Header afbeelding

Derfor er bilmåtter i gummi en absolut nødvendighed om vinteren.

Bilmåtter har det ikke altid let. Særligt i efteråret og i løbet af vinteren, bliver måtterne udsat for meget kulde og damp, fra alt det vi samler op med vores støvler. 

I ekstreme tilfælde træder vi i vejsalt, hvorefter vi bringer det med ind i vores biler. Bilmåtter i tæppe vil opsamle den ekstra fugt og tage det værste slid, som opstår i vintertiderne.  

Derfor er det ikke så mærkeligt, at mange mennesker har købt ind af vores bilmåtter. Aftjente bilmåtter bør skiftet med nye så hurtigt som muligt. 

Brugte bilmåtter giver vinterens sjap og fugt fri adgang til at trænge ned under gulvet i din bil.

Derudover ser de ikke godt ud, og giver din bil et trist og slidt udseende. 

Bilmåtter i gummi om vinteren og bilmåtter i tæpper om sommeren? 

I lande som Tyskland eller Østrig, er det ret smart at have en bilmåtte i gummi til vintertiden, og skifte måtten i din bil ud med et i tæppe om sommeren.  

Det er ikke mærkeligt, når man tænker på de hårde vintre i disse lande. Selvom vi ikke får lige så meget sne i Danmark som i Sverige og Norge, så er vores vinter stadig ikke noget man spørger med. 

Nogle gange vælter det bare ned fra skyerne, og efterlader vores veje i slud og sjap. Vi slæber fugt og snavs med ind i bilen, når vi sætter vores sko på måtterne. 

Det kræver ikke et geni at regne ud, hvor alt den snavs og fugter ender hende. Præcis. På dine bilmåtter. Fugt og snavs absorberes i dine bilmåtter.  

En smule snavs og fugt er ikke skadeligt for dine bilmåtter, men efter en længere periode med dårligt vintervejr, er det bedre at udskifte dine bilmåtter i tæppe med et sæt i gummi.  

Særligt når der er sne på vej, er bilmåtter i gummi at foretrække. Det skyldes selvfølgelig det salt, som bruges i vinterperioden. Salt sætter sig fast på dine sko og ryger med ind i bilen. Det er ikke særlig godt, hvis dine bilmåtter er fremstillet i tæppe. 

Rengøre bilmåtter i gummi 

Bilmåtter i tæppe kan let rengøres med en støvsuger. (Læs artiklen "rengøring af dine bilmåtter" for mere information) 

Hvis du har at gøre med mere ekstreme forhold som mudder, snavs og vejsalt, er bilmåtter i gummi den bedste løsning, og disse måtter er også lettest at rengøre.  

Bilmåtter i gummi er lette at rengøre med en fugtig klud eller en haveslange. Super enkelt. 

Dækker hele gulvet i din med bilmåtter i gummi for optimal beskyttelse. 

Vi producerer ikke kun bilmåtter i gummi, men også bagagerumsmåtter i gummi. Beskyt hele din bil fra vintervejret med vores stærke og robuste gummi. 

Smarte tips 

Udover det faktum, at vores bilmåtter i gummi er idelle til alle situationer, kan du også bruge dem til andre ting. 

  • Sidder din bil fast i sne eller mudder? Så placer din bilmåtte i gummi under hjulet der sidder fast, og du vil komme fri i løbet af kort tid. 
  • Skal du skifte dæk? Så brug gummimåtten som knæpude.  
  • Når du er på skiferie, vil du gerne have dine direkte på, når du træder ud af din bil? Brug gummimåtten til at undgå våde fødder. 

Køb af universal eller skræddersyet gummimåtter. 

Du kan naturligvis altid vælge en universal bilmåtte i gummi til din bil fra de billige butikker, men er det virkelig et smart valg? 

Vores bilmåtter i gummi er skræddersyet til at passe din bil. Skræddersyet er altid bedre end universal. Du kan måske forstille dig, hvad der sker, når måtten ikke har den rigtige pasform.. alt fugt, snavs og vejsalt ender i din bil. 

Bestil dine bilmåtter og gummi hos Bilmaatteronline.dk.

Du kan finde mange tilbud på bilmåtter i gummi rundt omkring på internettet. Så hvorfor bør du vælge vores?  

Svaret er simpelt. Vores bilmåtter i gummi er lavet ud af det bedste materiale og er langtidsholdbare. Det er derfor vi giver dig tre års garanti. 

Artboard Created with Sketch.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter