Bilmåtter BMW 6-serie

Leder du efter nye bilmåtter til din BMW 6-serie? Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din BMW 6-serie. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Når du vælger BMW 6-serie fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

6-serie G32

11/2017 - 2021 | Gran Turismo

BMW 6-serie G32

6-serie F13

2011 - 2021 | Coupé

BMW 6-serie F13

6-serie F12

2011 - 2021 | Cabriolet

BMW 6-serie F12

6-serie F06

2012 - 2021 | Gran Coupé

BMW 6-serie F06

6-serie E64

2003 - 2011 | Cabriolet

BMW 6-serie E64

6-serie E63

2003 - 2011 | Coupé

BMW 6-serie E63

6-serie E9

1968 - 1975 | 2800 CS

BMW 6-serie E9

BMW 6-serie bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine BMW 6-serie bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din BMW 6-serie værd. Vores Premium bilmåtter er fremstillet af tæppe i meget høj kvalitet. Hvis du ønsker det bedste til din bil, bør du vælge disse luksuriøse bilmåtter. Et eksklusivt og præcist skåret tæppe, der kun anvendes af de fineste bilproducenter. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din BMW 6-serie.

Tilpassede BMW 6-serie bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til BMW 6-serie, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, begynder vi straks produktionen, så vi kan levere det hurtigst muligt. Du er på udkig efter mere end bare en simpel universalmåtte. Køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din BMW 6-serie!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter