bagagerumsmåtter Mercedes

Find dine tilpassede Mercedes bagagerumsmåtter her. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Mercedes. Vi garanterer 100% pasform. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Mercedes A-Klasse

6 modeller

Bilmåtter A-Klasse V177

Mercedes B-Klasse

2 modeller

Bilmåtter B-Klasse W247

Mercedes C-Klasse

8 modeller

Bilmåtter C-Klasse A205 Facelift

Mercedes CLA

5 modeller

Bilmåtter CLA X118

Mercedes E-Klasse

12 modeller

Bilmåtter E-Klasse S213

Mercedes EQA

2021 - 2021

Bilmåtter Mercedes EQA

Mercedes EQC

2019 - 2021

Bilmåtter Mercedes EQC

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Mercedes GLA

2 modeller

Bilmåtter GLA Type 2

Mercedes GLB

1 modeller

Bilmåtter GLB X247

Mercedes GLC

7 modeller

Bilmåtter GLC C253

Mercedes GLE

4 modeller

Bilmåtter GLE C167

Mercedes GLK

2 modeller

Bilmåtter GLK Type 2

Mercedes GLS

1 modeller

Bilmåtter GLS X167

Mercedes M-Klasse

2 modeller

Bilmåtter M-Klasse W166

Mercedes S-Klasse

3 modeller

Bilmåtter S-Klasse X223

Tilpasse Mercedes bagagerumsmåtte

Mercedes-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Mercedes bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Mercedes. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Mercedes nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter