Bagagerumsmåtter til Suzuki

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Suzuki
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Suzuki

Suzuki Across

2020 - 2023

Bilmåtter til Suzuki Across

Suzuki Alto

3 modeller

Bilmåtter til Alto Type 3

Suzuki Ignis

4 modeller

Bilmåtter til Ignis Type 5

Suzuki Jimny

2 modeller

Bilmåtter til Jimny Type 4

Suzuki S-Cross

4 modeller

Bilmåtter til S-Cross Type 2

Suzuki Splash

2008 - 2014

Bilmåtter til Suzuki Splash

Suzuki Swace

2020 - 2023

Bilmåtter til Suzuki Swace

958 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Suzuki Swift

3 modeller

Bilmåtter til Swift Type 4

Suzuki SX4

5 modeller

Bilmåtter til SX4 Type 3

Suzuki Vitara

3 modeller

Bilmåtter til Vitara Type 4

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Suzuki? Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Suzuki. Vi garanterer 100% pasform. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Suzuki. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Suzuki bagagerumsmåtte

Biler som din Suzuki har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Suzuki bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Suzuki. Bestil en Suzuki bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter