bagagerumsmåtter Ford

Find dine tilpassede Ford skomåtter her. Den gummi vi bruger til vores bagagerumsmåtter er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er simle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Ford. Vi har nøje udvalgt den bedste gummi og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskytte mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Ford B-MAX

2 modeller

Bilmåtter B-MAX Type 1

Ford C-MAX

6 modeller

Bilmåtter C-MAX Type 2 Facelift

Ford Connect

1 modeller

Bilmåtter Connect Tourneo type 2

Ford EcoSport

1 modeller

Bilmåtter EcoSport Type 2

Ford Edge

1 modeller

Bilmåtter Edge Type 2

Ford Explorer

1 modeller

Bilmåtter Explorer Type 1

Ford Fiesta

6 modeller

Bilmåtter Fiesta Type 4

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Ford Focus

8 modeller

Bilmåtter Focus  Type 5

Ford Fusion

2 modeller

Bilmåtter Fusion Type 1 Facelift

Ford Galaxy

4 modeller

Bilmåtter Galaxy Type 3

Ford KA

1 modeller

Bilmåtter KA KA+ Facelift

Ford Kuga

6 modeller

Bilmåtter Kuga Type 5

Ford Mondeo

10 modeller

Bilmåtter Mondeo  Type 6

Ford Puma

1 modeller

Bilmåtter Puma Type 2

Ford S-Max

4 modeller

Bilmåtter S-Max Type 2

Tilpasse Ford skomåtte

Generelt medfølger der ikke en skomåtte sammen med din Ford. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en skomåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Hvis du bagagerum er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bil polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Ford skomåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en brugerdefineret skomåtte fra dit Ford nu!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til info@bilmaatteronline.dk