Header afbeelding

Bilmåtter med hælebeskyttelse

Bilmåtter fremstilles i alle former og størrelser. Det giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige typer tæpper, forskellige slags broderinger og syninger, og du kan endda få printet et logo på måtten.

Udover logo og forskellige slags syninger, kan du også tilvælge en hælpude på bilmåtten til førersiden.

Men hvad er den afgørende faktor, når du skal vælge med eller uden hælepude til din måtte? Herunder vil du finde svar på, hvorvidt det er en god beslutning for dig at vælge en hælpude eller ej.

Bilmåtter med hælpude: Mere beskyttelse for en længere holdbarhed.

Når du accellererer, bremser og skifter gear bevæger du ofte foden meget rundt. Derfor skraber du din sko henover måtten, mens du foretager bevægelserne. Det slider på bilmåtterne, og de bliver hurtigere beskadiget. Det afhjælper en hælpude mod.

Hælpuden er placeret lige nøjagtig på højre side, for at sikre chaufføren optimalt mod det pres, som midten af måtten udsættes for.

Derfor anbefales hælpude næsten altid:

Du har sikkert set biler, hvor der ikke er hælbeskytter i chaufførens bilmåtte. Det er også fint nok.

Nogle vælger nemlig helt at undgå hælpude, fordi de ikke bryder sig om formen, og de synes måske, at det ser lidt dumt ud.

Men du kan sikkert forestille dig, hvordan en hælpude er med til at beskytte måtten, og dermed giver en længere holdbarhed. 

Bilmåtter uden hælpude bliver hurtigere slidt omkring pedalerne. Derudover bliver chaufførens bilmåtte hurtigere nedslidt end passagerens, grundet de mange bevægelser med foden. Det kan vi se, ud fra den store efterspørgsel på bilmåtter til passagersæder. Hvis du vælger en bilmåtte med hælpude, vil din måtte holde lige så længe som passagerens bilmåtte.

Det er dog ikke nødvendigt at have en hælpude på alle slags måtter. Det virker måske åbenlyst, men vores stærkeste tæpper kan stå imod kraftigt brug, og derfor følger der også 4 års garanti med dem.

Bilmåtter med længst holdbarhed

Nogle typer bilmåtter er så stærke, at de ikke har brug for en hælpude. Disse måtter er fremstillet til at modstå kraftigt brug.  

Tag f.eks. vores Premium tæpper. Disse måtter er så stærke, at de er ekstremt robuste med og uden hælpude.

Comfort og Luxury bilmåtter

Udover Premium, har vi også Comfort og Luxury måtter; smukke bilmåtter med et luksuriøst snit, men en smule tyndere end Premium. Af samme årsag anbefaler vi en hælpude til disse måtter.

Prisen for en hælpude

Det koster 5€ for en hælpude på chaufførsiden, og det kan tilvælges, når du går til kassen for at betale for dine produkter. 

Konklusion

Det er helt dit eget valg, hvorvidt du vælger en hælpude eller ej. Uanset hvad, anbefaler vi en hælpude til alle måtterne med undtagelse af Premium og måtter i gummi.  

Artboard Created with Sketch.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter