Bilmåtter til Daihatsu

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Daihatsu
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Daihatsu

Daihatsu Applause

1989 - 2000

Bilmåtter til Daihatsu Applause.

Daihatsu Charade

1994 - 2000

Bilmåtter til Daihatsu Charade.

Daihatsu Copen

2002 - 2010

Bilmåtter til Daihatsu Copen.

Daihatsu Cuore

4 modeller

Bilmåtter til Cuore L276

Daihatsu Feroza

1989 - 1999

Bilmåtter til Daihatsu Feroza.

Daihatsu Gran Move

1997 - 2002

Bilmåtter til Daihatsu Gran Move.

Daihatsu Hi-jet

2 modeller

Bilmåtter til Hi-jet Type 2

1299 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Daihatsu Materia

2006 - 2013

Bilmåtter til Daihatsu Materia.

Daihatsu Sirion

2 modeller

Bilmåtter til Sirion M300

Daihatsu Terios

3 modeller

Bilmåtter til Terios J210/1

Daihatsu Trevis

2006 - 2009

Bilmåtter til Daihatsu Trevis.

Daihatsu YRV

2002 - 2005

Bilmåtter til Daihatsu YRV.

Leder du efter nye bilmåtter til din Daihatsu? Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi sælger kun bilmåtter, som passer nøjagtigt til din bil. Derfor kan du være sikker på, at den bilmåtte, du bestiller, passer perfekt til din Daihatsu. Vi arbejder altid med høje standarder i vores bilmåtter, og bruger kun særligt udvalgte materialer. Når du vælger Daihatsu fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

Daihatsu bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Daihatsu bilmåtter. Basic bilmåtter er vores billigste produkter. De er gode, fungerer og er egnet til dem, der er på udkig efter lidt mere end en almindelig bilmåtte. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Daihatsu værd. Hvis du ønsker det bedste til din bil, skal du vælge vores Premium bilmåtter. De er produceret i tæpper af høj kvalitet, skåret præcist og rundet af med en omhyggelig finish. En helt eksklusiv måtte, der kun anvendes af de allerbedste bilfabrikanter. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Daihatsu.

Tilpassede Daihatsu bilmåtter

Vi har mange års erfaring med tæpper og bilmåtter, og derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet. Hvis du vælger vores bilmåtter til Daihatsu, vil du altid modtage et skræddersyet produkt. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du finder ikke universalmåtter her, som ikke passer ordentligt ind i din Daihatsu. Køb bilmåtter som er skræddersyet til at passe ind i din bil!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter