Bilmåtter Fiat

Leder du efter nye bilmåtter til din Fiat? Du modtager et komplet sæt måtter og et originalt fastgøringssystem, så dine måtter ikke længere glider. Vi sælger kun bilmåtter, som passer nøjagtigt til din bil. Derfor kan du være sikker på, at den bilmåtte, du bestiller, passer perfekt til din Fiat. Vi arbejder altid med høje standarder i vores bilmåtter, og bruger kun særligt udvalgte materialer. Gå efter perfektion og komfort - vælg din stil til din Fiat med vores bilmåtter. Vi har udstyret vores bilmåtter med et anti-slip system for optimal sikkerhed. Ønsker du at tilføje et logo eller en tekst til dine bilmåtter, eller måske en hælpude til at bekæmpe slid? Det er også muligt hos Bilmaatteronline.dk.

Fiat 124 Spider

2016 - 2022

Bilmåtter Fiat 124 Spider.

Fiat 500

14 modeller

Bilmåtter 500 Type 7

Fiat 500L

2 modeller

Bilmåtter 500L Type 2

Fiat 500X

4 modeller

Bilmåtter 500X Type 2

Fiat Barchetta

2 modeller

Bilmåtter Barchetta Type 2

Fiat Brava

2 modeller

Bilmåtter Brava 182

Fiat Bravo

3 modeller

Bilmåtter Bravo 198

426 Anmeldelser

"Fantastisk god pasform"

Fiat Cinquecento

1991 - 1998

Bilmåtter Fiat Cinquecento.

Fiat Coupé

1993 - 2000

Bilmåtter Fiat Coupé.

Fiat Croma

2 modeller

Bilmåtter Croma 194

Fiat Doblo

5 modeller

Bilmåtter Doblo Type 3

Fiat Ducato

9 modeller

Bilmåtter Ducato Camper type 5

Fiat Fiorino

2008 - 2022

Bilmåtter Fiat Fiorino.

Fiat Freemont

2011 - 2022

Bilmåtter Fiat Freemont.

Fiat Idea

2003 - 2012

Bilmåtter Fiat Idea.

Fiat Marea

2 modeller

Bilmåtter Marea 185

Fiat Multipla

1999 - 2010

Bilmåtter Fiat Multipla.

Fiat Palio

1996 - 2001

Bilmåtter Fiat Palio.

Fiat Panda

8 modeller

Bilmåtter Panda 319

Fiat Punto

10 modeller

Bilmåtter Punto Punto

Fiat Qubo

2 modeller

Bilmåtter Qubo 5-zits

Fiat Scudo

4 modeller

Bilmåtter Scudo Type 4

Fiat Sedici

2006 - 2014

Bilmåtter Fiat Sedici.

Fiat Seicento

1998 - 2011

Bilmåtter Fiat Seicento.

Fiat Stilo

2 modeller

Bilmåtter Stilo 192

Fiat Strada

2 modeller

Bilmåtter Strada Type 2

Fiat Talento

3 modeller

Bilmåtter Talento Dubbeleschuifdeur

Fiat Tempra

1990 - 1996

Bilmåtter Fiat Tempra.

Fiat Tipo

6 modeller

Bilmåtter Tipo Type 3

Fiat Ulysse

4 modeller

Bilmåtter Ulysse Typ 2

Fiat Uno

1983 - 1995

Bilmåtter Fiat Uno.

Det italienske mærke Fiat ('Fabbrica Italiana Automobili Torino') er bedst kendt som producent af geniale, mindre biler, ofte med ikonisk status. Gode eksempler inkluderer Fiat 500 og Fiat Panda. Vidste du, at Fiat også har et godt ry som en producent af stilfulde, sporty cabriolet biler? Det mest berygtede eksempel ville være den klassiske Spider, en af de smukkeste biler, Fiat nogensinde har bygget. Leder du efter bilmåtter, der passer perfekt til din Fiat? I så fald træffer du det rigtige valg, når du køber vores Fiat bilmåtter. De er ofte bedre end originalen, fordi vores bilmåtter er meget stærkere. Derudover måler vi pasformen af vores bilmåtter på hver Fiat-model meget nøjagtigt, så de passer helt præcist.

Gode bilmåtter er tilbehør, der bør være til stede i hver eneste Fiat. Vores webshop indeholder de perfekte bilmåtter til din Fiat, ingen tvivl om det. Du kan vælge følgende materialer:

  • Nålefilt - vores mest overkommelige måttetype
  • Fløjl og luksusfløjl - højkvalitetsmåtte med masser af komfort og luksus
  • Saxony - det allerbedste kvalitetstæppe med et eksklusivt, premium look
  • Gummi - modstandsdygtigt over for snavs og let at rengøre

Gummi bilmåtter Fiat

Hvis vejret er dårligt, kan din Fiats bilmåtter blive snavsede eller våde på ingen tid. Vil du have bilmåtter, som du nemt og hurtigt kan rengøre? Hvis ja, så vælg vores Fiat bilmåtter af gummi. Ligesom alle vores bilmåtter kommer de med en perfekt pasform. De tåler fugt, er lugtløse og kan skylles rene på få sekunder. Derudover er vores gummi bilmåtter til din Fiat miljøvenlige, da de er lavet af genanvendeligt materiale.

Bagagerumsmåtte Fiat

Ønsker du at holde din Fiats bagagerum ren og uberørt? Hvis det er tilfældet, er vores Fiat bagagerumsmåtter ideelle. De er lavet af enten gummi eller tæppe, så vælg det materiale, der passer bedst til dine mål. En gulvtæppemåtte til bilen ser mere avanceret ud, mens en gummi bagagerumsmåtte kan modstå fugt og er super nem at rengøre. Uanset hvilken mulighed du vælger, så vil foret på din bagagerum være i rigtig god stand.

Fiat bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Fiat bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. Comfort og Luxury bilmåtter er vores mest populære produkter. Disse bilmåtter er for dig, der er på udkig efter mere end bare funktionalitet. Fordi vi producerer disse tæpper med professionelle metoder, laver vi et meget tætvævet tæppe. Vi anvender tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Fiat værd. Vores Premium bilmåtter er fremstillet af tæppe i meget høj kvalitet. Hvis du ønsker det bedste til din bil, bør du vælge disse luksuriøse bilmåtter. Et eksklusivt og præcist skåret tæppe, der kun anvendes af de fineste bilproducenter. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger, garanterer vi, at vores bilmåtter passer perfekt ind i din Fiat.

Tilpassede Fiat bilmåtter

Alle bestillinger fra Bilmaatteronline.dk er skræddersyede. Takket være vores mange års erfaring med tæpper og bilmåtter kan vi garantere enestående kvalitet og pasform til din Fiat. Hvis dine bilmåtter mod forventning ikke skulle passe, kan du altid få pengene tilbage. Du kan let bestille dine nye bilmåtter på vores hjemmeside. Får du brug for hjælp, så kontakt vores kundeservice. Når du har gennemført din bestilling, vil vi gå i gang med produktionen med det samme, så vi kan holde leveringstiden på et minimum. Du vil naturligvis ikke nøjes med et sæt almindelige bilmåtter, der ikke passer i formen - køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Fiat.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter