Bagagerumsmåtter til Opel

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Opel
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Opel

Opel Adam

2013 - 2024

Bilmåtter til Opel Adam

Opel Astra

14 modeller

Bilmåtter til Astra L

Opel Cascada

2013 - 2024

Bilmåtter til Opel Cascada

Opel Combo

4 modeller

Bilmåtter til Combo E

Opel Corsa

7 modeller

Bilmåtter til Corsa F

Opel Crossland

2 modeller

Bilmåtter til Crossland Type 2

Opel Grandland X

3 modeller

Bilmåtter til Grandland X Type 3

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Opel Insignia

8 modeller

Bilmåtter til Insignia Type 4

Opel Karl

2 modeller

Bilmåtter til Karl Type 2

Opel Meriva

2 modeller

Bilmåtter til Meriva  B

Opel Mokka

6 modeller

Bilmåtter til Mokka Type 3

Opel Tigra

1 modeller

Bilmåtter til Tigra Type 3

Opel Vectra

2 modeller

Bilmåtter til Vectra  C

Opel Zafira

3 modeller

Bilmåtter til Zafira  Life

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Opel? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Opel. Vi har udvalgt den bedste gummi nøje og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Opel, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Opel bagagerumsmåtte

Opel-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Opel bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en bagagerumsmåtte til din Opel now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter