Artboard Created with Sketch.

Skræddersyede bilmåtter i gummi

Bilmåtter i gummi er en absolut nødvendighed, hvis du vil beskytte din bil mod efteråret og vinteren. Særligt i periode med meget regn og sne, er det vigtigt at beskytte din bil mod den ekstra fugt, som ens sko bringer med sig ind i bilen.Hos Bilmaatteronline.dk producerer vi skræddersyede bilmåtter i gummi til stort set alle biler. Det er ganske let at bestille, ved brug af menuen øverst på denne side.

Hvorfor skal du vælge skræddersyede bilmåtter i gummi?

Først og fremmest: Hvorfor vælger skræddersyede bilmåtter frem for universelle bilmåtter? Årsagen til, at du bør vælge passende bilmåtter, har noget at gøre med sikkerhed. Skræddersyede måtter passer perfekt ind i din bil, og de sikre, at fugt og skidt ikke bevæger sig ned i din bils gulv. Vores gummimåtter har også en forhøjet kant, hvilket efterlader fugt og snavs uden en chance.

Bilmåtter i gummi har en lang levetid og kan stå imod en masse. Derudover får du også 3 års garanti hos os.

Fremragende vurdering!

"Fine costumized måtter der passede perfekt og blev leveret efter få dage."

9 / 10

Derfor bør du vælge vores bilmåtter i gummi:

  • De er perfekt i målene, som en hånd i en handske.
  • Vores gummi bil- og bagagerumsmåtter er ekstremt holdbare.
  • Vores bilmåtter i gummi er udstyret med et originalt fastgøringssystem.
  • Rengøring af gummimåtterne er enormt nemt.
  • 3 års garanti.
  • Måtternes underlag er skridsikre.
  • Gummiet kan modstå meget, fx. er vejsalt ikke en udfordring.
  • I kombination med et sæt bilmåtter i gummi, får du tilmed en attraktiv rabat, når du bestiller en bagagerumsmåtte i gummi.

Rengøring af bilmåtter i gummi

Bilmåtter i gummi er meget lette at rengøre. Du kan let vaske dem af med en fugtig klud, og hvis det ikke er nok, kan du benytte en haveslange. Mens du skal være forsigtig med at benytte rengøringsmidler til vores bilmåtter i tæppe, kan du uden bekymringer anvende rengøringsmidler til vores bilmåtter i gummi.

Skræddersyede bagagerumsmåtter i gummi

Ligesom gummimåtter, fremstiller vi også skræddersyede bagagerumsmåtter i gummi. Disse bagagerumsmåtter i gummi passer ind i din bil, som hånd i handske. Det er ideelt for alle, der ofte transporterer beskidte materialer i bagagerummet. Vælger du at købe bilmåtter i gummi, kan du ligeledes drage fordel af en attraktiv rabat.

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter