Bagagerumsmåtter Kia

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Kia? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Kia. Vi garanterer 100% pasform. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Kia. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Kia Carens

1 modeller

Bilmåtter Carens Type 4

Kia Ceed

7 modeller

Bilmåtter Ceed Type 3

Kia EV6

2021 - 2022

Bilmåtter Kia EV6

Kia Niro

8 modeller

Bilmåtter Niro Type 3

Kia Optima

4 modeller

Bilmåtter Optima Type 3

Kia Picanto

5 modeller

Bilmåtter Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmåtter ProCeed Type 3

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Kia Rio

4 modeller

Bilmåtter Rio Type 5

Kia Sorento

4 modeller

Bilmåtter Sorento Type 4

Kia Soul

3 modeller

Bilmåtter Soul  Type 3

Kia Sportage

6 modeller

Bilmåtter Sportage Type 5

Kia Stinger

10/2017 - 2022

Bilmåtter Kia Stinger

Kia Stonic

2 modeller

Bilmåtter Stonic Type 2

Kia Venga

2009 - 2022

Bilmåtter Kia Venga

Kia XCeed

2 modeller

Bilmåtter XCeed Type 1

Tilpasse Kia bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Kia biler, der har en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Kia bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Kia. Vælg din Kia bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter