bagagerumsmåtter Opel

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Opel? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Opel. Vi garanterer 100% pasform. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Opel. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Opel Adam

2013 - 2021

Bilmåtter Opel Adam

Opel Astra

7 modeller

Bilmåtter Astra K

Opel Combo

4 modeller

Bilmåtter Combo E

Opel Corsa

4 modeller

Bilmåtter Corsa F

Opel Crossland

2 modeller

Bilmåtter Crossland Type 2

Opel Grandland X

2 modeller

Bilmåtter Grandland X Type 2

Opel Insignia

8 modeller

Bilmåtter Insignia Type 4

45 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Opel Meriva

2 modeller

Bilmåtter Meriva  B

Opel Mokka

6 modeller

Bilmåtter Mokka Type 3

Opel Vectra

1 modeller

Bilmåtter Vectra  C

Opel Zafira

2 modeller

Bilmåtter Zafira  Life

Tilpasse Opel bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Opel. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Opel bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre års garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Opel. Vælg din Opel bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter