bagagerumsmåtter Kia

Her er en liste over vores Kia bagagerumsmåtter. Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Kia. Vi har udvalgt den bedste gummi nøje og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Et valg af en bagagerumsmåtte til Kia fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Kia Ceed

5 modeller

Bilmåtter Ceed Type 3

Kia Niro

5 modeller

Bilmåtter Niro Type 2

Kia Optima

2 modeller

Bilmåtter Optima Type 2

Kia Picanto

3 modeller

Bilmåtter Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmåtter ProCeed Type 3

Kia Rio

4 modeller

Bilmåtter Rio Type 5

Kia Sorento

3 modeller

Bilmåtter Sorento Type 4

45 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Kia Soul

1 modeller

Bilmåtter Soul  Type 3

Kia Sportage

4 modeller

Bilmåtter Sportage Type 4 Facelift

Kia Stinger

10/2017 - 2021

Bilmåtter Kia Stinger

Kia Stonic

09/2017 - 2021

Bilmåtter Kia Stonic

Kia XCeed

2 modeller

Bilmåtter XCeed Type 1

Tilpasse Kia bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Kia. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Kia bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Kia. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Kia nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter