Bagagerumsmåtter til Kia

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Kia
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Kia

Kia Carens

1 modeller

Bilmåtter til Carens Type 4

Kia Ceed

7 modeller

Bilmåtter til Ceed Type 3

Kia EV6

2021 - 2024

Bilmåtter til Kia EV6

Kia Niro

8 modeller

Bilmåtter til Niro Type 3

Kia Optima

4 modeller

Bilmåtter til Optima Type 3

Kia Picanto

5 modeller

Bilmåtter til Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmåtter til ProCeed Type 3

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Kia Rio

4 modeller

Bilmåtter til Rio Type 5

Kia Sorento

4 modeller

Bilmåtter til Sorento Type 4

Kia Soul

3 modeller

Bilmåtter til Soul  Type 3

Kia Sportage

7 modeller

Bilmåtter til Sportage Type 6

Kia Stinger

10/2017 - 2024

Bilmåtter til Kia Stinger

Kia Stonic

2 modeller

Bilmåtter til Stonic Type 2

Kia Venga

2009 - 2024

Bilmåtter til Kia Venga

Kia XCeed

2 modeller

Bilmåtter til XCeed Type 1

Her er en liste over vores Kia bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Kia. Vi har udvalgt den bedste gummi nøje og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Kia. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Kia bagagerumsmåtte

Kia-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Kia bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Kia nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter