bagagerumsmåtter Seat

Find dine tilpassede Seat bagagerumsmåtter her. Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Seat. Vi garanterer 100% pasform. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Seat. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Seat Alhambra

1 modeller

Bilmåtter Alhambra Type 3

Seat Arona

2017 - 2021

Bilmåtter Seat Arona

Seat Ateca

2 modeller

Bilmåtter Ateca Type 2

Seat Exeo

1 modeller

Bilmåtter Exeo Type 1

Seat Ibiza

4 modeller

Bilmåtter Ibiza Type 6

Seat Leon

10 modeller

Bilmåtter Leon Type 6

Seat Mii

2 modeller

Bilmåtter Mii Type 2

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Seat Tarraco

1 modeller

Bilmåtter Tarraco Type 1

Seat Toledo

1 modeller

Bilmåtter Toledo Type 5

Tilpasse Seat bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Seat. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Seat bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Seat. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Seat nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter