bagagerumsmåtter Peugeot

Her er en liste med vores Peugeot skomåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er simple at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Peugeot. Vi har nøje udvalgt den bedste gummi og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vælg enestående beskyttelse med hverdagsslitage og fugt, vælg vores bagagerumsmåtte til Peugeot. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Peugeot 2008

4 modeller

Bilmåtter 2008 Type 3

Peugeot 207

1 modeller

Bilmåtter 207 Type 1

Peugeot 208

3 modeller

Bilmåtter 208 Type 2

Peugeot 3008

6 modeller

Bilmåtter 3008 Type 3

Peugeot 308

6 modeller

Bilmåtter 308 Type 3

Peugeot 5008

5 modeller

Bilmåtter 5008 Type 3

Peugeot 508

4 modeller

Bilmåtter 508 Type 4

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Peugeot Rifter

4 modeller

Bilmåtter Rifter Type 2

Peugeot Tepee

2 modeller

Bilmåtter Tepee Type 2

Tilpasse Peugeot skomåtte

Generelt medfølger der ikke en skomåtte sammen med din Peugeot. Uanset hvad, så giver en skomåtte en masse fordele. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, er alt du skal gøre, at give bagagerumsmåtte et klask (gummi). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt hånd, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Peugeot skomåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Vælg din Peugeot skomåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til kundeservice@bilmaatteronline.dk