bagagerumsmåtter Renault

På udkig efter en passende skomåtte til din Renault? Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er simple at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtte kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig et glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Renault. Vi garanterer 100% pasform. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskytte mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Renault Avantime

2 modeller

Bilmåtter Avantime Type 1

Renault Captur

4 modeller

Bilmåtter Captur Type 2

Renault Clio

5 modeller

Bilmåtter Clio Type 6

Renault Kadjar

2 modeller

Bilmåtter Kadjar Type 2

Renault Kangoo

1 modeller

Bilmåtter Kangoo Type 3

Renault Koleos

1 modeller

Bilmåtter Koleos Type 2

Renault Megane

7 modeller

Bilmåtter Megane Type 4

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Renault Scenic

4 modeller

Bilmåtter Scenic Type 4 Grand

Renault Talisman

1 modeller

Bilmåtter Talisman Type 1

Renault Twingo

3 modeller

Bilmåtter Twingo  Type 4

Renault Zoë

1 modeller

Bilmåtter Zoë Type 2

Tilpasse Renault skomåtte

Renault-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Dog er det smart at få installeret en skomåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, er alt du skal gøre, at give bagagerumsmåtte et klask (gummi). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt hånd, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Renault skomåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Renault. Vælg din Renault skomåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til kundeservice@bilmaatteronline.dk