Bilmåtter til Fiat

  • Bilmåtter der passer perfekt til din Fiat
  • Komplet sæt måtter med originalt fastgøringssystem
  • Håndlavet på vores egen fabrik
  • Vælg robust tæppe eller gummi
  • 700.000+ tilfredse kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk
Bilmåtter til Fiat

Fiat 124 Spider

2016 - 2023

Bilmåtter til Fiat 124 Spider.

Fiat 500

11 modeller

Bilmåtter til 500 Type 6

Fiat 500e

3 modeller

Bilmåtter til 500e 3+1

Fiat 500L

2 modeller

Bilmåtter til 500L Type 2

Fiat 500X

4 modeller

Bilmåtter til 500X Type 2

Fiat Barchetta

2 modeller

Bilmåtter til Barchetta Type 2

Fiat Brava

2 modeller

Bilmåtter til Brava 182

958 Anmeldelser

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

Fiat Bravo

3 modeller

Bilmåtter til Bravo 198

Fiat Cinquecento

1991 - 1998

Bilmåtter til Fiat Cinquecento.

Fiat Coupé

1993 - 2000

Bilmåtter til Fiat Coupé.

Fiat Croma

2 modeller

Bilmåtter til Croma 194

Fiat Doblo

5 modeller

Bilmåtter til Doblo Type 3

Fiat Ducato

9 modeller

Bilmåtter til Ducato Camper type 5

Fiat Fiorino

2008 - 2023

Bilmåtter til Fiat Fiorino.

Fiat Freemont

2011 - 2023

Bilmåtter til Fiat Freemont.

Fiat Idea

2003 - 2012

Bilmåtter til Fiat Idea.

Fiat Marea

2 modeller

Bilmåtter til Marea 185

Fiat Multipla

1999 - 2010

Bilmåtter til Fiat Multipla.

Fiat Palio

1996 - 2001

Bilmåtter til Fiat Palio.

Fiat Panda

8 modeller

Bilmåtter til Panda 312 - 319

Fiat Punto

10 modeller

Bilmåtter til Punto Punto

Fiat Qubo

2 modeller

Bilmåtter til Qubo 5-zits

Fiat Scudo

4 modeller

Bilmåtter til Scudo Type 4

Fiat Sedici

2006 - 2014

Bilmåtter til Fiat Sedici.

Fiat Seicento

1998 - 2011

Bilmåtter til Fiat Seicento.

Fiat Stilo

2 modeller

Bilmåtter til Stilo 192

Fiat Strada

2 modeller

Bilmåtter til Strada Type 2

Fiat Talento

3 modeller

Bilmåtter til Talento Dubbeleschuifdeur

Fiat Tempra

1990 - 1996

Bilmåtter til Fiat Tempra.

Fiat Tipo

6 modeller

Bilmåtter til Tipo Type 3

Fiat Ulysse

5 modeller

Bilmåtter til Ulysse Typ 3

Fiat Uno

1983 - 1995

Bilmåtter til Fiat Uno.

Det italienske mærke Fiat ('Fabbrica Italiana Automobili Torino') er bedst kendt som producent af geniale, mindre biler, ofte med ikonisk status. Gode eksempler inkluderer Fiat 500 og Fiat Panda. Vidste du, at Fiat også har et godt ry som en producent af stilfulde, sporty cabriolet biler? Det mest berygtede eksempel ville være den klassiske Spider, en af de smukkeste biler, Fiat nogensinde har bygget. Leder du efter bilmåtter, der passer perfekt til din Fiat? I så fald træffer du det rigtige valg, når du køber vores Fiat bilmåtter. De er ofte bedre end originalen, fordi vores bilmåtter er meget stærkere. Derudover måler vi pasformen af vores bilmåtter på hver Fiat-model meget nøjagtigt, så de passer helt præcist.

