Bagagerumsmåtter Kia

Tilpassede Kia bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Kia. Vi garanterer 100% pasform. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Kia. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Kia Carens

1 modeller

Bilmåtter Carens Type 4

Kia Ceed

7 modeller

Bilmåtter Ceed Type 3

Kia EV6

2021 - 2022

Bilmåtter Kia EV6

Kia Niro

5 modeller

Bilmåtter Niro Type 2

Kia Optima

4 modeller

Bilmåtter Optima Type 3

Kia Picanto

5 modeller

Bilmåtter Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmåtter ProCeed Type 3

362 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Kia Rio

4 modeller

Bilmåtter Rio Type 5

Kia Sorento

4 modeller

Bilmåtter Sorento Type 4

Kia Soul

3 modeller

Bilmåtter Soul  Type 3

Kia Sportage

6 modeller

Bilmåtter Sportage Type 5

Kia Stinger

10/2017 - 2022

Bilmåtter Kia Stinger

Kia Stonic

2 modeller

Bilmåtter Stonic Type 2

Kia Venga

2009 - 2022

Bilmåtter Kia Venga

Kia XCeed

2 modeller

Bilmåtter XCeed Type 1

Tilpasse Kia bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Kia biler, der har en bagagerumsmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Kia bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Køb en bagagerumsmåtte til din Kia now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter