Bagagerumsmåtter til Nissan

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Nissan
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Nissan

Nissan 370Z

2009 - 2021

Bilmåtter til Nissan 370Z

Nissan Almera Tino

2000 - 2007

Bilmåtter til Nissan Almera Tino

Nissan Ariya

2022 - 2024

Bilmåtter til Nissan Ariya

Nissan Juke

2 modeller

Bilmåtter til Juke Type 2

Nissan Leaf

1 modeller

Bilmåtter til Leaf Type 3

Nissan Micra

3 modeller

Bilmåtter til Micra Type 5

Nissan Note

2 modeller

Bilmåtter til Note Type 2

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Nissan Pulsar

2014 - 2024

Bilmåtter til Nissan Pulsar

Nissan Qashqai

6 modeller

Bilmåtter til Qashqai Type 5

Nissan X-Trail

6 modeller

Bilmåtter til X-Trail  Type 4

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Nissan? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtterne i tæpper har ikke en forhøjet kant. Måtter beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Nissan. Vi har udvalgt den bedste gummi nøje og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Et valg af en bagagerumsmåtte til Nissan fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Nissan bagagerumsmåtte

Generelt medfølger der ikke en bagagerumsmåtte med din Nissan. Uanset hvad, så giver en bagagerumsmåtte en masse fordele. Det beskytter din bils interiør mod snavs og slid. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, behøver du kun at give bagagerumsmåtten et klask (gummimodeller). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Nissan bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Nissan. Køb en brugerdefineret bagagerumsmåtte fra dit Nissan nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter