Bilmåtter til BMW 6-serie

  • Bilmåtter der passer perfekt til din BMW 6-serie
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til 6-serie

6-serie G32

11/2017 - 2024 | Gran Turismo

Bilmåtter til BMW 6-serie G32

6-serie F13

2011 - 2024 | Coupé

Bilmåtter til BMW 6-serie F13

6-serie F12

2011 - 2024 | Cabriolet

Bilmåtter til BMW 6-serie F12

6-serie F06

2012 - 2024 | Gran Coupé

Bilmåtter til BMW 6-serie F06

6-serie E64

2003 - 2011 | Cabriolet

Bilmåtter til BMW 6-serie E64

6-serie E63

2003 - 2011 | Coupé

Bilmåtter til BMW 6-serie E63

6-serie E9

1968 - 1975 | 2800 CS

Bilmåtter til BMW 6-serie E9

Bilmåtter der passer perfekt til din BMW 6-serie. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din BMW 6-serie. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Gå efter perfektion og komfort - vælg din stil til din BMW 6-serie med vores bilmåtter. Vi har udstyret vores bilmåtter med et anti-slip system for optimal sikkerhed. Ønsker du at tilføje et logo eller en tekst til dine bilmåtter, eller måske en hælpude til at bekæmpe slid? Det er også muligt hos Bilmaatteronline.dk.

BMW 6-serie måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine BMW 6-serie bilmåtter. Vores billigste bilmåtter er Basic måtter. De er funktionelle bilmåtter af høj kvalitet, men de holder knap så godt ved hyppig brug. Vælg disse måtter, hvis du er på udkig efter lidt mere end bare en almindelig bilmåtte. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din BMW 6-serie værd. Vores Premium bilmåtter er fremstillet af tæppe i meget høj kvalitet. Hvis du ønsker det bedste til din bil, bør du vælge disse luksuriøse bilmåtter. Et eksklusivt og præcist skåret tæppe, der kun anvendes af de fineste bilproducenter. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din BMW 6-serie.

Tilpassede måtter til BMW 6-serie

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til BMW 6-serie, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din BMW 6-serie.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter