bagagerumsmåtter Renault

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Renault? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Renault. Vi har udvalgt den bedste gummi nøje og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Renault. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Renault Arkana

2021 - 2021 | E-Tech Hybrid

Bilmåtter Renault Arkana

Renault Avantime

2 modeller

Bilmåtter Avantime Type 1

Renault Captur

5 modeller

Bilmåtter Captur Type 2

Renault Clio

8 modeller

Bilmåtter Clio Type 6

Renault Espace

1 modeller

Bilmåtter Espace Type 4

Renault Kadjar

2 modeller

Bilmåtter Kadjar Type 2

Renault Kangoo

1 modeller

Bilmåtter Kangoo Type 3

81 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Renault Koleos

2 modeller

Bilmåtter Koleos Type 2

Renault Megane

9 modeller

Bilmåtter Megane Type 4

Renault Megane CC

2 modeller

Bilmåtter Megane CC Type 2

Renault Modus

1 modeller

Bilmåtter Modus  Type 2

Renault Scenic

6 modeller

Bilmåtter Scenic Type 4 Grand

Renault Talisman

2 modeller

Bilmåtter Talisman Type 1

Renault Twingo

5 modeller

Bilmåtter Twingo  Type 4

Renault Vel Satis

2 modeller

Bilmåtter Vel Satis Type 2

Renault Zoë

1 modeller

Bilmåtter Zoë Type 2

Tilpasse Renault bagagerumsmåtte

Biler som din Renault har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Renault bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Renault. Bestil en Renault bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter