Bilmåtter BMW 6-serie

Her finder du den perfekte bilmåtte til din BMW 6-serie. Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din BMW 6-serie. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din BMW 6-serie, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

6-serie G32

11/2017 - 2022 | Gran Turismo

Bilmåtter BMW 6-serie G32

6-serie F13

2011 - 2022 | Coupé

Bilmåtter BMW 6-serie F13

6-serie F12

2011 - 2022 | Cabriolet

Bilmåtter BMW 6-serie F12

6-serie F06

2012 - 2022 | Gran Coupé

Bilmåtter BMW 6-serie F06

6-serie E64

2003 - 2011 | Cabriolet

Bilmåtter BMW 6-serie E64

6-serie E63

2003 - 2011 | Coupé

Bilmåtter BMW 6-serie E63

6-serie E9

1968 - 1975 | 2800 CS

Bilmåtter BMW 6-serie E9

BMW 6-serie bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine BMW 6-serie bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din BMW 6-serie værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din BMW 6-serie.

Tilpassede BMW 6-serie bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din BMW 6-serie. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din BMW 6-serie. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter