bagagerumsmåtter Opel

Her er en liste over vores Opel bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Opel. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Opel, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Opel Adam

2013 - 2021

Bilmåtter Opel Adam

Opel Astra

9 modeller

Bilmåtter Astra K

Opel Cascada

2013 - 2021

Bilmåtter Opel Cascada

Opel Combo

4 modeller

Bilmåtter Combo E

Opel Corsa

6 modeller

Bilmåtter Corsa F

Opel Crossland

2 modeller

Bilmåtter Crossland Type 2

Opel Grandland X

2 modeller

Bilmåtter Grandland X Type 2

139 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Opel Insignia

8 modeller

Bilmåtter Insignia Type 4

Opel Karl

2 modeller

Bilmåtter Karl Type 2

Opel Meriva

2 modeller

Bilmåtter Meriva  B

Opel Mokka

6 modeller

Bilmåtter Mokka Type 3

Opel Tigra

1 modeller

Bilmåtter Tigra Type 3

Opel Vectra

2 modeller

Bilmåtter Vectra  C

Opel Zafira

3 modeller

Bilmåtter Zafira  Life

Tilpasse Opel bagagerumsmåtte

Opel-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Opel bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Opel nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter