Bagagerumsmåtter Seat

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Seat? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Seat. Vi garanterer 100% pasform. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Seat, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Seat Alhambra

1 modeller

Bilmåtter Alhambra Type 3

Seat Altea

3 modeller

Bilmåtter Altea  Type 3

Seat Arona

2017 - 2022

Bilmåtter Seat Arona

Seat Arosa

1997 - 2004

Bilmåtter Seat Arosa

Seat Ateca

2 modeller

Bilmåtter Ateca Type 2

Seat Cordoba

1 modeller

Bilmåtter Cordoba Type 2

Seat Exeo

1 modeller

Bilmåtter Exeo Type 1

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Seat Ibiza

5 modeller

Bilmåtter Ibiza Type 6

Seat Leon

14 modeller

Bilmåtter Leon Type 6

Seat Mii

2 modeller

Bilmåtter Mii Type 2

Seat Tarraco

2 modeller

Bilmåtter Tarraco Type 2

Seat Toledo

1 modeller

Bilmåtter Toledo Type 5

Tilpasse Seat bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Seat biler, der har en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Seat bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Seat nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter