bagagerumsmåtter Ford

Her er en liste over vores Ford bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Ford. Vi har udvalgt den bedste gummi nøje og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Ford. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Ford B-MAX

2 modeller

Bilmåtter B-MAX Type 1

Ford C-MAX

6 modeller

Bilmåtter C-MAX Type 2 Facelift

Ford Connect

1 modeller

Bilmåtter Connect Tourneo type 2

Ford EcoSport

1 modeller

Bilmåtter EcoSport Type 2

Ford Edge

1 modeller

Bilmåtter Edge Type 2

Ford Explorer

1 modeller

Bilmåtter Explorer Type 1

Ford Fiesta

6 modeller

Bilmåtter Fiesta Type 4

27 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Ford Focus

8 modeller

Bilmåtter Focus  Type 5

Ford Fusion

2 modeller

Bilmåtter Fusion Type 1 Facelift

Ford Galaxy

4 modeller

Bilmåtter Galaxy Type 3

Ford KA

1 modeller

Bilmåtter KA KA+ Facelift

Ford Kuga

6 modeller

Bilmåtter Kuga Type 5

Ford Mondeo

10 modeller

Bilmåtter Mondeo  Type 6

Ford Mustang

1 modeller

Bilmåtter Mustang Type 4

Ford Puma

1 modeller

Bilmåtter Puma Type 2

Ford S-Max

4 modeller

Bilmåtter S-Max Type 2

Tilpasse Ford bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Ford biler, der har en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Ford bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Bestil en Ford bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter