Artboard Created with Sketch.

Skræddersyede biltæpper

Leder du efter skræddersyede biltæpper? Bilmaatteronline.dk er præcis, det du leder efter. Vi er de førende på markedet indenfor skræddersyede biltæpper og bilmåtter. Vi kan lave bilmåtter til næsten alle bilmærker og modeller. Til dig der ønsker at dække gulvet i din bil med det mest luksuriøse tæppe, for at give et et varmt og behageligt udseende, og derfor bruger vi kun tæpper i bedste kvalitet i varianterne: Basic, Comfort, Luxury og Premium. Du kan sætte dit eget præg på dine bilmåtter og vælge tæpper efter eget valg. 

 

Udskiftning af tæpper

Du bliver nødt til at udskifte din bils tæpper, når de begynder at få huller, eller når kanterne begynder at krølle sig sammen. En sikker måtte bliver liggende på sin plads og krøller ikke, så den potentielt kan komme under pedalerne. Med biltæpperne fra Bilmaatteronline.dk er du garanteret en sikker biltur. Udskiftning af dine tæpper kan let udføres selv med det fastgøringssystem, der leveres sammen med tæpperne.

Fremragende vurdering!

"Fantastisk god pasform"

9 / 10

Biltæpper med logo og tekst

Du kan gøre dine tæpper endnu mere personlige ved at vælge et logo, en farvet kant eller farvet syning. Dette betyder, at dit biltæppe passer endnu bedre i din bil. Du kan vælge dit eget logo eller en tekst, men du kan også blot vælge logo eller tekst ud fra vores samling. Desværre er de fleste billogoer ikke tilladt på grund af ophavsret.

Dæk dit bilgulv med biltæpper

Det er enkelt at dække gulvet i din bil med tæpper takket være det fastgøringssystem, der kommer med dine tæpper. Nu, hvor vi har overbevist dig om, at du har brug for nye tæpper i din bil, er alt, hvad du skal gøre, at bestille dem. Bestilling er let. Du vælger bilmærke og model. Dernæst vælger du det ønskede materiale til dine tæpper. Derefter kan du vælge et logo, en kant og syning efter eget ønske. Så skal du bare udfylde betalingsoplysninger, hvorefter dine tæpper vil blive leveret inden for få dage. Åbn pakken, kontroller om bestillingen stemmer overens med det bestilte, og placer derefter tæpperne i din bil. 

Bestilling af tæpper

Bestil dine nye biltæpper hurtigt og nemt ved hjælp af rullemenuen.

Luk

Brug for hjælp?

Support & kontakt Kom i kontakt med vores kundeservice

Har du et spørgsmål? Få hjælp på vores side for hjælpecenter