Bagagerumsmåtter til Skoda

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Skoda
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Skoda

Skoda Citigo

2 modeller

Bilmåtter til Citigo Type 2

Skoda Enyaq

3 modeller

Bilmåtter til Enyaq Type 1

Skoda Fabia

4 modeller

Bilmåtter til Fabia  Type 4

Skoda Kamiq

2019 - 2023

Bilmåtter til Skoda Kamiq

Skoda Karoq

07/2017 - 2023

Bilmåtter til Skoda Karoq

Skoda Kodiaq

1 modeller

Bilmåtter til Kodiaq Type 1

Skoda Octavia

13 modeller

Bilmåtter til Octavia Type 6

958 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Skoda Rapid

2 modeller

Bilmåtter til Rapid Type 1

Skoda Roomster

2006 - 2015

Bilmåtter til Skoda Roomster

Skoda Scala

05/2019 - 2023

Bilmåtter til Skoda Scala

Skoda Superb

10 modeller

Bilmåtter til Superb Type 5

Skoda Yeti

2 modeller

Bilmåtter til Yeti  Type 2

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Skoda? Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Skoda. Vi garanterer 100% pasform. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Skoda. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Skoda bagagerumsmåtte

Skoda-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Skoda bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du nemt bestille et sæt matchende bilmåtter. Du kan endda vælge samme farvebeskæring. For at sikre, at alle vores bagagerumsmåtter er målt korrekt, anvender vi en 3D-scanner. Af den årsag kan vi garantere perfekt pasform, og tilbyder derfor tre års garanti på vores bagagerumsmåtter. Bestil en Skoda bagagerumsmåtte fra Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter