bagagerumsmåtter Suzuki

Tilpassede Suzuki bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Suzuki. Vi garanterer 100% pasform. Et valg af en bagagerumsmåtte til Suzuki fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Suzuki Across

2020 - 2021

Bilmåtter Suzuki Across

Suzuki Alto

1 modeller

Bilmåtter Alto Type 3

Suzuki Ignis

2 modeller

Bilmåtter Ignis Type 5

Suzuki S-Cross

4 modeller

Bilmåtter S-Cross Type 2

Suzuki Swace

2020 - 2021

Bilmåtter Suzuki Swace

Suzuki Swift

3 modeller

Bilmåtter Swift Type 4

Suzuki SX4

4 modeller

Bilmåtter SX4 Type 3

27 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Suzuki Vitara

3 modeller

Bilmåtter Vitara Type 4

Tilpasse Suzuki bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Suzuki biler, der har en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Suzuki bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Suzuki. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Suzuki nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter