bagagerumsmåtter BMW

Tilpassede BMW bagagerumsmåtter. Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din BMW. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din BMW, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

BMW 1-serie

7 modeller

Bilmåtter 1-serie F40

BMW 2-serie

7 modeller

Bilmåtter 2-serie G42

BMW 3-serie

26 modeller

Bilmåtter 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmåtter 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

5 modeller

Bilmåtter 4-serie G23

BMW 5-serie

21 modeller

Bilmåtter 5-serie G31

BMW 6-serie

1 modeller

Bilmåtter 6-serie G32

139 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

BMW 7-serie

8 modeller

Bilmåtter 7-serie G12 Facelift

BMW i3

2013 - 2021

Bilmåtter BMW i3

BMW ix

2021 - 2021

Bilmåtter BMW ix

BMW X1

5 modeller

Bilmåtter X1 F48

BMW X2

2 modeller

Bilmåtter X2 F39

BMW X3

5 modeller

Bilmåtter X3 G08

BMW X4

2 modeller

Bilmåtter X4 G02

BMW X5

6 modeller

Bilmåtter X5 G05

BMW X6

2 modeller

Bilmåtter X6 G06

BMW Z3

1995 - 2002

Bilmåtter BMW Z3

BMW Z4

2 modeller

Bilmåtter Z4 G29

Tilpasse BMW bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle BMW biler, der har en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din BMW bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til BMW. Bestil en BMW bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter