Bagagerumsmåtter Ford

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Ford? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Ford. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Et valg af en bagagerumsmåtte til Ford fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Ford B-MAX

2 modeller

Bilmåtter B-MAX Type 1

Ford C-MAX

6 modeller

Bilmåtter C-MAX Type 2 Facelift

Ford Connect

1 modeller

Bilmåtter Connect Tourneo type 2

Ford EcoSport

1 modeller

Bilmåtter EcoSport Type 2

Ford Edge

1 modeller

Bilmåtter Edge Type 2

Ford Explorer

1 modeller

Bilmåtter Explorer Type 1

Ford Fiesta

6 modeller

Bilmåtter Fiesta Type 4

362 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Ford Focus

10 modeller

Bilmåtter Focus  Type 5

Ford Fusion

2 modeller

Bilmåtter Fusion Type 1 Facelift

Ford Galaxy

4 modeller

Bilmåtter Galaxy Type 3

Ford KA

2 modeller

Bilmåtter KA KA+ Facelift

Ford Kuga

6 modeller

Bilmåtter Kuga Type 5

Ford Mondeo

11 modeller

Bilmåtter Mondeo  Type 6

Ford Mustang

3 modeller

Bilmåtter Mustang Type 4

Ford Puma

1 modeller

Bilmåtter Puma Type 2

Ford S-Max

4 modeller

Bilmåtter S-Max Type 2

Tilpasse Ford bagagerumsmåtte

Biler som din Ford har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Ford bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Bestil en Ford bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter