Bilmåtter til Daihatsu

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Daihatsu
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Daihatsu

Daihatsu Applause

1989 - 2000

Bilmåtter til Daihatsu Applause.

Daihatsu Charade

1994 - 2000

Bilmåtter til Daihatsu Charade.

Daihatsu Copen

2002 - 2010

Bilmåtter til Daihatsu Copen.

Daihatsu Cuore

4 modeller

Bilmåtter til Cuore L276

Daihatsu Feroza

1989 - 1999

Bilmåtter til Daihatsu Feroza.

Daihatsu Gran Move

1997 - 2002

Bilmåtter til Daihatsu Gran Move.

Daihatsu Hi-jet

2 modeller

Bilmåtter til Hi-jet Type 2

958 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Daihatsu Materia

2006 - 2013

Bilmåtter til Daihatsu Materia.

Daihatsu Sirion

2 modeller

Bilmåtter til Sirion M300

Daihatsu Terios

3 modeller

Bilmåtter til Terios J210/1

Daihatsu Trevis

2006 - 2009

Bilmåtter til Daihatsu Trevis.

Daihatsu YRV

2002 - 2005

Bilmåtter til Daihatsu YRV.

Leder du efter nye bilmåtter til din Daihatsu? Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Daihatsu. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Hvis du bestiller nye måtter til din Daihatsu, kan du være sikker på at modtage et komfortabelt og skræddersyet produkt. Alle vores bilmåtter kommer med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude og sætte dit personlige præg ved at tilføje en tekst eller et logo til din bilmåtte.

Daihatsu bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Daihatsu bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Daihatsu værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Daihatsu.

Tilpassede Daihatsu bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Daihatsu. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Daihatsu. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter