Bilmåtter Kia

Bilmåtter der passer perfekt til din Kia. Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Kia. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din Kia, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Kia Carens

8 modeller

Bilmåtter Carens Type 4

Kia Carnival

4 modeller

Bilmåtter Carnival Type 2

Kia Ceed

7 modeller

Bilmåtter Ceed Type 3

Kia Cerato

2004 - 2008

Bilmåtter Kia Cerato.

Kia Clarus

1996 - 2001

Bilmåtter Kia Clarus.

Kia EV6

2021 - 2022

Bilmåtter Kia EV6.

Kia Joice

1999 - 2003

Bilmåtter Kia Joice.

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Kia Magentis

2 modeller

Bilmåtter Magentis Type 2

Kia Niro

7 modeller

Bilmåtter Niro Type 3

Kia Opirus

2003 - 2010

Bilmåtter Kia Opirus.

Kia Optima

5 modeller

Bilmåtter Optima Type 3

Kia Picanto

6 modeller

Bilmåtter Picanto Type 6

Kia Pregio

3 modeller

Bilmåtter Pregio Economic

Kia Pride

1996 - 2000

Bilmåtter Kia Pride.

Kia ProCeed

3 modeller

Bilmåtter ProCeed Type 3

Kia Rio

7 modeller

Bilmåtter Rio Type 5

Kia Sephia

1993 - 1998

Bilmåtter Kia Sephia.

Kia Shuma

1998 - 2004

Bilmåtter Kia Shuma.

Kia Sorento

14 modeller

Bilmåtter Sorento Type 4

Kia Soul

6 modeller

Bilmåtter Soul  Type 3

Kia Sportage

7 modeller

Bilmåtter Sportage Type 5

Kia Stinger

10/2017 - 2022

Bilmåtter Kia Stinger.

Kia Stonic

2 modeller

Bilmåtter Stonic Type 2

Kia Venga

2009 - 2022

Bilmåtter Kia Venga.

Kia XCeed

2 modeller

Bilmåtter XCeed Type 1

Kia bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Kia bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Kia værd. Vores Premium bilmåtter er fremstillet af tæppe i meget høj kvalitet. Hvis du ønsker det bedste til din bil, bør du vælge disse luksuriøse bilmåtter. Et eksklusivt og præcist skåret tæppe, der kun anvendes af de fineste bilproducenter. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Kia.

Tilpassede Kia bilmåtter

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din Kia. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Kia.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter