bagagerumsmåtter Toyota

På udkig efter en passende skomåtte til din Toyota? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi sælger kun bagagerumsmåtter som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at bagagerumsmåtten du bestiller, vil passe perfekt ind i din Toyota. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter, og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Vælg enestående beskyttelse med hverdagsslitage og fugt, vælg vores bagagerumsmåtte til Toyota. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Toyota Auris

1 modeller

Bilmåtter Auris Type 3

Toyota Aygo

2 modeller

Bilmåtter Aygo Type 4

Toyota C-HR

2 modeller

Bilmåtter C-HR Type 2

Toyota Camry

1 modeller

Bilmåtter Camry Type 3

Toyota Corolla

3 modeller

Bilmåtter Corolla Type 6

Toyota Prius

1 modeller

Bilmåtter Prius Type 5

Toyota Proace

4 modeller

Bilmåtter Proace Type 4

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Toyota RAV4

3 modeller

Bilmåtter RAV4 Type 11

Toyota Verso

2 modeller

Bilmåtter Verso Type 2

Toyota Yaris

6 modeller

Bilmåtter Yaris Type 6

Tilpasse Toyota skomåtte

Toyota-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en skomåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, er alt du skal gøre, at give bagagerumsmåtte et klask (gummi). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt hånd, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål: nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Toyota skomåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Bestil en Toyota skomåtte fra Just Carpets nu!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til info@bilmaatteronline.dk