serie F06

2012 - 2023 | Gran Coupé

Bilmåtter BMW 6-serie F06

6-serie E64

2003 - 2011 | Cabriolet

Bilmåtter BMW 6-serie E64

6-serie E63

2003 - 2011 | Coupé

Bilmåtter BMW 6-serie E63

6-serie E9

1968 - 1975 | 2800 CS

Bilmåtter BMW 6-serie E9

Bilmåtter der passer perfekt til din BMW 6-serie. Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din BMW 6-serie. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Når du vælger BMW 6-serie fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

BMW 6-serie måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine BMW 6-serie bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din BMW 6-serie værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din BMW 6-serie.

Tilpassede måtter til BMW 6-serie

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din BMW 6-serie. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din BMW 6-serie. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter