Artboard Created with Sketch.

Skal du købe bilmåtter? Dette skal du være opmærksom på!

Skal du købe bilmåtter? Hvad bør du holde ekstra øje med, når du køber nye bilmåtter? Og hvilke bilmåtter findes der? Ved første øjekast ser bilmåtter ikke ud af noget stort, og ligner måske bare et tæppe i bunden af din bil. Intet kunne være mindre sandt. På denne side vil jeg fortælle dig, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du køber nye bilmåtter. Ved du allerede, hvilke bilmåtter du skal bruge? Bestil dem i kontrolpanelet foroven. 

Brug for et nyt sæt bilmåtter? Hvor ofte anvender du din bil?

Køb af det rigtige sæt bilmåtter afhænger altid af svarene på følgende spørgsmål: hvor ofte anvender du din bil? Kører du ofte? Kun til arbejde? Eller måske kun et par gange om ugen?

De mennesker der bruger bilen ofte, forlanger ikke bare meget af deres bil, de vil også have ordentlige bilmåtter.Det er ikke raketvidenskab, at folk der bruger deres bil ofte, slider mere på deres bilmåtter, og derfor har bruger for en tykkere bilmåtte af højere kvalitet fremfor noget billigt bras. Bilmaatteronline.dk tilbyder et bredt udvalg af forskellige bilmåtter. Jeg har sat listet dem op herunder:

  • Basic
  • Comfort
  • Luxury
  • Premium
  • Gummi

Fremragende vurdering!

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

9 / 10

.

.

Basic bilmåtter

Den første type måtte vi tilbyder er Basic. Basic er den billigste variant, og måtten med den korteste levetid. Det betyder naturligvis ikke, at disse måtter er 'dårlige'. Måtterne er glimrende til dem, der ikke bruger deres bil særlig tit, og som ikke er interesseret i et luksuriøst look. 

Comfort bilmåtter

Den anden type måtte vi tilbyder er Comfort. Comfort er fremstillet i tykkere stof end Basic. Det giver din bil et mere luksuriøst look, og levetiden er også længere end Comfort. Desuden er overfladen let at rengøre. Det skyldes strukturen i stoffet. 

Luxury bilmåtter

Navnet siger det hele. Luxury er en smule tykkere en Comfort, og den efterlader din bil med et rigtig lækkert og moderne look. Disse måtter har en meget lang levetid, og de er lette at støvsuge. Takket været bæredygtigheden i disse måtter, får du 3 års garanti med som et kvalitetsstempel. 

Premium bilmåtter

Premium er vores helt særlige kvalitet. Det er fremstillet af tæppe med lang luv, hvilket gør det ekstra tykt og blødt. Kvaliteten kan sammenlignes med de dyreste tæpper vi kender fra hjemmet. Disse måtter har den længste levetid, og derfor følger der 4 års garanti med dem.  

Gummibilmåtter

Ved siden af vores bilmåtter i tæpper, står vores bilmåtter i gummi. Vores bilmåtter i gummi er perfekte til kraftigt brug. Prøv at tænk på vinter- og efterårssæsonen, eller når du har gået en lang tur i skoven. Sammen med vores bilmåtter i gummi, har vi også et udvalg af bagagerumsmåtte. De er ideelle, hvis du eksempelvis skal i skoven med din hund. Vores bilmåtter i gummi er ualmindeligt stærke og yderst lette at rengøre. Måtterne er lugtfri, og har en perfekt pasform til din bil. Faktisk er de skræddersyede efter målene på dit bilmærke og din model. 

Forskellige kanter

Du kan vælge mellem flere forskellige kanter til dine bilmåtter. Her er et overblik.

  • Nubuck (i et udvalg af forskellige farver)
  • Syet
  • Dobbeltsyet
  • Stof
  • Læder (et udvalg af forskellige farver) 

I løbet af bestillingen kan du vælge kant efter eget ønske.

Bilmåtter med et logo

Ønsker du at give dine bilmåtter et personligt præg? Intet problem. Vi kan dekorere dine bilmåtter med et personligt logo eller en tekst. Du kan læse mere om det på siden "Bilmåtter med logo".  

Skræddersyede bilmåtter

Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de passer perfekt. Af samme årsag tilbyder vi pasformsgarant på alle måtter, der forlader vores bygning. Siden "Skræddersyede bilmåtter" fortæller dig alt om, hvordan vi syer vores måtter i perfekt pasform. 

Hvorfor ikke bare bruge universalmåtter?

Vi sælger kun bilmåtter med korrekt pasform. Det betyder, at vi kun sælger bilmåtter der er fremstillet efter bilmærket og modellen på din bil. Vi har aktivt fravalgt at sælge universalmåtte. Det skyldes hovedsageligt, at disse måtter meget sjældent passer, og at de ofte skal udskiftes. Ligeledes kan du heller ikke fastgøre dem til det originale fastgøringssystem i din bil, hvilket gør dem alt andet en ideelle. 

Rengøring af dine bilmåtter

Vi bliver tit spurgt om, hvordan man gør bilmåtterne rene. Bilmåtter kan let rengøres med en støvsuger. Jo dyrere kvaliteten er, desto lettere er det at rengøre

Hvorfor er bilmåtter så vigtige? 

Som afslutning på denne artikel, vil jeg fortælle dig, hvorfor bilmåtter er så vigtige for din bil. Det handler ikke bare om at skabe et smukt interiør, de beskytter nemlig også gulvet i din bil. 

Hvorfor er bilmåtter så vigtige?

Som afslutning på denne artikel, vil jeg fortælle dig, hvorfor bilmåtter er så vigtige for din bil. Det handler ikke bare om at skabe et smukt interiør, de beskytter nemlig også gulvet i din bil. For at beskytte gulvet i din bil, er det vigtigt at dække det af med et smukt sæt bilmåtter. Det er nemt at bestille bilmåtter. Anvend kontrolpanelet øverst, hvorefter du kan have dine måtter klar i løbet af ganske få klik. 

 

 

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter