Bilmåtter til Daihatsu

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Daihatsu
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Daihatsu

Daihatsu Applause

1989 - 2000

Bilmåtter til Daihatsu Applause.

Daihatsu Charade

1994 - 2000

Bilmåtter til Daihatsu Charade.

Daihatsu Copen

2002 - 2010

Bilmåtter til Daihatsu Copen.

Daihatsu Cuore

4 modeller

Bilmåtter til Cuore L276

Daihatsu Feroza

1989 - 1999

Bilmåtter til Daihatsu Feroza.

Daihatsu Gran Move

1997 - 2002

Bilmåtter til Daihatsu Gran Move.

Daihatsu Hi-jet

2 modeller

Bilmåtter til Hi-jet Type 2

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Daihatsu Materia

2006 - 2013

Bilmåtter til Daihatsu Materia.

Daihatsu Sirion

2 modeller

Bilmåtter til Sirion M300

Daihatsu Terios

3 modeller

Bilmåtter til Terios J210/1

Daihatsu Trevis

2006 - 2009

Bilmåtter til Daihatsu Trevis.

Daihatsu YRV

2002 - 2005

Bilmåtter til Daihatsu YRV.

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Daihatsu. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer kvalitet. Vores bilmåtter er skræddersyet helt ned i millimeteren, så den passer perfekt til din Daihatsu. Det betyder, at vi kan garantere 100% rigtig pasform. Gå efter perfektion og komfort - vælg din stil til din Daihatsu med vores bilmåtter. Vi har udstyret vores bilmåtter med et anti-slip system for optimal sikkerhed. Ønsker du at tilføje et logo eller en tekst til dine bilmåtter, eller måske en hælpude til at bekæmpe slid? Det er også muligt hos Bilmaatteronline.dk.

Daihatsu bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Daihatsu bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Daihatsu værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Daihatsu.

Tilpassede Daihatsu bilmåtter

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din Daihatsu. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Daihatsu.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter