Artboard Created with Sketch.

Velour Bilmåtter

Indimellem spørger vores kunder om, hvilket materiale vi bruger til fremstillingen af vores bilmåtter. Det er slet ikke et dumt spørgsmål, for bilmåtter skal kunne modstå meget - og de er produceret af et helt andet end materiale end fx. en t-shirt. Bilmåtter er generelt fremstillet i fiberbundet- eller velourmateriale. Du kan finde mere information om vores Comfort bilmåtter på denne side.

Velour

Velour er et tekstilprodukt, og det får vævets overflade til at føles blødt, og så har det et mat udseende. Vi anvender såkaldt tuftet velour til vores bilmåtter. Processen ved tufting minder om processen ved syning. En forudvalgt længe tråd ledes igennem bagenden af en mål. Resultatet er mange løkker, som alle bliver beskåret i løbet af tufting.

Luxury velour

Udover de almindelige vævede bilmåtter, tilbyder Bilmaatteronline.dk også mere luksuriøse versioner af disse måtter. For en smule mere komfort, kan du vælge Premium-versionen, som er mere luksuriøse bilmåtter. Superlækker kvalitet som sikre at dine fødder aldrig er kolde. Forskellen er hovedsageligt måttens tykkelse og måttens underlag.

Fordelene ved comfort

Det er ikke mærkeligt, hvis du bekymrer dig om, hvilken bilmåtte der passer dig. Gode nyheder: bilmåtter i Comfort er i enestående kvalitet. Vores bilmåtter i Comfort er de mest behagelige og udstråler luksus. Det får dem til at se bedre ud end mange andre lignende måtter. Hvis du ønsker at gøre lidt mere ud af din bils interiør, bør du vælge et sæt bilmåtter i Comfort.

Velour bilmåtter

- 2 års garanti
- Måttetykkelse på 5 mm
- Underlag med antislip +

Luxury velour bilmåtter

- 3 års garanti
- Måttetykkelse på 8 mm
- Underlag med antislip ++

Polyamid

Det garn vi bruger til at væve vores tæpper er lavet af polyamid, som er et stærkt materiale med den fordel, at det er snavsafvisende. Af den årsag er polyamid en del af blandingen, så det bliver mindre beskidt end andre materialer. Polyamid er lavet af benzen, som er et produkt fra olie- og gasindustrien. Nogle af vores konkurrenter bruger polypropylen til fremstilling af deres velourtæpper. Det er muligvis billigere, men kvaliteten kan ikke sammenlignes med velour i polyamid. Måtterne i polypropylen bliver hurtigere beskidte, og så er det dårlige for miljøet end måtter i polyamid.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter