Bagagerumsmåtter BMW

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din BMW? Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi sælger kun bagagerumsmåtter, som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at den bagagerumsmåtte, du bestiller, vil passe perfekt ind i din BMW. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

BMW 1-serie

7 modeller

Bilmåtter 1-serie F40

BMW 2-serie

8 modeller

Bilmåtter 2-serie U06

BMW 3-serie

26 modeller

Bilmåtter 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmåtter 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

6 modeller

Bilmåtter 4-serie G26

BMW 5-serie

21 modeller

Bilmåtter 5-serie G31

BMW 6-serie

2 modeller

Bilmåtter 6-serie G32

319 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

BMW 7-serie

9 modeller

Bilmåtter 7-serie G12 Facelift

BMW i3

2013 - 2022

Bilmåtter BMW i3

BMW i4

2021 - 2022

Bilmåtter BMW i4

BMW ix

2021 - 2022

Bilmåtter BMW ix

BMW X1

5 modeller

Bilmåtter X1 F48

BMW X2

2 modeller

Bilmåtter X2 F39

BMW X3

6 modeller

Bilmåtter X3 G08

BMW X4

2 modeller

Bilmåtter X4 G02

BMW X5

6 modeller

Bilmåtter X5 G05

BMW X6

3 modeller

Bilmåtter X6 G06

BMW Z3

1995 - 2002

Bilmåtter BMW Z3

BMW Z4

2 modeller

Bilmåtter Z4 G29

Tilpasse BMW bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle BMW biler, der har en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din BMW bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til BMW. Vælg din BMW bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter