Bagagerumsmåtter

Beskyt dit bagagerum mod hverdagens snavs og fugt med vores skræddersyede bagagerumsmåtter

Artboard Created with Sketch.

Bagagerumsmåtter: Ideelt til daglig brug

En investering i en bagagerumsmåtte er en god investering i din bil. Med en bagagerumsmåtte kan du helt ubekymret transportere varer eller dyr uden at beskadige din polstring. Denne beskyttelse af den indvendige foring leveres ikke normalt af bilproducenten. Bagagerumsmåtter fra Bilmaatteronline.dk passer perfekt til formen i dit bagagerum, og de er meget lette at rengøre. Vores bagagerumsmåtter er lugtfrie, flotte og er lavet af ekstra tykt materiale. Dette gør måtterne holdbare og robuste.

De forhøjede kanter forhindrer væske eller anden snavs i at trænge ind i polstringen. På grund af materialets solide struktur bevarer kanterne deres form. I øvrigt leverer vi bagagerumsmåtterne på en professionel måde (uden at folde dem), så du kan indsætte dem direkte i din bil.

Skal det være let at holde dit bagagerum rent? Så bestil en bagagerumsmåtte nu: praktisk og hygiejnisk!

Bagagerumsmåtter eller Bagagerumsbakke?

Bør du købe en bagagerumsmåtte eller Bagagerumsbakke i gummi eller tæppe?

Det kommer helt an på, hvad måtterne skal bruges til, og hvad der falder i din smag. En klar fordel ved måtter i gummi er, at de ting, du transporterer, ikke vil glide rundt, og at måtter i gummi er lette at rengøre. På den anden side giver en måtte i tæppe en mere luksuriøst udstråling. Her kan du læse mere om fordelene og ulemperne ved at vælge de forskellige materialer til dine bilmåtter.

Universal bagagerumsmåtte eller en skræddersyet bagagerumsmåtte?

Hos Bilmaatteronline.dk fremstiller vi kun skræddersyede måtter. Vi tog tidligt et valg om ikke at fremstille universal bilmåtter, da det i virkeligheden ikke eksisterer. En bilmåtte, der ’passer til alle biler', passer nærmest aldrig, når det kommer til stykket. Vi producerer skræddersyede bilmåtter til alle bilmærker og modeller, som passer helt perfekt. Vælg din bils mærke og model ved at bruge menuen øverst på denne hjemmeside.

Køb af bagagerumsmåtte

Hvis du ønsker optimal beskyttelse, kan du bestille en bagagerumsmåtte, der er særligt fremstille til at passe til din bil og model. Bilmaatteronline.dk bruger materialer af bedste kvalitet. Hvis du ønsker det, kan du også bestille matchende bilmåtter. Og fordi vi er en online butik med vores egen produktionslinje og med flere års erfaring, er du altid sikret den højeste kvalitet til den laveste pris!

Perfekt pasform

Bagagerumsmåtten passer perfekt i din bil. Vælg mærke og bilmodel til din bestilling. Gummimåtten med hævede kanter passer perfekt i dit bagagerums hjørner og kanter. Du kommer ikke til at være fri for, at væske eller andet snavs trænger ned i bilen.

Praktisk i brug

Du kan let og bekvemt fjerne bagagerumsmåtten i gummi på ingen tid. Rengøring er simpelt: støvsug gulvet og tør efter med en fugtig klud. I særlige tilfælde kan du rense din måtte med en højtryksrenser.

Tilfredshedsgaranti

Bilmaatteronline.dk har 100% tilfredshedsgaranti. Er du - trods vores ihærdige forsøg på det modsatte - ikke helt tilfreds? Så tag endelig kontakt til os, vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter