bagagerumsmåtter Kia

Find dine tilpassede Kia bagagerumsmåtter her. Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Kia. Vi har udvalgt den bedste gummi nøje og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Kia, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Kia Carens

1 modeller

Bilmåtter Carens Type 4

Kia Ceed

7 modeller

Bilmåtter Ceed Type 3

Kia EV6

2021 - 2021

Bilmåtter Kia EV6

Kia Niro

5 modeller

Bilmåtter Niro Type 2

Kia Optima

2 modeller

Bilmåtter Optima Type 2

Kia Picanto

5 modeller

Bilmåtter Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmåtter ProCeed Type 3

139 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Kia Rio

4 modeller

Bilmåtter Rio Type 5

Kia Sorento

3 modeller

Bilmåtter Sorento Type 4

Kia Soul

3 modeller

Bilmåtter Soul  Type 3

Kia Sportage

4 modeller

Bilmåtter Sportage Type 4 Facelift

Kia Stinger

10/2017 - 2021

Bilmåtter Kia Stinger

Kia Stonic

2 modeller

Bilmåtter Stonic Type 2

Kia XCeed

2 modeller

Bilmåtter XCeed Type 1

Tilpasse Kia bagagerumsmåtte

Biler som din Kia har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Kia bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Kia. Bestil en Kia bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter