bagagerumsmåtter Opel

På udkig efter en passende skomåtte til din Opel? Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er simple at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Opel. Vi har nøje udvalgt den bedste gummi og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Et valg af en bagagerumsmåtte til Opel fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Opel Astra

5 modeller

Bilmåtter Astra K

Opel Combo

4 modeller

Bilmåtter Combo E

Opel Corsa

4 modeller

Bilmåtter Corsa F

Opel Crossland

2 modeller

Bilmåtter Crossland Type 2

Opel Grandland X

2 modeller

Bilmåtter Grandland X Type 2

Opel Insignia

6 modeller

Bilmåtter Insignia Type 4

Opel Meriva

1 modeller

Bilmåtter Meriva  B

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Opel Mokka

4 modeller

Bilmåtter Mokka Type 2

Opel Zafira

2 modeller

Bilmåtter Zafira  Life

Tilpasse Opel skomåtte

Opel-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Dog er det smart at få installeret en skomåtte. Fordi en bagagerumsmåtte beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis du bagagerum er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bil polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Opel skomåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Køb en brugerdefineret skomåtte fra dit Opel nu!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til info@bilmaatteronline.dk