Bagagerumsmåtter til Honda

  • Bagagerumsmåtte af høj kvalitet til din Honda
  • Beskyt polstringen i dit bagagerum med vores skræddersyede bagagerumsmåtter
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bagagerumsmåtter til Honda

Honda Civic

11 modeller

Bilmåtter til Civic e:HEV

Honda CR-V

6 modeller

Bilmåtter til CR-V Type 6

Honda e

2020 - 2024

Bilmåtter til Honda e

Honda e:Ny1

2023 - 2024

Bilmåtter til Honda e:Ny1

Honda HR-V

3 modeller

Bilmåtter til HR-V Type 4

Honda Jazz

4 modeller

Bilmåtter til Jazz Type 5

Honda NSX

2017 - 2024

Bilmåtter til Honda NSX

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Honda ZR-V

2023 - 2024 | e:HEV

Bilmåtter til Honda ZR-V

På udkig efter en passende bagagerumsmåtte til din Honda? Den gummi, vi bruger til vores bagagerumsmåtter, er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er enkle at isætte og lette at rengøre. Udover vores bagagerumsmåtter i gummi har vi også bagagerumsmåtter i tæppe. Beskytter bilens polstring mod fugt, snavs og slitage. Dit bagagerum vil se ud, som var det helt nyt. Vi garanterer høj kvalitet. Vores bagagerumsmåtter er præcist skåret og skræddersyede til din Honda. Vi garanterer 100% pasform. Vælg enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt - vælg vores bagagerumsmåtte til Honda. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Tilpasse Honda bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Honda biler, der har en bagagerumsmåtte. Dog er det smart at få installeret en bagagerumsmåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. en bagagerumsmåtte holder dit bagagerum rent og pænt. Derudover er det en god investering, hvis du en dag ønsker at sælge din bil. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Uanset om du vælger gummi eller tæpper, vil vores bagagerumsmåtter beskytte din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Honda bagagerumsmåtte

Transporterer du tunge genstande eller dyr i dit bagagerum? Intet problem. Vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert system, der giver ekstra greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Honda. Vælg din Honda bagagerumsmåtte på Bilmaatteronline.dk nu!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter