Bagagerumsmåtter Nissan

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Nissan? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Nissan. Vi har udvalgt den bedste gummi nøje og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskyttelse mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Nissan 370Z

2009 - 2021

Bilmåtter Nissan 370Z

Nissan Almera Tino

2000 - 2007

Bilmåtter Nissan Almera Tino

Nissan Ariya

2022 - 2022

Bilmåtter Nissan Ariya

Nissan Juke

2 modeller

Bilmåtter Juke Type 2

Nissan Leaf

1 modeller

Bilmåtter Leaf Type 3

Nissan Micra

3 modeller

Bilmåtter Micra Type 5

Nissan Note

2 modeller

Bilmåtter Note Type 2

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Nissan Pulsar

2014 - 2022

Bilmåtter Nissan Pulsar

Nissan Qashqai

5 modeller

Bilmåtter Qashqai Type 5

Nissan X-Trail

5 modeller

Bilmåtter X-Trail  Type 4

Tilpasse Nissan bagagerumsmåtte

Biler som din Nissan har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Nissan bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en bagagerumsmåtte til din Nissan now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter