Bagagerumsmåtter Toyota

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Toyota? Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Toyota. Vi garanterer 100% pasform. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Toyota Auris

2 modeller

Bilmåtter Auris Type 3

Toyota Avensis

3 modeller

Bilmåtter Avensis Type 5

Toyota Aygo

5 modeller

Bilmåtter Aygo Type 5

Toyota bZ4X

2022 - 2022

Bilmåtter Toyota bZ4X

Toyota C-HR

2 modeller

Bilmåtter C-HR Type 2

Toyota Camry

1 modeller

Bilmåtter Camry Type 3

Toyota Corolla

4 modeller

Bilmåtter Corolla Type 6

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Toyota Corolla Cross

2022 - 2022 | Hybride

Bilmåtter Toyota Corolla Cross

Toyota Highlander

2 modeller

Bilmåtter Highlander Type 1

Toyota Mirai

1 modeller

Bilmåtter Mirai Type 2

Toyota Prius

3 modeller

Bilmåtter Prius Type 5

Toyota Proace

4 modeller

Bilmåtter Proace Type 4

Toyota RAV4

7 modeller

Bilmåtter RAV4 Type 11

Toyota Verso

2 modeller

Bilmåtter Verso Type 2

Toyota Yaris

10 modeller

Bilmåtter Yaris Type 7

Tilpasse Toyota bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Toyota. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Toyota bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Vælg din Toyota bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter