Bagagerumsmåtter Opel

Her er en liste over vores Opel bagagerumsmåtter. Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Opel. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Opel. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Opel Adam

2013 - 2022

Bilmåtter Opel Adam

Opel Astra

10 modeller

Bilmåtter Astra L

Opel Cascada

2013 - 2022

Bilmåtter Opel Cascada

Opel Combo

4 modeller

Bilmåtter Combo E

Opel Corsa

6 modeller

Bilmåtter Corsa F

Opel Crossland

2 modeller

Bilmåtter Crossland Type 2

Opel Grandland X

3 modeller

Bilmåtter Grandland X Type 3

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Opel Insignia

8 modeller

Bilmåtter Insignia Type 4

Opel Karl

2 modeller

Bilmåtter Karl Type 2

Opel Meriva

2 modeller

Bilmåtter Meriva  B

Opel Mokka

6 modeller

Bilmåtter Mokka Type 3

Opel Tigra

1 modeller

Bilmåtter Tigra Type 3

Opel Vectra

2 modeller

Bilmåtter Vectra  C

Opel Zafira

3 modeller

Bilmåtter Zafira  Life

Tilpasse Opel bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Opel biler, der har en bagagerumsmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Opel bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Opel. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Opel nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter