Bagagerumsmåtter til Volvo

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Volvo
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Volvo

Volvo C30

2006 - 2012

Bilmåtter til Volvo C30

Volvo C40

2021 - 2023 | Recharge

Bilmåtter til Volvo C40

Volvo S60

2 modeller

Bilmåtter til S60 Type 3

Volvo S70

1996 - 2000

Bilmåtter til Volvo S70

Volvo S90

2016 - 2023

Bilmåtter til Volvo S90

Volvo V40

2 modeller

Bilmåtter til V40 Type 1

Volvo V50

2004 - 2012

Bilmåtter til Volvo V50

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Volvo V60

3 modeller

Bilmåtter til V60 Type 2

Volvo V70

3 modeller

Bilmåtter til V70 Type 3

Volvo V90

2016 - 2023

Bilmåtter til Volvo V90

Volvo XC40

3 modeller

Bilmåtter til XC40 Type 1

Volvo XC60

2 modeller

Bilmåtter til XC60  Type 2

Volvo XC70

2 modeller

Bilmåtter til XC70 Type 3

Volvo XC90

4 modeller

Bilmåtter til XC90 Type 2

Tilpassede Volvo bagagerumsmåtter. Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Volvo. Vi garanterer 100% pasform. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Tilpasse Volvo bagagerumsmåtte

Volvo-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Volvo bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Volvo. Køb en bagagerumsmåtte til din Volvo now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter