Bagagerumsmåtter BMW

Find dine tilpassede BMW bagagerumsmåtter her. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din BMW. Vi garanterer 100% pasform. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

BMW 1-serie

7 modeller

Bilmåtter 1-serie F40

BMW 2-serie

8 modeller

Bilmåtter 2-serie U06

BMW 3-serie

26 modeller

Bilmåtter 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmåtter 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

7 modeller

Bilmåtter 4-serie G26

BMW 5-serie

21 modeller

Bilmåtter 5-serie G31

BMW 6-serie

2 modeller

Bilmåtter 6-serie G32

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

BMW 7-serie

9 modeller

Bilmåtter 7-serie G12 Facelift

BMW 8-serie

1 modeller

Bilmåtter 8-serie G16

BMW i3

2013 - 2022

Bilmåtter BMW i3

BMW i4

2021 - 2022

Bilmåtter BMW i4

BMW ix

2021 - 2022

Bilmåtter BMW ix

BMW X1

6 modeller

Bilmåtter X1 U11

BMW X2

2 modeller

Bilmåtter X2 F39

BMW X3

6 modeller

Bilmåtter X3 G08

BMW X4

2 modeller

Bilmåtter X4 G02

BMW X5

6 modeller

Bilmåtter X5 G05

BMW X6

3 modeller

Bilmåtter X6 G06

BMW Z3

1995 - 2002

Bilmåtter BMW Z3

BMW Z4

3 modeller

Bilmåtter Z4 G29

Tilpasse BMW bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din BMW. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din BMW bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Vælg din BMW bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter