Bagagerumsmåtter Ford

Find dine tilpassede Ford bagagerumsmåtter her. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Ford. Vi har udvalgt den bedste gummi nøje og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Ford B-MAX

2 modeller

Bilmåtter B-MAX Type 1

Ford C-MAX

6 modeller

Bilmåtter C-MAX Type 2 Facelift

Ford Connect

2 modeller

Bilmåtter Connect Tourneo type 3

Ford EcoSport

1 modeller

Bilmåtter EcoSport Type 2

Ford Edge

1 modeller

Bilmåtter Edge Type 2

Ford Explorer

1 modeller

Bilmåtter Explorer Type 1

Ford Fiesta

6 modeller

Bilmåtter Fiesta Type 4

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Ford Focus

10 modeller

Bilmåtter Focus  Type 5

Ford Fusion

2 modeller

Bilmåtter Fusion Type 1 Facelift

Ford Galaxy

5 modeller

Bilmåtter Galaxy Type 4

Ford KA

2 modeller

Bilmåtter KA KA+ Facelift

Ford Kuga

6 modeller

Bilmåtter Kuga Type 5

Ford Mondeo

11 modeller

Bilmåtter Mondeo  Type 6

Ford Mustang

3 modeller

Bilmåtter Mustang Type 4

Ford Puma

1 modeller

Bilmåtter Puma Type 2

Ford S-Max

4 modeller

Bilmåtter S-Max Type 2

Tilpasse Ford bagagerumsmåtte

Biler som din Ford har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Ford bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Ford. Bestil en Ford bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter