Artboard Created with Sketch.

Bilmåtter i nålefilt

Er du nysgerrig på, hvilke materialer vi bruger til vores bilmåtter? På denne side finder du mere information om vores bilmåtter. 

Hvad er nålefilt?

Nålefilt fremstilles ved at væve fibrene sammen på en helt særlig måde. Fiberlaget er gennemboret af tusinder af nåle. Nålene er udstyret med modhager, så fibrene sidder sammen. Vores tæppeleverandør bruger råmaterialet polypropylen til at fremstille tæppet til vores bilmåtter i nålefilt. Fordelen ved at bruge dette materiale er, at det frastøder snavs.

Fordelene ved nålefilt

Leder du efter en bilmåtte til en overkommelig pris, hvor fokus ikke nødvendigvis er på luksus? Bilmåtter i nålefilt er den bedste mulighed. Snavsede partikler som sand og korn er mindre synlige på nålefilt. På den anden side vil grovere snavs, som mudder, klæbe meget lettere på en måtte lavet af nålefilt. Dette skyldes de mange modhager i stoffet. For at opsummere, så er nålepattede bilmåtter sværere at rengøre modsat velour, som modsat er dyrere

Funktioner i vores bilmåtter i nålefilt

Uanset om du køber nålefiltmåtter eller velourmåtter: takket være brugen af ​​råmaterialer af høj kvalitet som polyamid, kan du altid være sikker på, at du får solide, robuste bilmåtter.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter