Bagagerumsmåtter til Nissan

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Nissan
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Nissan

Nissan 370Z

2009 - 2021

Bilmåtter til Nissan 370Z

Nissan Almera Tino

2000 - 2007

Bilmåtter til Nissan Almera Tino

Nissan Ariya

2022 - 2023

Bilmåtter til Nissan Ariya

Nissan Juke

2 modeller

Bilmåtter til Juke Type 2

Nissan Leaf

1 modeller

Bilmåtter til Leaf Type 3

Nissan Micra

3 modeller

Bilmåtter til Micra Type 5

Nissan Note

2 modeller

Bilmåtter til Note Type 2

958 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Nissan Pulsar

2014 - 2023

Bilmåtter til Nissan Pulsar

Nissan Qashqai

5 modeller

Bilmåtter til Qashqai Type 5

Nissan X-Trail

6 modeller

Bilmåtter til X-Trail  Type 4

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Nissan? Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi sælger kun bagagerumsmåtter, som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at den bagagerumsmåtte, du bestiller, vil passe perfekt ind i din Nissan. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Nissan. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Nissan bagagerumsmåtte

Biler som din Nissan har generelt ikke en bagagerumsmåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe har det samme formål, nemlig at beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. . Om du bør vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Nissan bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Køb en bagagerumsmåtte til din Nissan now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter