bagagerumsmåtter BMW

Er du på udkig efter en ny skomåtte til din BMW? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtte kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig et glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi sælger kun bagagerumsmåtter som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at bagagerumsmåtten du bestiller, vil passe perfekt ind i din BMW. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter, og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskytte mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

BMW 1-serie

4 modeller

Bilmåtter 1-serie F40

BMW 2-serie

4 modeller

Bilmåtter 2-serie F44

BMW 3-serie

10 modeller

Bilmåtter 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmåtter 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

3 modeller

Bilmåtter 4-serie G22

BMW 5-serie

16 modeller

Bilmåtter 5-serie G31

BMW 7-serie

4 modeller

Bilmåtter 7-serie G12 Facelift

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

BMW X1

4 modeller

Bilmåtter X1 F48

BMW X2

2018 - 2021 | F39

Bilmåtter BMW X2

BMW X3

4 modeller

Bilmåtter X3 G08

BMW X4

2 modeller

Bilmåtter X4 G02

BMW X5

4 modeller

Bilmåtter X5 G05

Tilpasse BMW skomåtte

BMW-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Dog er det smart at få installeret en skomåtte. Fordi en bagagerumsmåtte beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, er alt du skal gøre, at give bagagerumsmåtte et klask (gummi). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt hånd, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål: nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Om du skal vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe, kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved den i gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din BMW skomåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre år garanti på alle vores bagagerumsmåtter til BMW. Køb en skomåtte til din BMW now!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til info@bilmaatteronline.dk