Bilmåtter Fiat

Bilmåtter der passer perfekt til din Fiat. Hver bestilling indeholder altid et samlet sæt måtter og det korrekte fastgøringssystem for at undgå, at måtten glider. Vi garanterer en original pasform. Vores bilmåtter er skåret korrekt til at passe til din Fiat. Det materiale, som vi fremstiller vores bilmåtter i, er særligt udvalgt og af høj kvalitet. Når du vælger Fiat fra Bilmaatteronline.dk, er du sikker på god komfort og perfektion. Vores bilmåtter er udstyret med et anti-slip system. Du kan også tilføje en ekstra hælpude for ekstra beskyttelse. Du kan også personliggøre dine bilmåtter ved at tilføje et logo eller en tekst.

Fiat 124 Spider

2016 - 2022

Bilmåtter Fiat 124 Spider.

Fiat 500

14 modeller

Bilmåtter 500 Type 7

Fiat 500L

2 modeller

Bilmåtter 500L Type 2

Fiat 500X

3 modeller

Bilmåtter 500X Type 2

Fiat Barchetta

2 modeller

Bilmåtter Barchetta Type 2

Fiat Brava

2 modeller

Bilmåtter Brava 182

Fiat Bravo

3 modeller

Bilmåtter Bravo 198

362 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Fiat Cinquecento

1991 - 1998

Bilmåtter Fiat Cinquecento.

Fiat Coupé

1993 - 2000

Bilmåtter Fiat Coupé.

Fiat Croma

2 modeller

Bilmåtter Croma 194

Fiat Doblo

5 modeller

Bilmåtter Doblo Type 3

Fiat Ducato

9 modeller

Bilmåtter Ducato Camper type 5

Fiat Fiorino

2008 - 2022

Bilmåtter Fiat Fiorino.

Fiat Freemont

2011 - 2022

Bilmåtter Fiat Freemont.

Fiat Idea

2003 - 2012

Bilmåtter Fiat Idea.

Fiat Marea

2 modeller

Bilmåtter Marea 185

Fiat Multipla

1999 - 2010

Bilmåtter Fiat Multipla.

Fiat Palio

1996 - 2001

Bilmåtter Fiat Palio.

Fiat Panda

8 modeller

Bilmåtter Panda 319

Fiat Punto

10 modeller

Bilmåtter Punto Punto

Fiat Qubo

2 modeller

Bilmåtter Qubo 5-zits

Fiat Scudo

4 modeller

Bilmåtter Scudo Type 4

Fiat Sedici

2006 - 2014

Bilmåtter Fiat Sedici.

Fiat Seicento

1998 - 2011

Bilmåtter Fiat Seicento.

Fiat Stilo

2 modeller

Bilmåtter Stilo 192

Fiat Strada

2 modeller

Bilmåtter Strada Type 2

Fiat Talento

3 modeller

Bilmåtter Talento Dubbeleschuifdeur

Fiat Tempra

1990 - 1996

Bilmåtter Fiat Tempra.

Fiat Tipo

6 modeller

Bilmåtter Tipo Type 3

Fiat Ulysse

4 modeller

Bilmåtter Ulysse Typ 2

Fiat Uno

1983 - 1995

Bilmåtter Fiat Uno.

Det italienske mærke Fiat ('Fabbrica Italiana Automobili Torino') er bedst kendt som producent af geniale, mindre biler, ofte med ikonisk status. Gode eksempler inkluderer Fiat 500 og Fiat Panda. Vidste du, at Fiat også har et godt ry som en producent af stilfulde, sporty cabriolet biler? Det mest berygtede eksempel ville være den klassiske Spider, en af de smukkeste biler, Fiat nogensinde har bygget. Leder du efter bilmåtter, der passer perfekt til din Fiat? I så fald træffer du det rigtige valg, når du køber vores Fiat bilmåtter. De er ofte bedre end originalen, fordi vores bilmåtter er meget stærkere. Derudover måler vi pasformen af vores bilmåtter på hver Fiat-model meget nøjagtigt, så de passer helt præcist.

Gode bilmåtter er tilbehør, der bør være til stede i hver eneste Fiat. Vores webshop indeholder de perfekte bilmåtter til din Fiat, ingen tvivl om det. Du kan vælge følgende materialer:

  • Nålefilt - vores mest overkommelige måttetype
  • Fløjl og luksusfløjl - højkvalitetsmåtte med masser af komfort og luksus
  • Saxony - det allerbedste kvalitetstæppe med et eksklusivt, premium look
  • Gummi - modstandsdygtigt over for snavs og let at rengøre

Gummi bilmåtter Fiat

Hvis vejret er dårligt, kan din Fiats bilmåtter blive snavsede eller våde på ingen tid. Vil du have bilmåtter, som du nemt og hurtigt kan rengøre? Hvis ja, så vælg vores Fiat bilmåtter af gummi. Ligesom alle vores bilmåtter kommer de med en perfekt pasform. De tåler fugt, er lugtløse og kan skylles rene på få sekunder. Derudover er vores gummi bilmåtter til din Fiat miljøvenlige, da de er lavet af genanvendeligt materiale.

Bagagerumsmåtte Fiat

Ønsker du at holde din Fiats bagagerum ren og uberørt? Hvis det er tilfældet, er vores Fiat bagagerumsmåtter ideelle. De er lavet af enten gummi eller tæppe, så vælg det materiale, der passer bedst til dine mål. En gulvtæppemåtte til bilen ser mere avanceret ud, mens en gummi bagagerumsmåtte kan modstå fugt og er super nem at rengøre. Uanset hvilken mulighed du vælger, så vil foret på din bagagerum være i rigtig god stand.

Fiat bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem et udvalg af materialer til dine Fiat bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De fleste kunder vælger vores Comfort eller Luxury bilmåtter, som er det rette valg for dig, der er på udkig efter komfort. Disse bilmåtter er professionelt produceret, hvilket resulterer i et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Fiat værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Vi har også bilmåtter i gummi til de fleste biler. Gummi er stærkt, fleksibelt og let at rengøre. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Fiat.

Tilpassede Fiat bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Fiat. Er der et problem med dine bilmåtter? Så får du naturligvis dine penge tilbage! Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du er på udkig efter mere end bare en simpel universalmåtte. Køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Fiat!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter