bagagerumsmåtter Kia

Tilpassede Kia bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Kia. Vi garanterer 100% pasform. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Kia. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Kia Ceed

4 modeller

Bilmåtter Ceed Type 3

Kia Niro

5 modeller

Bilmåtter Niro Type 2

Kia Optima

2 modeller

Bilmåtter Optima Type 2

Kia Picanto

2 modeller

Bilmåtter Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmåtter ProCeed Type 3

Kia Rio

3 modeller

Bilmåtter Rio Type 5

Kia Sorento

1 modeller

Bilmåtter Sorento Type 4

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Kia Soul

1 modeller

Bilmåtter Soul  Type 3

Kia Sportage

3 modeller

Bilmåtter Sportage Type 4 Facelift

Kia Stinger

10/2017 - 2021

Bilmåtter Kia Stinger

Kia Stonic

09/2017 - 2021

Bilmåtter Kia Stonic

Kia XCeed

2 modeller

Bilmåtter XCeed Type 1

Tilpasse Kia bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Kia. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Kia bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Køb en bagagerumsmåtte til din Kia now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter