bagagerumsmåtter Kia

Er du på udkig efter en ny skomåtte til din Kia? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtte kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig et glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Kia. Vi har nøje udvalgt den bedste gummi og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vælg enestående beskyttelse med hverdagsslitage og fugt, vælg vores bagagerumsmåtte til Kia. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Kia Ceed

4 modeller

Bilmåtter Ceed Type 3

Kia Niro

5 modeller

Bilmåtter Niro Type 2

Kia Optima

2 modeller

Bilmåtter Optima Type 2

Kia Picanto

2 modeller

Bilmåtter Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmåtter ProCeed Type 3

Kia Rio

3 modeller

Bilmåtter Rio Type 5

Kia Sorento

1 modeller

Bilmåtter Sorento Type 4

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Kia Soul

1 modeller

Bilmåtter Soul  Type 3

Kia Sportage

3 modeller

Bilmåtter Sportage Type 4 Facelift

Kia Stinger

10/2017 - 2021

Bilmåtter Kia Stinger

Kia Stonic

09/2017 - 2021

Bilmåtter Kia Stonic

Kia XCeed

2 modeller

Bilmåtter XCeed Type 1

Tilpasse Kia skomåtte

Biler som din Kia har generelt ikke en skomåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Om du skal vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe, kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved den i gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Kia skomåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Kia. Køb en brugerdefineret skomåtte fra dit Kia nu!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til kundeservice@bilmaatteronline.dk