Gode bilmåtter er tilbehør, der bør være til stede i hver eneste Fiat. Vores webshop indeholder de perfekte bilmåtter til din Fiat, ingen tvivl om det. Du kan vælge følgende materialer:

  • Nålefilt - vores mest overkommelige måttetype
  • Fløjl og luksusfløjl - højkvalitetsmåtte med masser af komfort og luksus
  • Saxony - det allerbedste kvalitetstæppe med et eksklusivt, premium look
  • Gummi - modstandsdygtigt over for snavs og let at rengøre

Gummi bilmåtter Fiat

Hvis vejret er dårligt, kan din Fiats bilmåtter blive snavsede eller våde på ingen tid. Vil du have bilmåtter, som du nemt og hurtigt kan rengøre? Hvis ja, så vælg vores Fiat bilmåtter af gummi. Ligesom alle vores bilmåtter kommer de med en perfekt pasform. De tåler fugt, er lugtløse og kan skylles rene på få sekunder. Derudover er vores gummi bilmåtter til din Fiat miljøvenlige, da de er lavet af genanvendeligt materiale.

Bagagerumsmåtte Fiat

Ønsker du at holde din Fiats bagagerum ren og uberørt? Hvis det er tilfældet, er vores Fiat bagagerumsmåtter ideelle. De er lavet af enten gummi eller tæppe, så vælg det materiale, der passer bedst til dine mål. En gulvtæppemåtte til bilen ser mere avanceret ud, mens en gummi bagagerumsmåtte kan modstå fugt og er super nem at rengøre. Uanset hvilken mulighed du vælger, så vil foret på din bagagerum være i rigtig god stand.

Her finder du den perfekte bilmåtte til din Fiat. Vi leverer et komplet sæt af måtter til din bil, inklusive det originale fastgøringssystem, der sikrer dine måtter mod at glide. Vi sælger kun bilmåtter, som passer nøjagtigt til din bil. Derfor kan du være sikker på, at den bilmåtte, du bestiller, passer perfekt til din Fiat. Vi arbejder altid med høje standarder i vores bilmåtter, og bruger kun særligt udvalgte materialer. Gå efter perfektion og komfort - vælg din stil til din Fiat med vores bilmåtter. Vi har udstyret vores bilmåtter med et anti-slip system for optimal sikkerhed. Ønsker du at tilføje et logo eller en tekst til dine bilmåtter, eller måske en hælpude til at bekæmpe slid? Det er også muligt hos Bilmaatteronline.dk.

Fiat bilmåttematerialer

Du kan vælge mellem flere forskellige materialer til dine Fiat bilmåtter. Basic bilmåtter er produceret i tæpper af høj kvalitet, de er billige og bedre end almindelige bilmåtter. Funktionelle, men knap så gode ved hyppig brug. De mest populære måtter er vores Comfort og Luxury bilmåtter. Kvaliteten er bedre end den originale. Disse bilmåtter er produceret professionelt i et meget tætvævet tæppe. Til disse bilmåtter anvender vi tuftet velourtæppe af høj kvalitet for at sikre et luksuriøst udseende, som er din Fiat værd. Vi du er passioneret omkring din bil, er vores Premium bilmåtter det bedste valg. Disse måtter er præcist skåret og fremstillet i tæppe af meget høj kvalitet. Kun de fineste bilproducenter anvender dette eksklusive tæppe i deres biler. Du kan også vælge bilmåtter i gummi til de fleste biler. De er lette at rengøre, hvilket gør dem ideelle til efterårs- og vintersæsonen. Uanset hvilket materiale du vælger din bilmåtter i, garanterer vi, at de vil passe perfekt ind i din Fiat.

Tilpassede Fiat bilmåtter

Hos Bilmaatteronline.dk har vi i årevis prioriteret høj kvalitet. Alle vores bilmåtter er skræddersyede, så de har den perfekte pasform. Det gælder også for vores bilmåtter til din Fiat. Hvis der er et problem med dine bilmåtter, kan du gøre brug af din pengene tilbage-garanti. Du kan let finde frem til de rigtige bilmåtter og bestille dem på vores hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi starter arbejdet med det samme, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Du er på udkig efter mere end bare en simpel universalmåtte. Køb en skræddersyet bilmåtte, som passer til din Fiat!

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter