bagagerumsmåtter Renault

Tilpassede Renault bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Renault. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Et valg af en bagagerumsmåtte til Renault fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Renault Arkana

2021 - 2021 | E-Tech Hybrid

Bilmåtter Renault Arkana

Renault Avantime

2 modeller

Bilmåtter Avantime Type 1

Renault Captur

5 modeller

Bilmåtter Captur Type 2

Renault Clio

8 modeller

Bilmåtter Clio Type 6

Renault Kadjar

2 modeller

Bilmåtter Kadjar Type 2

Renault Kangoo

1 modeller

Bilmåtter Kangoo Type 3

Renault Koleos

1 modeller

Bilmåtter Koleos Type 2

41 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Renault Megane

9 modeller

Bilmåtter Megane Type 4

Renault Megane CC

1 modeller

Bilmåtter Megane CC Type 2

Renault Scenic

5 modeller

Bilmåtter Scenic Type 4 Grand

Renault Talisman

1 modeller

Bilmåtter Talisman Type 1

Renault Twingo

5 modeller

Bilmåtter Twingo  Type 4

Renault Zoë

1 modeller

Bilmåtter Zoë Type 2

Tilpasse Renault bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Renault biler, der har en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Renault bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Renault. Vælg din Renault bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter