Header afbeelding

Bilmåtter kun til førersiden: Ja eller nej?

Bilmåtten i førersiden er normalt den måtte, der udsættes for mest fugt og snavs. Derfor er det heller ikke så underligt, at så mange efterspørger måtter til førersiden.

Du tænker måske umiddelbart, at det er nok bare at bestille en bilmåtte til førersiden, men er det en logisk løsning? Vi vil forklare dig mere herunder.

Fugt og snavs på én måtte

Måtten i førersiden bliver udsat for mest slitage. Oftest sidder du alene i bilen, og grundet dine bevægelser når du accellererer, bremser og skifter gear, vil din hæl på skoen ofte skrabe henover måtten.

Hvis det resulterer i et hul i måtten, vil du naturligvis gerne skifte den ud hurtigst muligt.

Lad os sige, at du kun køber en måtte til førersiden. Et halvt år senere går der så hul i måtten ovre i passagersiden. Modsat en måtte til førersiden, så er det nærmest umuligt udelukkende at købe én måtte til passagersiden. 

Derfor vil du ende op med et helt nyt sæt måtter, hvoraf du kun skal bruge den ene. Det er synd og skam.

Forskellige måtter i din bil

En ting, mange ikke tænker over, er farveforskellen i måtterne, som vil opstå, hvis du kun placerer én ny måtte i din bil. 

Selvom måtter matcher og er ens i farverne, så vil der altid være en forskel. Det skyldes naturligvis almindeligt slid. Forskellige måtter i en bil skuer i øjnene.

Du kan undgå, at din måtte i førersiden bliver udsat for mere slitage end de andre måtter, ved at følge disse tips:

Tip 1:

For at undgå slitage på måtten i førersiden, kan du tilkøbe en hælpude. Hælpuden er fremstillet i robust materiale, hvilket nærmest gør den slidsikker. 

På den måde kan du nyde dine bilmåtter i flere år, uden du skal bekymre dig om fugt og slitage. 

Tip 2:

Bestil de mest robuste og langtidsholdbare bilmåtter, der er tilgængelige på markedet. Vores kollektions bedste bilmåtter er Premium. Disse måtter er fremstillet i de fineste tæpper, og kvalitet er så god, at du ikke får brug for en hælpude til at beskytte underlaget. Derudover giver vi dig 4 års garanti på disse måtter.

Tip 3:

Bestil ekstremt robuste gummimåtter. Vores gummimåtter har en lang levetid, og de er ekstremt holdbare.

Artboard Created with Sketch.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter