Bagagerumsmåtter Toyota

Find dine tilpassede Toyota bagagerumsmåtter her. Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi sælger kun bagagerumsmåtter, som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at den bagagerumsmåtte, du bestiller, vil passe perfekt ind i din Toyota. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Toyota Auris

2 modeller

Bilmåtter Auris Type 3

Toyota Avensis

3 modeller

Bilmåtter Avensis Type 5

Toyota Aygo

5 modeller

Bilmåtter Aygo Type 5

Toyota C-HR

2 modeller

Bilmåtter C-HR Type 2

Toyota Camry

1 modeller

Bilmåtter Camry Type 3

Toyota Corolla

4 modeller

Bilmåtter Corolla Type 6

Toyota Highlander

2 modeller

Bilmåtter Highlander Type 1

362 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Toyota Mirai

1 modeller

Bilmåtter Mirai Type 2

Toyota Prius

2 modeller

Bilmåtter Prius Type 5

Toyota Proace

4 modeller

Bilmåtter Proace Type 4

Toyota RAV4

7 modeller

Bilmåtter RAV4 Type 11

Toyota Verso

2 modeller

Bilmåtter Verso Type 2

Toyota Yaris

9 modeller

Bilmåtter Yaris Type 7

Tilpasse Toyota bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Toyota. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Toyota bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Toyota. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Toyota nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter