bagagerumsmåtter Renault

Tilpassede Renault bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi sælger kun bagagerumsmåtter, som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at den bagagerumsmåtte, du bestiller, vil passe perfekt ind i din Renault. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Renault, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Renault Avantime

2 modeller

Bilmåtter Avantime Type 1

Renault Captur

4 modeller

Bilmåtter Captur Type 2

Renault Clio

6 modeller

Bilmåtter Clio Type 6

Renault Kadjar

2 modeller

Bilmåtter Kadjar Type 2

Renault Kangoo

1 modeller

Bilmåtter Kangoo Type 3

Renault Koleos

1 modeller

Bilmåtter Koleos Type 2

Renault Megane

7 modeller

Bilmåtter Megane Type 4

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Renault Scenic

4 modeller

Bilmåtter Scenic Type 4 Grand

Renault Talisman

1 modeller

Bilmåtter Talisman Type 1

Renault Twingo

3 modeller

Bilmåtter Twingo  Type 4

Renault Zoë

1 modeller

Bilmåtter Zoë Type 2

Tilpasse Renault bagagerumsmåtte

Biler som din Renault har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Renault bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Renault. Bestil en Renault bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter