bagagerumsmåtter Fiat

Find dine tilpassede Fiat skomåtter her. Vores bagagerumsmåtter i gummi har en forhøjet kant, og de er fleksible og stærke. Måtterne er simple at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtte kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig et glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi sælger kun bagagerumsmåtter som er perfekt skåret i størrelsen. Du kan være sikker på, at bagagerumsmåtten du bestiller, vil passe perfekt ind i din Fiat. Vi opretholder høje standarder for kvalitet i vores bagagerumsmåtter, og udvælger nøje den bedste gummi og de bedste tæpper til fremstillingen. Et valg af en bagagerumsmåtte til Fiat fra Bilmaatteronline.dk, er ensbetydende med enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Vores bagagerumsmåtter er altid udstyret med et skridsikkert underlag.

Fiat 500

5 modeller

Bilmåtter 500 Type 7

Fiat 500X

3 modeller

Bilmåtter 500X Type 2

Fiat Panda

5 modeller

Bilmåtter Panda 319

Fiat Tipo

4 modeller

Bilmåtter Tipo Type 3

Tilpasse Fiat skomåtte

Biler som din Fiat har generelt ikke en skomåtte. Uanset hvad, så giver en skomåtte en masse fordele. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs og slid. Holder bagagerummet ubeskadiget, rent og pænt. Hvis bagagerummet skal rengøres, skal du blot tage måtte ud af din bil, give den et klask og ryste den lidt (gummi). Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du let løfte dem ud af din bil med det indbyggede håndtag. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Om du skal vælge en bagagerumsmåtte i gummi eller tæppe, kommer helt an på dit behov. Begge materialer yder beskyttelse af din bils polstring. Fordelen ved den i gummi er, at den er vandtæt; den i tæppe giver dit bagagerum et mere luksuriøst udtryk.

Bestil din Fiat skomåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre år garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Fiat. Bestil en Fiat skomåtte fra Just Carpets nu!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til info@bilmaatteronline.dk