Bagagerumsmåtter til Volvo

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Volvo
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Volvo

Volvo C30

2006 - 2012

Bilmåtter til Volvo C30

Volvo C40

2021 - 2024 | Recharge

Bilmåtter til Volvo C40

Volvo EX30

2023 - 2024

Bilmåtter til Volvo EX30

Volvo S60

2 modeller

Bilmåtter til S60 Type 3

Volvo S70

1996 - 2000

Bilmåtter til Volvo S70

Volvo S90

2016 - 2024

Bilmåtter til Volvo S90

Volvo V40

2 modeller

Bilmåtter til V40 Type 1

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Volvo V50

2004 - 2012

Bilmåtter til Volvo V50

Volvo V60

3 modeller

Bilmåtter til V60 Type 2

Volvo V70

3 modeller

Bilmåtter til V70 Type 3

Volvo V90

2016 - 2024

Bilmåtter til Volvo V90

Volvo XC40

4 modeller

Bilmåtter til XC40 Type 1

Volvo XC60

2 modeller

Bilmåtter til XC60  Type 2

Volvo XC70

2 modeller

Bilmåtter til XC70 Type 3

Volvo XC90

4 modeller

Bilmåtter til XC90 Type 2

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Volvo? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi sælger kun bagagerumsmåtter, som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at den bagagerumsmåtte, du bestiller, vil passe perfekt ind i din Volvo. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Volvo, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Volvo bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Volvo biler, der har en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Volvo bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Vælg din Volvo bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter