bagagerumsmåtter Mitsubishi

Er du på udkig efter en ny skomåtte til din Mitsubishi? Den gummi vi bruger til vores bagagerumsmåtter er stærk og fleksibel, og så kommer den med forhøjet kant. Måtterne er simle at isætte og lette at rengøre. Bagagerumsmåtter i tæppe har et lækkert finish og en smuk kant. Disse måtte kommer ikke med en forhøjet kant, men er stadig et glimrende til at beskytte din bils polstring. Vi garanterer, at vores måtter har samme pasform som den originale. Vores bagagerumsmåtter vil passer perfekt ind i din Mitsubishi. Vi har nøje udvalgt den bedste gummi og de lækreste tæpper til fremstillingen af vores bagagerumsmåtter. Vælg enestående beskyttelse med hverdagsslitage og fugt, vælg vores bagagerumsmåtte til Mitsubishi. Alle vores bagagerumsmåtter er udstyret med et skridsikkert underlag.

Mitsubishi ASX

3 modeller

Bilmåtter ASX Type 2

Mitsubishi Eclipse Cross

2018 - 2021

Bilmåtter Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Outlander

4 modeller

Bilmåtter Outlander  Type 4

Tilpasse Mitsubishi skomåtte

Biler som din Mitsubishi har generelt ikke en skomåtte. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du får installeret en skomåtte i din bil. Det hjælper med at beskytte din bils interiør mod snavs, fugt og skade. Et rent og ubeskadiget bagagerum gør det lettere at sælge din bil i fremtiden. Når det er tid til at rengøre bagagerummet, er alt du skal gøre, at give bagagerumsmåtte et klask (gummi). Vores bagagerumsmåtter i tæppe er udstyret med et nyttigt hånd, så du let kan løfte dem ud af din bil. Vores bagagerumsmåtter fremstillet i gummi og tæppe beskytter din bils polstring mod fugt og snavs. Vores bagagerumsmåtter i gummi og tæppe er begge af høj kvalitet, og yder god beskyttelse af din bil polstring. Måtterne er fleksible, og så er de simple at fjerne fra din bil, hvilket gør dem lette at rengøre.

Bestil din Mitsubishi skomåtte

Vores bagagerumsmåtter er stærke og velegnet til dyr. Takket være det skridsikre underlag, er det sikkert at transportere tunge genstande eller dyr. Med vores bagagerumsmåtter i tæppe kan du vælge en farvebeskæring i en anden farve. Bestil nemt matchende bilmåtter i samme farve. Bagagerumsmåtter vil passe perfekt ind i dit bagagerum. Vi garanterer 100% pasform. Du får også tre år garanti på alle vores bagagerumsmåtter til Mitsubishi. Køb en brugerdefineret skomåtte fra dit Mitsubishi nu!

Har du brug for personlig rådgivning?

Har du brug for hjælp? Kom i kontakt med vores kundeservice

Mail På arbejdsdage vil du modtage svar indenfor 48 timer. Send dit spørgsmål til kundeservice@bilmaatteronline.dk