bagagerumsmåtter Mercedes

Her er en liste over vores Mercedes bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Mercedes. Vi garanterer 100% pasform. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Mercedes. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Mercedes A-Klasse

7 modeller

Bilmåtter A-Klasse V177

Mercedes B-Klasse

3 modeller

Bilmåtter B-Klasse W247

Mercedes C-Klasse

15 modeller

Bilmåtter C-Klasse S206

Mercedes Citan

1 modeller

Bilmåtter Citan W415

Mercedes CLA

5 modeller

Bilmåtter CLA X118

Mercedes CLK

3 modeller

Bilmåtter CLK A209

Mercedes E-Klasse

17 modeller

Bilmåtter E-Klasse S213

139 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Mercedes EQA

2021 - 2021

Bilmåtter Mercedes EQA

Mercedes EQC

2019 - 2021

Bilmåtter Mercedes EQC

Mercedes EQS

2021 - 2021

Bilmåtter Mercedes EQS

Mercedes GLA

4 modeller

Bilmåtter GLA Type 2

Mercedes GLB

1 modeller

Bilmåtter GLB X247

Mercedes GLC

7 modeller

Bilmåtter GLC C253

Mercedes GLE

5 modeller

Bilmåtter GLE C167

Mercedes GLK

2 modeller

Bilmåtter GLK Type 2

Mercedes GLS

1 modeller

Bilmåtter GLS X167

Mercedes M-Klasse

2 modeller

Bilmåtter M-Klasse W166

Mercedes S-Klasse

10 modeller

Bilmåtter S-Klasse X223

Mercedes SL

5 modeller

Bilmåtter SL  R231

Mercedes SLK

5 modeller

Bilmåtter SLK R172

Tilpasse Mercedes bagagerumsmåtte

Mercedes-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Mercedes bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Mercedes. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Mercedes nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter