Header afbeelding

Bilmåtter til Tesla Model 3? Fra blødt tæppe til robust gummi!

Tesla Model 3 er på nuværende tidspunkt den yngste i en familie på fire. Udover Model 3, findes der Model Y, Model S og Tesla Model X. Direktør for Tesla, Elon Musk er blevet vel modtaget af mange i befolkningen. Model 3 er meget populær, og bliver produceret på samlebræt. 

Ligesom dens forgængere, har Tesla Model 3 et fantastisk lækkert interiør, og det efterlader kun meget lidt til fantasien. Alligevel hører vi tit, at der mangler noget i bilens indvendige design. Som et erfaren producent af bilmåtter, dækker vi dig ind. Er du på udkig efter bilmåtter til din Tesla Mode 3? Hos Bilmaatteronline.dk fremstiller vi forskellige versioner af tæpper til "M3." 

Takket være det tykke materiale, giver vores bilmåtter et ekstra boost til din luksuriøse Tesla. Du kan også vælge ud fra et bredt udvalg af beskæringer, ligesom du kan få dit eget logo påtrykt tæppet. Ønsker du: 

  • Vil du have syninger i din foretrukne farve? 
  • En dobbeltsyning i din foretrukne farve?
  • Personliggør dine tæpper med et logo?  

Stort set alt er muligt (med undtagelse af logo fra eksisterende brands) 

Vi tilbyder en garanti på 2 til 4 år på vores bilmåtter til Tesla, og det gør vi naturligvis ikke for sjov. 

Vores måtter er lette at rengøre takket være det tykke tæppe. Standardmåtter er ofte fremstillet i tyndere og billigere tæppe. Sand og andre klistrede ting kan derfor sætte sig i bunden af dine måtter. Vores måtter og tykkere og fremstillet i langtidsholdbare tæpper, hvilket gør, at snavs forbliver på måtten, og derfor kan de let støvsuges.

Sikkerhed først!

Alle vores bilmåtter er fremstillet med anti-slip, hvilket sikre, at dine måtter ikke glider rundt under pedalerne. Det øger sikkerheden. 

Er der ingen bilmåtter i din Tesla Model 3 SR+?

Vi hører ofte, at Model 3 Standard Range Plus bliver leveret uden bilmåtter. En stor skuffelse, når man tænker på, hvor vigtige måtter er, særligt i en luksuriøs bil som en Tesla. Udover det, fungerer bilmåtter som et ekstra lag beskyttelse af det tæppe, som dækker gulvet i en Tesla.

Vores måtter giver din Tesla det helt rigtige look. De måtter vi fremstiller, er beregnet til, at man bruger dem meget, og derfor tilbyder vi en garanti, så der ikke er nogen tvivl om kvaliteten af vores bilmåtter. Uanset om der følger bilmåtter med til din Tesla eller ej, så er vores måtter altid alle pengene værd. 

Bagagerumsmåtte Tesla Model 3  

Vi har også et stort udvalg af bagagerumsmåtter. En god bagagerumsmåtte er som krymmel på toppen af din Tesla. Vi har en fabriksfremstillet måtte og en fremstillet i gummi i vores udvalg. 

I vores bagagerumsmåtter i gummi er inkluderet en høj kant, hvilket efterlader snavs og fugt uden en chance. Perfekt til dyr eller mudrede sko efter en gåtur i skoven. 

Bilmåtter + en bagagerumsmåtte til din Tesla Model 3? Vi har en attraktiv rabat til netop dette. 

Det er let at bruge rabatkoden. Læg dine bilmåtter eller din bagagerumsmåtte i kurven, hvorefter et pop-up vindue vil fremgå på din skærm, hvor du kan gøre krav på din rabat.

På udkig efter bilmåtter til Tesla Model 3?  

Det er let og simpelt at bestille bilmåtter og/eller bagagerumsmåtter. Ved at bruge kontrolpanelet øverst på siden kan du nemt navigere rundt, og finde de rette bilmåtter eller bagagerumsmåtter til Tesla Model 3. 

 

Artboard Created with Sketch.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter