bagagerumsmåtter Suzuki

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Suzuki? Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Suzuki. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Et valg af en bagagerumsmåtte til Suzuki fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Suzuki Across

2020 - 2021

Bilmåtter Suzuki Across

Suzuki Alto

2 modeller

Bilmåtter Alto Type 3

Suzuki Ignis

3 modeller

Bilmåtter Ignis Type 5

Suzuki S-Cross

4 modeller

Bilmåtter S-Cross Type 2

Suzuki Swace

2020 - 2021

Bilmåtter Suzuki Swace

Suzuki Swift

3 modeller

Bilmåtter Swift Type 4

Suzuki SX4

5 modeller

Bilmåtter SX4 Type 3

58 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Suzuki Vitara

3 modeller

Bilmåtter Vitara Type 4

Tilpasse Suzuki bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Suzuki biler, der har en bagagerumsmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Suzuki bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Bestil en Suzuki bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter