Bagagerumsmåtter til Mazda

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Mazda
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Mazda

Mazda 2

6 modeller

Bilmåtter til 2 Type 5

Mazda 3

8 modeller

Bilmåtter til 3 Type 5

Mazda 6

8 modeller

Bilmåtter til 6 Type 4

Mazda CX-3

2 modeller

Bilmåtter til CX-3 Type 2

Mazda CX-30

08/2019 - 2024

Bilmåtter til Mazda CX-30

Mazda CX-5

3 modeller

Bilmåtter til CX-5 Type 3

Mazda CX-60

2022 - 2024

Bilmåtter til Mazda CX-60

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Mazda CX-7

2 modeller

Bilmåtter til CX-7 CX-7

Mazda MX-30

2020 - 2024

Bilmåtter til Mazda MX-30

Mazda MX-5

5 modeller

Bilmåtter til MX-5 Type 3

Tilpassede Mazda bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi sælger kun bagagerumsmåtter, som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at den bagagerumsmåtte, du bestiller, vil passe perfekt ind i din Mazda. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Mazda. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Mazda bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Mazda. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Mazda bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Mazda. Vælg din Mazda bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter