bagagerumsmåtter Mazda

Tilpassede Mazda skomåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Mazda. Vi garanterer 100% pasform. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Mazda, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Mazda 2

2 modeller

Bilmåtter 2 Type 4

Mazda 3

4 modeller

Bilmåtter 3 Type 5

Mazda 6

6 modeller

Bilmåtter 6 Type 4

Mazda CX-3

2 modeller

Bilmåtter CX-3 Type 2

Mazda CX-30

08/2019 - 2021

Bilmåtter Mazda CX-30

Mazda CX-5

2 modeller

Bilmåtter CX-5 Type 2

Mazda MX-30

2020 - 2021

Bilmåtter Mazda MX-30

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Tilpasse Mazda skomåtte

Generelt medfølger der ikke en skomåtte sammen med din Mazda. Dog er det smart at få installeret en skomåtte. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis du bagagerum er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål: nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bil polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Mazda skomåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre år garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Mazda. Bestil en Mazda skomåtte fra Just Carpets nu!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til info@bilmaatteronline.dk