bagagerumsmåtter Hyundai

Er du på udkig efter en ny bagagerumsmåtte til din Hyundai? Vores bagagerumsmåtter i gummi er fremstillet af stærk, fleksibel gummi og har en forhøjet kant. Måtten passer let ind i dit bagagerum, og den er let at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtter kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi tilbyder en garanti på original pasform. Vores bagagerumsmåtter vil passe perfekt til din Hyundai. Vores gummi og tæpper til fremstilling er særligt udvalg grundet dets høje kvalitet. Hvis du bestiller en nye bagagerumsmåtte til din Hyundai, vil du være garanteret enestående beskyttelse mod hverdagsslitage og fugt. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Hyundai Bayon

2021 - 2021

Bilmåtter Hyundai Bayon

Hyundai Coupé

1 modeller

Bilmåtter Coupé Type 2

Hyundai i10

4 modeller

Bilmåtter i10  Type 6

Hyundai i20

5 modeller

Bilmåtter i20 Type 5

Hyundai i30

12 modeller

Bilmåtter i30 Type 11

Hyundai Ioniq

6 modeller

Bilmåtter Ioniq Type 3

Hyundai ix20

2010 - 2021

Bilmåtter Hyundai ix20

58 Anmeldelser

"Super pasform og kvalitet"

Hyundai ix35

2009 - 2015

Bilmåtter Hyundai ix35

Hyundai Kona

6 modeller

Bilmåtter Kona Type 2

Hyundai Nexo

09/2018 - 2021

Bilmåtter Hyundai Nexo

Hyundai Santa Fé

4 modeller

Bilmåtter Santa Fé Type 6

Hyundai Tucson

5 modeller

Bilmåtter Tucson Type 4

Tilpasse Hyundai bagagerumsmåtte

Ved levering er det ikke alle Hyundai biler, der har en bagagerumsmåtte. Vi anbefaler dig stadig, at du installerer en bagagerumsmåtte i din bil. Fordi den beskytter din bils interiør mod fugt, snavs og skade. Dit bagagerum vil forblive rent, pænt og ubeskadiget. Hvis din bagagerumsmåtte er beskidt, skal du blot fjerne måtten, ryste den lidt om nødvendigt og give den et klask. Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt håndtag, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bils polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Hyundai bagagerumsmåtte

Vores bagagerumsmåtter er ideelle for de personer, der ofte transporterer tunge genstande. Det skridsikre underlag er også velegnet til dyr, da det sikre bedre greb. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Vi anvender en 3D scanner til opmåling af bagagerumsmåtter, hvilket giver 100% korrekt pasform. Og fordi vi bruger stærke, holdbare materialer, kan vi tilbyde tre år garanti på vores bagagerumsmåtter til Hyundai. Køb en bagagerumsmåtte til din Hyundai now!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter