Bagagerumsmåtter til Nissan

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Nissan
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Nissan

Nissan 370Z

2009 - 2021

Bilmåtter til Nissan 370Z

Nissan Almera Tino

2000 - 2007

Bilmåtter til Nissan Almera Tino

Nissan Ariya

2022 - 2024

Bilmåtter til Nissan Ariya

Nissan Juke

2 modeller

Bilmåtter til Juke Type 2

Nissan Leaf

1 modeller

Bilmåtter til Leaf Type 3

Nissan Micra

3 modeller

Bilmåtter til Micra Type 5

Nissan Note

2 modeller

Bilmåtter til Note Type 2

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Nissan Pulsar

2014 - 2024

Bilmåtter til Nissan Pulsar

Nissan Qashqai

6 modeller

Bilmåtter til Qashqai Type 5

Nissan X-Trail

7 modeller

Bilmåtter til X-Trail  Type 4

Her er en liste over vores Nissan bagagerumsmåtter. Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Nissan. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Et valg af en bagagerumsmåtte til Nissan fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Nissan bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Nissan. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Nissan bagagerumsmåtte

En bagagerumsmåtte er en ideel løsning, hvis du ofte transporterer tunge genstande i dit bagagerum. Har du dyr? Bagagerumsmåtterne er udstyret med et skridsikkert underlag, hvilket giver bedre greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Nissan nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter