bagagerumsmåtter Ford

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Ford? Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi sælger kun bagagerumsmåtter, som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at den bagagerumsmåtte, du bestiller, vil passe perfekt ind i din Ford. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Ford. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Ford B-MAX

2 modeller

Bilmåtter B-MAX Type 1

Ford C-MAX

6 modeller

Bilmåtter C-MAX Type 2 Facelift

Ford Connect

1 modeller

Bilmåtter Connect Tourneo type 2

Ford EcoSport

1 modeller

Bilmåtter EcoSport Type 2

Ford Edge

1 modeller

Bilmåtter Edge Type 2

Ford Explorer

1 modeller

Bilmåtter Explorer Type 1

Ford Fiesta

6 modeller

Bilmåtter Fiesta Type 4

84 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Ford Focus

10 modeller

Bilmåtter Focus  Type 5

Ford Fusion

2 modeller

Bilmåtter Fusion Type 1 Facelift

Ford Galaxy

4 modeller

Bilmåtter Galaxy Type 3

Ford KA

2 modeller

Bilmåtter KA KA+ Facelift

Ford Kuga

6 modeller

Bilmåtter Kuga Type 5

Ford Mondeo

10 modeller

Bilmåtter Mondeo  Type 6

Ford Mustang

3 modeller

Bilmåtter Mustang Type 4

Ford Puma

1 modeller

Bilmåtter Puma Type 2

Ford S-Max

4 modeller

Bilmåtter S-Max Type 2

Tilpasse Ford bagagerumsmåtte

Ford-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Ford bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en bagagerumsmåtte til din Ford now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter