Bilmåtter fra vores egen fabrik

Alle produkter fra Bilmaatteronline.dk er fremstillet internt og med den største passion og opmærksomhed for dine ønsker. Hos os er du altid garanteret et skræddersyet produkt af høj kvalitet!

I de første år købte vi vores bilmåtter fra en ekstern leverandør. Vi besluttede at tage fuld kontrol over hele produktionen i 2013. Dette har mange fordele; for det første kan vi levere skræddersyede produkter. Ønsker du en bilmåtte i en bestemt farve med syning i en anden farve? Og måske med logo/tekst i en skrifttype efter eget valg? Alt er muligt hos os! Og så kan vi hurtigt løse eventuelle problemer. På den måde har vi 100% kontrol over alle dele af produktionsprocessen.

Produktionsproces
Så snart vi har modtaget en bestilling, begynder vi straks at arbejde på den. Vi organiserer først bestillingerne ud fra materialevalg, så vi kan arbejde så effektivt som muligt. Vi lægger en rulle af det ønskede materiale på vores ZÜND skæremaskine og skærer dine bilmåtter til, helt ned i millimeteren. Vi binder derefter kanterne på måtterne med enten vævet eller kunstigt læder (med syning i en farve efter eget valg, hvis du har valgt dette). Hvis du ønsker det, kan vi også trykke tekst/logo på bilmåtterne, og dette er naturligvis i en farve og skrifttype efter eget ønske. Endelig er bilmåtterne udstyret med det rigtige fastgøringssystem.

Forsendelse
Så snart dine bilmåtter er færdige, sendes de til dig i en flot æske.Da vi selv administrerer alt, er vi ikke afhængige af eksterne leverandører, og vi kan derfor garantere dig kort leveringstid.

 

Artboard Created with Sketch.

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter