Bilmåtter til BMW 1-serie

  • Bilmåtter der passer perfekt til din BMW 1-serie
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til 1-serie

1-serie F40

09/2019 - 2023 | Halvkombi

Bilmåtter til BMW 1-serie F40

1-serie F21

2012 - 09/2019 | 3 dørs

Bilmåtter til BMW 1-serie F21

1-serie F20

2011 - 09/2019 | 5-dørs

Bilmåtter til BMW 1-serie F20

1-serie E88

2008 - 2014 | Cabriolet

Bilmåtter til BMW 1-serie E88

1-serie E87

2004 - 2011 | 5-dørs

Bilmåtter til BMW 1-serie E87

1-serie E82

2007 - 2013 | Coupé

Bilmåtter til BMW 1-serie E82

1-serie E81

2007 - 2012 | 3 dørs

Bilmåtter til BMW 1-serie E81

Her finder du den perfekte bilmåtte til din BMW 1-serie. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din BMW 1-serie. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din BMW 1-serie, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

BMW 1-serie måtter eller gummimåtter

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine BMW 1-serie bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din BMW 1-serie værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din BMW 1-serie.

Tilpassede måtter til BMW 1-serie

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din BMW 1-serie. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din BMW 1-serie.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter