Header afbeelding

Ekstraudstyr til Tesla Model 3? Alle de mest populære samlet et sted.

Er du på udkig efter ekstraudstyr til Tesla Model 3? Herunder kan du udforske det mest populære ekstraudstyr til Model 3. Mens jeg skriver dette, har Model 3 ikke været lanceret særligt længe på det danske marked, og alligevel tilbydes der allerede en masse ekstraudstyr. Mange er interesserede i at bygge ovenpå deres helt nye Model 3 med et udvalg af ekstraudstyr. 

Tesla Model 3 bilmåtter

Vores bil- og bagagerumsmåtter er et særligt smukt tilbehør til din Model 3. Tusinder af Tesla Model 3-ejere har tjekket vores webshop ud og fundet noget, de kan bruge til deres Tesla Model 3. Vi har fundet ud af, at Tesla ikke har lagt meget energi i måtterne til Model 3.  

"De originale måtter er tynde og glider rundt" er en almindelig årsag, når vi spørger Tesla-ejerne, hvorfor de køber nye bilmåtter af os. 

Vi har tæppebelagte måtter og også gummimåtter med '100% perfekt pasform' til din Tesla. Perfekt ekstraudstyr til vinteren.

Bestil dine bilmåtter til Tesla Model 3 her >>

Tesla Model 3  Frunkmat

Udover vores bilmåtter og bagagerumsmåtter til Tesla Model 3, har vi også en såkaldt Frunkmat tilgængelig. Denne Frunkmat er særlig og unik. Mange af vores konkurrenter tilbyder kun bilmåtter, og nogle gange tilbydes bagagerumsmåtter, men Frunkmat tilbydes næsten aldrig.

Bestil din bagagerumsmåtte og en Frunkmat her >>

Andet populært tilbehør 

Et nyt sæt bilmåtter er et af de mest købte tilbehør blandt Tesla-chauffører. Men hvilke andre populære Model 3-tilbehør findes der? Nedenfor finder du en liste over dem alle.

Skærmbeskyttelse til Model 3

For at holde den gigantiske skærm midt i instrumentbrættet sikkert, er en skærmbeskytter meget nyttig. En skærmbeskytter ligger fladt ovenpå glasset og mærkes ikke. Det rengøres let med en fugtig klud, noget du skal gøre med forsigtighed på den originale skærm. .

Forskellen mellem prisen på en skærmbeskytter og prisen på den aktuelle skærm er forbløffende. Giv din bils hjerne den beskyttelse, som den fortjener.

Tesla Model 3 Hovedkonsolomslag

Den originale hovedkonsol i Tesla Model 3 er normalt dækket af en skinnende lakering. Dette gør det imidlertid meget åbenlyst, at det er fremstillet af plast. Derfor vælger mange Tesla-ejere at indpakke hovedkonsollen. Dette giver din konsol et mat og mere luksuriøst look. 

Denne finish, "pianolakket", som nogle mennesker kalder det, er meget sårbar over for snavs. Håndaftryk er umiddelbart synlige, og fingeraftryk er endnu værre. Indpakning er en ideel måde at style din Tesla på, nøjagtigt som du vil have den. Mange mennesker har endda deres dashboard indpakket. Er det ikke godt for dine hænder? Så anbefaler jeg, at du får en anden til at gøre det.

Tesla Model 3 Indgangstrin

Langs skærmbeskyttere og konsolomslag vælger mange mennesker at beskytte indgangstrinnene til krom med et brugerdefineret klistermærke.

Trådløs telefonoplader til Model 3

Følgende tilbehør tilbydes af Tesla. Her taler vi om "Trådløs telefonoplader til Model 3". Denne trådløse oplader passer perfekt til Model 3. Den trådløse telefonoplader giver dig mulighed for at oplade to telefoner trådløst på samme tid. 

Samtidig passer den trådløse oplader til alle telefoner, der bruger Qi-teknologi. Alle iPhones, alle Samsung Galaxies, S7'eren og Google Pixel 3. Ved at købe direkte fra Tesla, skal du gribe langt ned i dine lommer, og den trådløse telefonoplader koster mere end 125 dollars. Lignende opladere er meget billigere, men kvaliteten er ikke altid lige god.

Tesla Model 3 Hovedkonsolarrangør

Tesla er en ekstremt lækker bil, og arrangørerne vil føre det lækre look helt ned i instrumentbrættet og videre til hovedkonsollen.

Tesla Model 3 Tagstativer

Skal du på ferie og har brug for noget ekstra plads til din bagage? Tagstativer er nok den første ting, du kommer til at tænke på. Disse er ikke inkluderet i standardversionen af Model 3, og derfor er de så populære på listen over Tesla-tilbehør.

Det mest bemærkelsesværdige tilbehør?

En amerikansk kvinde havde RFID-chippen fra Tesla Keycard integreret i sin arm. På den måde skal hun aldrig tænke over, hvor hun har lagt sine nøgler. 

Hvad er det mest populære ekstraudstyr til Model 3?  

Hvad det mest populære tilbehør til Tesla Model 3 er? Det mest populære ekstraudstyr afhænger af ejeren af en Tesla Model 3. Nogle gå efter nye bilmåtter og gummimåtter, mens andre går efter noget andet ekstraudstyr. Uanset hvilket tilbehør der er vigtigt for dig, en ting er sikkert: Tesla Model 3 har et kæmpe udvalg af ekstraudstyr. 

Bestil dine bilmåtter til Tesla Model 3 her >>

Artboard Created with Sketch.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter