Bagagerumsmåtter til Opel

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Opel
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Opel

Opel Adam

2013 - 2023

Bilmåtter til Opel Adam

Opel Astra

11 modeller

Bilmåtter til Astra L

Opel Cascada

2013 - 2023

Bilmåtter til Opel Cascada

Opel Combo

4 modeller

Bilmåtter til Combo E

Opel Corsa

6 modeller

Bilmåtter til Corsa F

Opel Crossland

2 modeller

Bilmåtter til Crossland Type 2

Opel Grandland X

3 modeller

Bilmåtter til Grandland X Type 3

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Opel Insignia

8 modeller

Bilmåtter til Insignia Type 4

Opel Karl

2 modeller

Bilmåtter til Karl Type 2

Opel Meriva

2 modeller

Bilmåtter til Meriva  B

Opel Mokka

6 modeller

Bilmåtter til Mokka Type 3

Opel Tigra

1 modeller

Bilmåtter til Tigra Type 3

Opel Vectra

2 modeller

Bilmåtter til Vectra  C

Opel Zafira

3 modeller

Bilmåtter til Zafira  Life

Her er en liste over vores Opel bagagerumsmåtter. Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Opel. Vi garanterer 100% pasform. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Tilpasse Opel bagagerumsmåtte

Biler som din Opel har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Opel bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Opel nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter