bagagerumsmåtter Landrover

Er du på udkig efter en ny skomåtte til din Landrover? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fleksible, lette at isætte og har en forhøjet kant. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtte kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig et glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Landrover. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Vores bagagerumsmåtter yder enestående beskytte mod fugt, snavs og hverdagsslitage. Derudover sørger det skridsikre underlag for, at måtten bliver, hvor den skal.

Landrover Defender

1 modeller

Bilmåtter Defender  Type 2

Landrover Discovery

6 modeller

Bilmåtter Discovery  Type 5

Landrover Discovery Sport

2 modeller

Bilmåtter Discovery Sport Type 2

Landrover Freelander

5 modeller

Bilmåtter Freelander Type 4

Landrover Range Rover

3 modeller

Bilmåtter Range Rover Type 3

Landrover Range Rover Evoque

3 modeller

Bilmåtter Range Rover Evoque Type 3

Landrover Range Rover Sport

4 modeller

Bilmåtter Range Rover Sport Type 4

25.580 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Landrover Range Rover Velar

2017 - 2021

Bilmåtter Landrover Range Rover Velar

Tilpasse Landrover skomåtte

Landrover-biler er ikke normalt udstyret med en bilmåtte. Dog er det smart at få installeret en skomåtte. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Hvis du bagagerum er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Hvis du ofte transporter væsker eller fugtige ting, anbefaler vi dig en bagagerumsmåtte i gummi. Hvis udseende er lige så vigtigt som beskyttelse for dig, anbefaler vi dig vores bagagerumsmåtter i tæppe.

Bestil din Landrover skomåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Hvis du vælger en bagagerumsmåtte i tæppe, kan du også bestille et sæt matchende bilmåtter, endda med samme farvebeskæring! For nogle modeller har vi også matchende bilmåtter i gummi. Vores bagagerumsmåtter er professionelt fremstillet til at have den korrekte pasform. Derfor garanterer vi 100% pasform og tilbyder tre års garanti. Desuden behøver bagagerumsmåtterne ikke at blive foldet for at blive afsendt. Køb en skomåtte til din Landrover now!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til info@bilmaatteronline.dk