Bilmåtter til Daihatsu

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Daihatsu
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Daihatsu

Daihatsu Applause

1989 - 2000

Bilmåtter til Daihatsu Applause.

Daihatsu Charade

1994 - 2000

Bilmåtter til Daihatsu Charade.

Daihatsu Copen

2002 - 2010

Bilmåtter til Daihatsu Copen.

Daihatsu Cuore

4 modeller

Bilmåtter til Cuore L276

Daihatsu Feroza

1989 - 1999

Bilmåtter til Daihatsu Feroza.

Daihatsu Gran Move

1997 - 2002

Bilmåtter til Daihatsu Gran Move.

Daihatsu Hi-jet

2 modeller

Bilmåtter til Hi-jet Type 2

569 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Daihatsu Materia

2006 - 2013

Bilmåtter til Daihatsu Materia.

Daihatsu Sirion

2 modeller

Bilmåtter til Sirion M300

Daihatsu Terios

3 modeller

Bilmåtter til Terios J210/1

Daihatsu Trevis

2006 - 2009

Bilmåtter til Daihatsu Trevis.

Daihatsu YRV

2002 - 2005

Bilmåtter til Daihatsu YRV.

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Daihatsu. Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Daihatsu. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Når du vælger Daihatsu fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

Daihatsu bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Daihatsu bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Daihatsu værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Daihatsu.

Tilpassede Daihatsu bilmåtter

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din Daihatsu. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Daihatsu. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter