Bagagerumsmåtter til Volvo

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Volvo
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Volvo

Volvo C30

2006 - 2012

Bilmåtter til Volvo C30

Volvo C40

2021 - 2023 | Recharge

Bilmåtter til Volvo C40

Volvo S60

2 modeller

Bilmåtter til S60 Type 3

Volvo S70

1996 - 2000

Bilmåtter til Volvo S70

Volvo S90

2016 - 2023

Bilmåtter til Volvo S90

Volvo V40

2 modeller

Bilmåtter til V40 Type 1

Volvo V50

2004 - 2012

Bilmåtter til Volvo V50

958 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Volvo V60

3 modeller

Bilmåtter til V60 Type 2

Volvo V70

3 modeller

Bilmåtter til V70 Type 3

Volvo V90

2016 - 2023

Bilmåtter til Volvo V90

Volvo XC40

4 modeller

Bilmåtter til XC40 Type 1

Volvo XC60

2 modeller

Bilmåtter til XC60  Type 2

Volvo XC70

2 modeller

Bilmåtter til XC70 Type 3

Volvo XC90

4 modeller

Bilmåtter til XC90 Type 2

Her er en liste over vores Volvo bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Volvo. Vi har udvalgt den bedste gummi nøje og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Tilpasse Volvo bagagerumsmåtte

Volvo-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Volvo bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Vælg din Volvo bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter