Bagagerumsmåtter til Kia

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Kia
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Kia

Kia Carens

1 modeller

Bilmåtter til Carens Type 4

Kia Ceed

7 modeller

Bilmåtter til Ceed Type 3

Kia EV6

2021 - 2023

Bilmåtter til Kia EV6

Kia Niro

8 modeller

Bilmåtter til Niro Type 3

Kia Optima

4 modeller

Bilmåtter til Optima Type 3

Kia Picanto

5 modeller

Bilmåtter til Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmåtter til ProCeed Type 3

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Kia Rio

4 modeller

Bilmåtter til Rio Type 5

Kia Sorento

4 modeller

Bilmåtter til Sorento Type 4

Kia Soul

3 modeller

Bilmåtter til Soul  Type 3

Kia Sportage

6 modeller

Bilmåtter til Sportage Type 5

Kia Stinger

10/2017 - 2023

Bilmåtter til Kia Stinger

Kia Stonic

2 modeller

Bilmåtter til Stonic Type 2

Kia Venga

2009 - 2023

Bilmåtter til Kia Venga

Kia XCeed

2 modeller

Bilmåtter til XCeed Type 1

Find dine tilpassede Kia bagagerumsmåtter her. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi sælger kun bagagerumsmåtter, som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at den bagagerumsmåtte, du bestiller, vil passe perfekt ind i din Kia. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Kia. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Kia bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Kia. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Kia bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Bestil en Kia bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter