Bagagerumsmåtter Suzuki

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Suzuki? Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Suzuki. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Suzuki. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Suzuki Across

2020 - 2022

Bilmåtter Suzuki Across

Suzuki Alto

3 modeller

Bilmåtter Alto Type 3

Suzuki Ignis

4 modeller

Bilmåtter Ignis Type 5

Suzuki S-Cross

4 modeller

Bilmåtter S-Cross Type 2

Suzuki Splash

2008 - 2014

Bilmåtter Suzuki Splash

Suzuki Swace

2020 - 2022

Bilmåtter Suzuki Swace

Suzuki Swift

3 modeller

Bilmåtter Swift Type 4

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Suzuki SX4

5 modeller

Bilmåtter SX4 Type 3

Suzuki Vitara

3 modeller

Bilmåtter Vitara Type 4

Tilpasse Suzuki bagagerumsmåtte

Biler som din Suzuki har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Suzuki bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en bagagerumsmåtte til din Suzuki now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter