Bilmåtter til Honda

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Honda
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Honda

Honda Accord

6 modeller

Bilmåtter til Accord Type 3

Honda Civic

19 modeller

Bilmåtter til Civic Type 10

Honda Concerto

1989 - 1994

Bilmåtter til Honda Concerto.

Honda CR-V

6 modeller

Bilmåtter til CR-V Type 6

Honda CR-Z

2010 - 2023 | Coupé

Bilmåtter til Honda CR-Z.

Honda CRX

2 modeller

Bilmåtter til CRX del Sol

Honda e

2020 - 2023

Bilmåtter til Honda e.

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Honda FR-V

2005 - 2009

Bilmåtter til Honda FR-V.

Honda HR-V

5 modeller

Bilmåtter til HR-V Type 4

Honda Insight Hybrid

2 modeller

Bilmåtter til Insight Hybrid Type 2

Honda Jazz

6 modeller

Bilmåtter til Jazz Type 5

Honda Legend

1 modeller

Bilmåtter til Legend KB1

Honda Logo

1996 - 2001

Bilmåtter til Honda Logo.

Honda NSX

2017 - 2023

Bilmåtter til Honda NSX.

Honda Prelude

3 modeller

Bilmåtter til Prelude Type 2

Honda S2000

1999 - 2009

Bilmåtter til Honda S2000.

Honda Stream

2000 - 2014

Bilmåtter til Honda Stream .

Leder du efter nye bilmåtter til din Honda? Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Honda. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Hvis du bestiller nye måtter til din Honda, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Honda bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Honda bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Honda værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi 100% perfekt pasform til din Honda.

Tilpassede Honda bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Honda, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du er på udkig efter mere end bare en simpel universalmåtte. Køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Honda!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter