bagagerumsmåtter Mercedes

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Mercedes? Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Mercedes. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Mercedes. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Mercedes A-Klasse

7 modeller

Bilmåtter A-Klasse V177

Mercedes B-Klasse

3 modeller

Bilmåtter B-Klasse W247

Mercedes C-Klasse

9 modeller

Bilmåtter C-Klasse W206

Mercedes CLA

5 modeller

Bilmåtter CLA X118

Mercedes CLK

1 modeller

Bilmåtter CLK A209

Mercedes E-Klasse

16 modeller

Bilmåtter E-Klasse S213

Mercedes EQA

2021 - 2021

Bilmåtter Mercedes EQA

45 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Mercedes EQC

2019 - 2021

Bilmåtter Mercedes EQC

Mercedes GLA

4 modeller

Bilmåtter GLA Type 2

Mercedes GLB

1 modeller

Bilmåtter GLB X247

Mercedes GLC

7 modeller

Bilmåtter GLC C253

Mercedes GLE

4 modeller

Bilmåtter GLE C167

Mercedes GLK

2 modeller

Bilmåtter GLK Type 2

Mercedes GLS

1 modeller

Bilmåtter GLS X167

Mercedes M-Klasse

2 modeller

Bilmåtter M-Klasse W166

Mercedes S-Klasse

3 modeller

Bilmåtter S-Klasse X223

Mercedes SL

3 modeller

Bilmåtter SL  R231

Mercedes SLK

3 modeller

Bilmåtter SLK R172

Tilpasse Mercedes bagagerumsmåtte

Mercedes-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Mercedes bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Mercedes. Køb en bagagerumsmåtte til din Mercedes now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter