Bagagerumsmåtter Opel

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Opel.
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter.
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi.
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter Opel

Opel Adam

2013 - 2023

Bilmåtter Opel Adam

Opel Astra

11 modeller

Bilmåtter Astra L

Opel Cascada

2013 - 2023

Bilmåtter Opel Cascada

Opel Combo

4 modeller

Bilmåtter Combo E

Opel Corsa

6 modeller

Bilmåtter Corsa F

Opel Crossland

2 modeller

Bilmåtter Crossland Type 2

Opel Grandland X

3 modeller

Bilmåtter Grandland X Type 3

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Opel Insignia

8 modeller

Bilmåtter Insignia Type 4

Opel Karl

2 modeller

Bilmåtter Karl Type 2

Opel Meriva

2 modeller

Bilmåtter Meriva  B

Opel Mokka

6 modeller

Bilmåtter Mokka Type 3

Opel Tigra

1 modeller

Bilmåtter Tigra Type 3

Opel Vectra

2 modeller

Bilmåtter Vectra  C

Opel Zafira

3 modeller

Bilmåtter Zafira  Life

Tilpassede Opel bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Opel. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Et valg af en bagagerumsmåtte til Opel fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Opel bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Opel biler, der har en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Opel bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Opel. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Opel nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter