Header afbeelding

DuoGrip Rubber Bagagerumsbakke

Vores "DuoGrip Gummi" bagagerumsmåtte er fuldstændigt vores egen kreation. Hele processen, fra design og udvikling til produktion, foregår i vores eget hus. Måtten er praktisk, let og nem at rengøre - uden at gå på kompromis med hvor godt, den beskytter dit bagagerum mod alle former for snavs. Derudover har vores "DuoGrip Gummi" også et flot udseende takket være det luksuriøse kantbånd. 

Fremstillet i gummi og et robust skridsikkert materiale

"DuoGrip Gummi"-bagagerumsmåtten består af en gummioverflade og en underside i et super-skridsikkert materiale. Takket være denne enestående egenskab kan du være sikker på, at måtten aldrig glider rundt. 

Overfladen består af gummi med små dupper. Denne struktur gør også måttens overside skridsikker, og gummi er naturligvis et meget praktisk materiale. Vil du transportere beskidte ting? Intet problem - denne måtte modstår selv de mere ekstreme forhold. Hvis din bagagerumsmåtte bliver beskidt, giver du den bare en tur med en klud og lidt sæbevand, og så er den så god som ny igen. 

Hvordan adskiller denne måtte sig fra andre gummimåtter? 

Du undrer dig måske over, hvad forskellen på vores "DuoGrip Gummi"-bagagerumsmåtte og andre bagagerumsmåtter er. Den største forskel er, at "DuoGrip Gummi" har en meget lav vægt, og altså derfor er mere praktisk end en almindelig gummimåtte. Derudover har DuoGrip-måtten et smukt kantbånd. 

"DuoGrip Gummi"-bagagerumsmåtten fremstilles efter mål

En af de vigtigste egenskaber ved alle vores produkter er, at de fremstilles efter nøjagtige opmålinger. Derfor passer denne nye bagagerumsmåtte perfekt i din bil, så udseendet bliver flot, og intet snavs eller fugt kan trænge ned imellem måtten og bagagerummets paneler.  

Praktisk hank

Denne bagagerumsmåtte kan med et snuptag fjernes fra bagagerummet takket være den praktiske hank. Hanken er flot fremstillet og fremviser vores nye brandnavn Kovvar®.  

Fordelene ved "DuoGrip Gummi"-bagagerumsmåtten

  • Nem at rengøre.
  • Nem at isætte.
  • Lang holdbarhed takket være måttens perfekte pasform.
  • Vandtæt og skridsikker.
  • Praktisk hank.
  • Lav vægt.
  • Skridsikker overflade takket være gummiets struktur.
  • 4 års garanti.

 DuoGrip Rubber kofferbakmat

Bestil din "DuoGrip Gummi" bagagerumsmåtte 

En "DuoGrip Gummi"-bagagerumsbakke er det perfekte udstyr til din bil. Enhver bil bør naturligvis have en bagagerumsbakke - både for udseendets skyld, men især pga. den beskyttelse, som en bagagerumsmåtte giver. Bestil din personlige "DuoGrip Gummi"-bagagerumsbakke forneden.

Artboard Created with Sketch.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter