Bilmåtter til Subaru

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Subaru
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Subaru

Subaru BRZ

2 modeller

Bilmåtter til BRZ Type 2

Subaru Forester

6 modeller

Bilmåtter til Forester Type 6

Subaru Impreza

5 modeller

Bilmåtter til Impreza Type 4

Subaru Jumbo

1986 - 1992

Bilmåtter til Subaru Jumbo.

Subaru Justy

3 modeller

Bilmåtter til Justy Type 3

Subaru Legacy

4 modeller

Bilmåtter til Legacy Type 4

Subaru Levorg

2016 - 2024

Bilmåtter til Subaru Levorg.

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Subaru Outback

5 modeller

Bilmåtter til Outback Type 5

Subaru Solterra

2022 - 2024

Bilmåtter til Subaru Solterra.

Subaru Trezia

2011 - 2014

Bilmåtter til Subaru Trezia.

Subaru Tribeca

2005 - 2014

Bilmåtter til Subaru Tribeca.

Subaru Vivio

1992 - 1998

Bilmåtter til Subaru Vivio.

Subaru XV

4 modeller

Bilmåtter til XV Type 4

Bilmåtter der passer perfekt til din Subaru. Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Subaru. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din Subaru, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Subaru bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Subaru bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Subaru værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Desuden kan du også vælge bilmåtter i gummi til de fleste modeller. Gummi er let at rengøre, hvilket gør måtter i dette materiale særligt velegnet til efterår og vinter. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Subaru.

Tilpassede Subaru bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Subaru, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Subaru.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter