Kovvar®: kvalitetsmærket bag Bilmaatteronline.dk

Kovvar® er den førende kvalitetsmærke inden for bilmåtter. Kovvar leverer de bedste materialer, bearbejdning i højeste kvalitet og perfekt pasform - i alle prisklasser. Fra vo res billigste bilmåtter helt op til vores luksusmodeller: uanset hvad, er du sikker på at vælge godt håndværk med Kovvar.

Perfekt pasform

Hos Kovvar begynder den perfekte bilmåtte eller bagagerumsmåtte med pasformen. Vi har de præcise opmålinger over bilmåtter til alle mærker og modeller - helt ned i millimeteren, og vi bruger en sofistikeret 3D-scanner til at producere skabelonerne til vores måtter. Det betyder, at alle måtter fra Kovvar lever op til de strengeste krav i forhold til original pasform, præcision og kvalitet - hver gang.

Kvalitetsgaranti, ofte bedre end originalen

Kovvar byder på et bredt udvalg af materialer og prisklasser, så du kan vælge en bilmåtte, som imødekommer dine krav og ønsker. Alle vores bilmåtter, både de billigste og de mest luksuriøse, har perfekt pasform, er fremstillet i kvalitetsmaterialer og fastgøres sikkert. En bilmåtte fra Kovvar er derfor mindst lige så god som den originale, og ofte er kvaliteten på vores bilmåtter faktisk endnu bedre. Derfor er vi trygge ved at tilbyde en særligt lang garanti på vores bilmåtter - helt op til fire år!

Lang levetid og optimal sikkerhed

Kovvars bilmåtter er ekstremt holdbare. De materialer, som vi bruger til vores bilmåtter, er specialudviklet til os med særligt fokus på levetid. Det betyder, at vores måtter er meget slidsikre og bevarer deres flotte udseende længe. De har også et kraftigt hælområde, som forlænger levetiden yderligere. Derudover er vores måtter belagt med en skridsikker underside, som vi selv har udviklet, samt passende fastgøringssystem, så måtterne ikke skrider under brug, og sikkerheden er i top.

Måtter i gummi og tæppestof 

Bilmåtter og bagagerumsmåtter fra Kovvar fås ikke kun i tæppestof, men også i gummi. Gummi er stærkt, fleksibelt og nemt at rengøre, og er altså ideelt til dig, der ofte kører med snavsende ting i bilen. Det kan være dit kæledyr eller en mountainbike, som du lægger i bagagerummet. Med en bilmåtte i gummi fra Kovvar er det intet problem - uanset hvor tilmudret cyklen er!

Ekspertviden og egen produktion

Kovvar har siden 2009 været førende ekspert i mange lande. Fra begyndelsen har vores filosofi været klar: hver eneste bilmåtte skal være den perfekte prik over i'et i enhver bil. Derfor udvikler og producerer vi selv vores bilmåtter in-house, så vi er i stand til at være maksimalt opmærksomme på kvalitet, innovation og bæredygtighed. Vi håndterer også selv leveringen, som foregår direkte til kunden uden dyre mellemled, så vi kan tilbyde dig høj kvalitet til en så lav pris som muligt. 

Kvalitetsgaranti fra Kovvar®

Artboard Created with Sketch.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter