bagagerumsmåtter Toyota

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Toyota? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Toyota. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Toyota, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Toyota Auris

1 modeller

Bilmåtter Auris Type 3

Toyota Aygo

4 modeller

Bilmåtter Aygo Type 4

Toyota C-HR

2 modeller

Bilmåtter C-HR Type 2

Toyota Camry

1 modeller

Bilmåtter Camry Type 3

Toyota Corolla

3 modeller

Bilmåtter Corolla Type 6

Toyota Highlander

1 modeller

Bilmåtter Highlander Type 1

Toyota Mirai

1 modeller

Bilmåtter Mirai Type 2

27 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Toyota Prius

1 modeller

Bilmåtter Prius Type 5

Toyota Proace

4 modeller

Bilmåtter Proace Type 4

Toyota RAV4

5 modeller

Bilmåtter RAV4 Type 11

Toyota Verso

2 modeller

Bilmåtter Verso Type 2

Toyota Yaris

7 modeller

Bilmåtter Yaris Type 6

Tilpasse Toyota bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Toyota. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Toyota bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Toyota nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter