Bilmåtter til Subaru

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Subaru
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Subaru

Subaru BRZ

2012 - 2023 | Coupé

Bilmåtter til Subaru BRZ.

Subaru Forester

6 modeller

Bilmåtter til Forester Type 6

Subaru Impreza

5 modeller

Bilmåtter til Impreza Type 4

Subaru Jumbo

1986 - 1992

Bilmåtter til Subaru Jumbo.

Subaru Justy

3 modeller

Bilmåtter til Justy Type 3

Subaru Legacy

4 modeller

Bilmåtter til Legacy Type 4

Subaru Levorg

2016 - 2023

Bilmåtter til Subaru Levorg.

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Subaru Outback

5 modeller

Bilmåtter til Outback Type 5

Subaru Solterra

2022 - 2023

Bilmåtter til Subaru Solterra.

Subaru Trezia

2011 - 2014

Bilmåtter til Subaru Trezia.

Subaru Tribeca

2005 - 2014

Bilmåtter til Subaru Tribeca.

Subaru Vivio

1992 - 1998

Bilmåtter til Subaru Vivio.

Subaru XV

4 modeller

Bilmåtter til XV Type 4

Leder du efter nye bilmåtter til din Subaru? Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Subaru. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din Subaru, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Subaru bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Subaru bilmåtter. Vores billigste bilmåtter er Basic måtter. De er funktionelle bilmåtter af høj kvalitet, men de holder knap så godt ved hyppig brug. Vælg disse måtter, hvis du er på udkig efter lidt mere end bare en almindelig bilmåtte. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Subaru værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Subaru.

Tilpassede Subaru bilmåtter

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din Subaru. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Subaru. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter